2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 16. - 2020.08.16. - Tedd, amihez kedved van!

Napi horoszkóp 2020. augusztus 16. – 2020.08.16. – Tedd, amihez kedved van!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Tökéletesen indul számodra a vasárnap. Ha a pároddal kettesben vagytok, használjátok ki az időt. Ha nem, akkor sem fog csalódás érni, ez a nap ugyanis úgy alakul, ahogy azt eltervezted. Családdal, barátokkal és ismerősökkel, akik rendkívül szórakoztatóak.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha közös családi ebédet szerveztél vasárnapra, akkor boldog lehetsz, mert mindenki eljön. A párod is segít a főzésben, így a délután teljesen szabad lesz. Mindegy, hogy közösen vagy csak kettesben lesztek, megtaláljátok a kikapcsolódás legjobb módját.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Jól indul a vasárnap, ne hagyd, hogy bármi is elrontsa ezt. Rendezz közös családi ebédet vagy menjetek el strandra, kirándulni. A barátaidat is elhívhatod, mindenki szuperül fogja érezni magát. Az idő pedig, nektek kedvez.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap van, de, ha dolgoznod kell, akkor igyekezz a munkáddal, hogy még legyen időd a párodra is. Te sem akarsz vitatkozni, ugye? Ne is rontsd el ezzel a napot, inkább mozduljatok ki. Kirándulás, strand vagy akármi jöhet, a lényeg, hogy együtt legyetek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap reggel vitába keveredhetsz szerelmeddel. Be kell látnod, hogy ez koránt sincs így rendben. Főleg, hogy ez az egyetlen nap a héten, amikor együtt lehettek. Kérj bocsánatot és csináljatok közös programot. Jól fogjátok érezni magatokat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Fantasztikusan indul a vasárnap. Végre tovább alhatsz, nem zavar fel senki. Kipihenten pedig, jó ötleteid támadnak a nap hátralévő részét illetően. Az idő tökéletes a kirándulásra, strandolásra. Ma ebédet se főzz, álljatok valahol útközben.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A vasárnap idillien indul számodra. A folytatás már csak rajtad áll. Ma te légy az, aki enged és hagyd, hogy a családod döntse el, mit szeretne csinálni. Boldogok lesznek tőle, hogy ennyire engedékeny vagy, attól pedig végképp, hogy meg is valósítod terveiket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A vasárnap nem indul számodra a legjobban, mert dolgozni akarsz, de a párodnak ez egyáltalán nem tetszik. A vitát azonban jobb elkerülni, te is tudod, hogy abból semmi jó nem sülhet ki. A munka megvár, halaszd holnapra és töltsétek együtt a napot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap végre a párod is otthon van, így alkalmatok nyílik beszélgetni vagy valamit közösen csinálni. Akár elkészíthetitek együtt az ebédet, a délután pedig már csak rajtatok múlik minden. Nagy lesz a forróság, például süttessétek a hasatokat a strandon.

Bak (12.22. – 01.20.)

A vasárnap a családodé, a barátaidé és persze a pihenésé. Tervezzetek programot közösen, egy csomó ötletetek lesz, hogy mivel tölthetitek ezt nyári napot. A hőségben talán a strand a legjobb választás, de egy kalandpark látogatás is beleférhet a hét utolsó napjába.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap reggel kicsit összekaphatsz a pároddal, de gyorsan belátod, hogy ennek semmi értelme. Kérj bocsánatot minél előbb és próbáld meg kiengesztelni őt. Nem tehet róla, hogy bal lábbal keltél, ezt te is tudod. Csináljatok közösen valamit, így hamar megbocsájtásra találsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Könnyen összeveszhetnél ma bárkivel, de hidd el ez nem az a nap, ami erre alkalmas. Inkább beszélgess szeretteiddel, menjetek el kirándulni vagy csak társasozzatok otthon. Ma élvezzék egymás társaságát, minden ellentétet tegyetek félre.

Ezek is érdekelhetnek