2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 12. - 2020.08.12. - Furcsa egy nap a...

Napi horoszkóp 2020. augusztus 12. – 2020.08.12. – Furcsa egy nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán bőven lenne okod megsértődni, de jobb, ha nem teszed. A hallottakat engedd el a füled mellett, ugyanis a sértő szavak nem is neked szólnak. Ne vedd a dolgokat a lelkedre, mert ezzel csak magadnak okozol fájdalmat.

Bika (04.21. – 05.21)

Hiába vannak ma meglepően jó ötleteid vagy terveid, a megvalósításukat el kell halasztanod. Ne akard minden áron érvényesíteni az akaratodat, lesz még jobb alkalom is erre a héten. Ne légy önfejű, inkább maradj nyugodt, nem kell belefolynod mindig a vitákba.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán az egyezségre kell törekedned vagy kimaradnod minden vitából, veszekedésből. Légy rugalmas és megértő, így elkerülheted a nagyobb veszekedéseket. Ha már hazaértél, minden sokkal nyugodtabb lesz, így csak pihenj, ma a főzést is felejtsd el.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán ne akarj harcolni senkivel, tudod, többet ésszel, mint erővel. Törekedj a békére és a nyugalomra, ma így teszel a legjobban. Magadnak teszed ezzel a legnagyobb szívességet. Ugye, nem vagy a magad ellensége?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán nagyon óvatosnak kell lenned. Még akkor is, ha otthon vagy, mert könnyedén baleset érhet. Elcsúszhatsz, megégetheted magad, így, ha teheted ne nyúlj semmihez és ne csinálj semmit. Ha ki kell mozdulnod, akkor pedig légy nagyon figyelmes a közlekedésben.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Így a hét közepe felé nem lesz egyszerű dolgod. Nehezedre esik megőrizni a nyugalmad és a türelmed. Mellőzd a sértő megjegyzéseket, sőt, inkább senkihez ne szólj egy szót sem. Nem fogod megbánni, ha így teszel. Ez a nap ilyen, fogadd el.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán az óvatosságon és a körültekintésen van a hangsúly. Ha türelmes és megértő maradsz, akkor kimaradsz a vitákból vagy elkerülheted őket. Bármit is mondanak neked, engedd el a füled mellett, csak akkor szólj, ha nagyon muszáj. Ma ez a legjobb, amit tehetsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A szerda újabb kihívásokat tartogat számodra. Lehet, hogy új kolléga érkezik, de akár egy munkatársad is az agyadra mehet. Vegyél mély levegőt, ha higgadt maradsz, akkor sikerrel zárhatod a mai napot is. Sőt, ha időben hazaérkezel még összedobhatsz egy könnyű vacsorát is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán te leszel az, aki nem bír magával. Pedig a helyzet az, hogy bárkinek bármit is mondasz, veszíteni fogsz. Az ellenfeled erősebb lesz nálad, az érveid mit sem érnek majd. Ne vitázz, vonulj el, ha megteheted és csak végezd a munkád.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán, ha teheted, vonulj félre, zárd magadra az irodád vagy az otthonod ajtaját és csukd be a füled. Ma ugyan nem te leszel a viták középpontjában, de hallani azért fogod őket. Ma akkor jársz a legjobban, ha mindenből kimaradsz, hiszen van elég dolgod így is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Minden fontos tisztázni és megbeszélni valót ma kell beiktatnod a napi rendedbe. Gördülékenyen és villámgyorsan oldasz meg minden feladatot vagy éppen zársz rövidre minden vitát. Mivel mindenkivel megtalálod a közös hangot, te leszel a jótevő.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán azt gondolod, te lehetsz a békebíró, de nagyot tévedsz. A legjobb, ha kívülről szemléled az eseményeket és nem folysz bele semmilyen vitába. A veszekedők maguk is el tudják rendezni a konfliktust, ma nem kellesz ehhez.

Ezek is érdekelhetnek