2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 18. - 2020.08.18. - Itt a cselekvés ideje

Napi horoszkóp 2020. augusztus 18. – 2020.08.18. – Itt a cselekvés ideje

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma ne vállalj túl sok munkát, ugyanis nem vagy teljesítményed csúcspontján. Csak azt csináld meg, amit nagyon muszáj. A nap többi részét szenteld a pihenésnek, holnap értékelni fogod majd ezt a pár semmittevéssel töltött órát.

Bika (04.21. – 05.21)

Hamarosan dicséretre számíthatsz a munkahelyeden, amely ugyan előléptetéssel nem fog járni, legalábbis nem most. Innen már csak felfelé vezet az út. Otthon is értékelni fogják mai tevékenykedésedet, így büszkén bújhatsz ágyba a nap végén. Ma is letettél valamit az asztalra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden minden nyugodt lesz, így te is. Itt az ideje, hogy beszélgess valakivel, aki mindig jó tanácsokkal tudott ellátni. Munka után találkozzatok valahol, igyatok meg egy kávét vagy fogyasszatok el egy vacsorát egy kellemes étteremben. Meglátod, mindent sokkal tisztábban fogsz látni, nem kell sokat gondolkodnod ezután arról, hogy mi legyen a következő lépés.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden úgy érzed, csak egy helyben állsz, nem jutsz egyről a kettőre. Fektess a dolgaidba egy kicsit több energiát, mert csak így juthatsz előre. Ha szükséges, kérj segítséget, de a végső döntés legyen a tiéd, azt neked kell meghozni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden rengeteg idődet elveszi egy olyan ügy, munka, amelyet már régóta halogatsz. Ne ülj ölbe tett kézzel, mert biztosan kicsúszol majd a határidőből. Ezt egyedül kell megoldanod, senki sem tud segíteni neked. Egy kis utána járással könnyen túl lehetsz ezen a kínos feladaton.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Valakiben nagyon hittél, bíztál, de utólag kiderült, hogy nem kellett volna. Lépj tovább, felejtsd el őt! Sosem voltak mély érzelmei irántad. Most nyilvánvalóan kell egy kis idő, míg újra önmagad leszel, de azért ne vidd túlzásba a kesergést. Valahol, nem is olyan messze már vár rád valaki.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nehéz időszakon vagy túl mint fizikai, mint pedig érzelmi értelemben is. Ne sopánkodj tovább! Állj fel és folytasd az életed. Senki nem ér annyit, hogy évekig keseregj miatta. Hívd fel egy barátodat, menjetek el valahova, kapcsolódj ki, meglátod jobban fogod érezni magad.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagy munkába ástad bele magad az elmúlt időszakban, de itt az ideje, hogy befejezd. Sem főnökeid, sem pedig a családod nem tud türelmesebb lenni. Ha nincs eredmény, el kell engedned a dolgot, ha pedig van, akkor légy határozott, akkor haladhatsz előre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Összeveszel a szerelmeddel, de jobb, ha ez köztetek marad. Nem feltétlenül kell kiteregetni a szennyest. Két felnőtt embernek meg kell tudnia beszélni a problémákat. Ha végképp nem megy, a legjobb lesz, ha külön utakon folytatjátok.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma már nagyon kimerült vagy, nem véletlenül, hisz hetek óta túlhajtod magad. Ne vállalj több munkát, mint amennyit el tudsz végezni időre. Jó szakember vagy, így ügyfeleid szívesen várnak rád néhány napot. Össze kell szedned a gondolataidat, mert csak így láthatsz el jó tanácsokkal mindenkit.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mostanában nagyon elemedben vagy. A munkádban folyamatosan sikereket érsz el, de ne hanyagold el szerelmedet sem, mert kapcsolatotok megsínyli majd munkamániádat. Ennek következtében akár egy szakításra is számíthatsz. Ma este üljetek le együtt, beszéljétek át dolgaitokat, így még megmenthetitek kapcsolatotokat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma egy hozzád közel álló személy tanácsot kér tőled. Ne tagadd meg tőle a segítséget. Légy hozzá őszinte, még akkor is, ha tudod, hogy nem fog tetszeni neki, amit mondani fogsz. Az igazi barát így cselekszik, tegyél te is így, nem fog rád haragudni, sőt értékelni fogja őszinteségedet.

Ezek is érdekelhetnek