2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 14. - 2020.08.14. - Péntek a te napod

Napi horoszkóp 2020. augusztus 14. – 2020.08.14. – Péntek a te napod

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Péntek van, ez pedig hatalmas örömmel tölt el, főleg, ha szabad a hétvégéd. A munka is egész jól halad, így teljesen szabad lesz a estéd. Összefuthatsz a barátaiddal vagy elviheted valahova a párod, a lényeg, hogy mozdulj ki egy kicsit.

Bika (04.21. – 05.21)

Valaki nagyon fontos neked, egész nap rajta jár az eszed. Ne halogasd a dolgot, hívd fel és találkozzatok. Jól is alakulhat az este, ha végre kiszabadulsz a saját börtönödből. Szedd össze minden bátorságod, meglátod, viszonzásra találsz majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem indul könnyen a péntek, ami nem is csoda, hiszen fárasztó volt ez a hét. De szerencsére ez hamar megváltozik. Kollégáid a segítségedre lesznek, így egyetlen feladat sem marad el. Hálás lehetsz nekik érte, péntek lévén pedig meghívhatod őket vacsorázni vagy egy italra. A mai nap után megérdemlitek a kényeztetést.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken nem feltétlenül alakulnak úgy az események, ahogy azt te szeretnéd. Érdemes egy kicsit rugalmasnak lenned és munka után olyan családi programot szervezned, amely lehetőséget ad a békülésre vagy csak egy kis kikapcsolódásra. Ha valakivel összevesztél, ma elsimíthatod az ellentéteket.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nem feltétlenül örülsz a változásoknak. Keress ma magadnak egy állandó helyet, ahova bekuckózhatsz és átgondolhatsz mindent. A változás elkerülhetetlen ugyan, de egy kis időre kikapcsolhatod. A mai napot még bírd ki, a hétvégén dűlőre juthatsz fontos ügyeidben.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Valamit keresel, amit eddig még nem sikerült megtalálnod. Talán mindez azért van, mert rossz helyen keresgéltél. Hidd el, ha nem keresed, megtalálod vagy rád talál. N akarj mindent azonnal, a legjobb dolgok mindig váratnak magukra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Számodra nincs lehetetlen, különösen pénteken. A kérdés csupán annyi, hogy biztos vagy-e az elhatározásodban. Először ezt kell eldöntened és csak utána cselekedni. A lényeg, hogy ne halogasd sokáig a dolgot, mert lecsúszhatsz róla.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Korántsem biztos, hogy pénteken mindenki egyetért veled. De talán nem is kell így lennie. Sok esetben a véleménykülönbségek, a viták segíthetnek megtalálni számotokra a legjobb megoldást. Az őszinte szavak mindig hasznosnak bizonyulnak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Megfeledkeztél egy ígéretről, amit erre a hétre tettél valakinek. Szerencsére még nem ért véget a hét, így bármire is tettél ígéretet, bepótolhatod. Egyeztess az illetővel, sőt, el is mondhatod az igazat, nem fog megharagudni, hisz ő is tudja, hogy mennyi dolgod van.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken nem muszáj és nem is kell mindent kimondanod. Vannak olyan dolgok, amelyeket jobb, ha magadban tartasz, hogy a megfelelő időben tudd felszínre hozni őket. Bizonyos gondolataidnak pedig még érlelődésre van szüksége.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken egyszerűen és érthetően kell fogalmaznod, hogy mindenki megértsen téged. Az egyértelmű beszéd sok támogatót jelenthet számodra. Lekezelő azért semmiképp ne légy, a megfelelő hangnem is rendkívül fontos, ezt ne feledd.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma ráébredsz, hogy milyen jó ötleted támadt még a nyár elején, amit akkor nem tudtál megvalósítani. Most újra előveheted ezt, a megvalósítás is sokkal könnyebben fog menni. Egy kis idő és kitartás szükséges csupán.

Ezek is érdekelhetnek