2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 11. - 2020.08.11. - Sokszínű kedd

Napi horoszkóp 2020. augusztus 11. – 2020.08.11. – Sokszínű kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hét második napján tarts egy kis önvizsgálatot. Ha őszinte tudsz lenni magaddal, akkor tisztán fogod látni, miben hibáztál és min kellene javítanod. A sorsod a te kezedben van, ne másra várj, a te életed, neked kell irányítanod.

Bika (04.21. – 05.21)

A keddi napon csak csendre és nyugalomra vágysz. Beszélgetni sincs kedved senkivel, ezért inkább vonulj félre, mert nem lenne jó, ha összevesznél valakivel. Főleg olyan emberrel, aki közel áll hozzád. Hazafelé tegyél egy kitérő sétát, jót fog tenni, ha kiszellőzteted a fejed.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden napján nem állsz a helyzet magaslatán. A munka mellett inkább a családi problémákkal, esetleg a nyaralással vagy elfoglalva. Életedben fordulat következhet be, ami pozitív hatással lesz rád. Nem kell sokat várnod erre, így légy nyugodt és türelmes.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden valaki egyfolytában sürget téged. Emiatt úgy érzed, hogy képtelen vagy megfelelni az elvárásoknak, pedig te mindent megteszel, ami tőled telik. Ma mindent lassan csinálj, így is végezni fogsz, illetve ellenőrizheted, hogy hibátlan munkát végeztél-e.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden jól alakul a reggel, de a nap folytatása egy kicsit nehézkesebb lesz. Ettől függetlenül aggodalomra nincs okod, ez a nap sem lesz rosszabb, mint máskor. Holnaptól már könnyebb heted lesz, ma még tarts ki valahogy.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden a kollégáidnak lehet nagy szüksége rád. Szívesen nyújtasz segítséget, de ma ez nem feltétlenül fér bele az idődbe. Mindenki tudja, hogy fontos feladataid vannak. Ha holnapra halasztjátok a dolgot, akkor sem lesztek elkésve semmivel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden nem lesz túl egyszerű napod. Bármilyen perpatvar alakul ki körülötted, maradj ki belőle. Ne foglal állást, csak távolról szemléld az eseményeket. Így a saját munkáddal is végezhetsz és még másoknak is marad időd segíteni egy kicsit.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden nagyon izgatott leszel, úgy érzed, valami történni fog. Nem tévedsz most sem, csak még várnod kell egy kicsit. Életed fordulatot vesz majd. Ma azonban, csak az aktuális feladatokra koncentrálj, mert ellenkező esetben hibát véthetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hét második napja nagyon aktívan telik, már csak azért is, mert rendkívül pozitív vagy. Lehetőséged nyílik bebizonyítani, hogy te vagy a legjobb, mindig lehet rád számítani. Főnököd észre is veszi ezt és nem mellesleg dicséretben is részesít téged. Tegyél minden tőled telhetőt, ez ugyanis lehetőséget ad a kiugrásra, mégpedig nem is olyan sokára.

Bak (12.22. – 01.20.)

A következő napok változásokat hoznak az életedbe, azt azonban, még nem tudhatod, mik lesznek ezek. Nem feltétlenül leszel boldog, legalábbis eleinte. Bármilyen változásra felkészülhetsz, ha alaposan átgondolsz mindent töviről hegyire.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Jól indul számodra a kedd, hisz jó hangulatban ébredsz, energikus és aktív vagy. Ma még a problémás feladatok megoldása is egyszerűen fog menni. Hatékonyságodnak köszönhetően pedig villámgyorsan végzel a feladatokkal. A legjobb az egészben, hogy ez nem megy a minőség rovására. Ma minden tökéletes lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nem kifejezetten vagy önmagad, nem találod a helyed. A járványhelyzet fokozódik, de ez téged egyelőre nem befolyásol. Éld úgy a mindennapjaidat, ahogy eddig, hiszen óvatos vagy, semmi baj nem lehet. A munkádban előrelépést tehetsz, mindez csak hozzáállás kérdése.

Ezek is érdekelhetnek