2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 22. - 2020.08.22. - Ünnepi szombat

Napi horoszkóp 2020. augusztus 22. – 2020.08.22. – Ünnepi szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kellemes hétvégét tölthetsz el családod körében, főleg, ha már csütörtökön elkezdődött a pihenés. Hívd át a barátokat vagy látogasd meg szüleidet, a közös étkezés vagy bármilyen program közelebb hoz titeket egymáshoz.

Bika (04.21. – 05.21)

Viselkedésed nagy változásokon megy át. Agresszívebb, rámenősebb és követelődzőbb vagy, mint valaha és még csak észre sem veszed. Ne most akadékoskodj, hiszen az ünnepi hosszabb, ez pedig, nem veszekedésre való. Közös program, szórakozás, másra nincs szükség.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Mindig a munkádon van a hangsúly, de most végre azzal kereshetsz pénzt, ami eddig a hobbid volt. Az ünnepi hétvégén viszont, tegyél félre mindent. Most a szeretteid és a barátaid a legfontosabbak és nem utolsó sorban a velük eltöltött idő.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma ne féltékenykedj, párodnak semmi baja nincs, csak egy kicsit fáradt. Hagyd, hogy délelőtt pihenjen, főzd meg neki a kedvenc ételét, délután pedig romantikázzatok. Holnap már aktívabban tölthetitek a napot, de a mai nap kettőtöké.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nem kell foglalkoznod semmivel. A jövőd pontosan azon az úton halad, amit elterveztél. Nyugodtan pihenhetsz a hosszú hétvégén. Bármilyen programot választasz, fantasztikusan fogod érezni magad és persze nem leszel egyedül.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nehezen tűröd a kritikát, főleg ha az a párodtól származik. Nem akar bántani, ez csak építő jellegű. De ma tedd félre a nézetelérést és szervezz közös programot. Meglátod, minden jól alakul. Az ünnepi hétvége ezúttal sem okoz csalódást.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Úgy érzed, mindenki szerencsésebb, mint te, még egy családtagod sikerének sem vagy képes örülni. Rossz hangulatodat pedig átragasztod másokra is. Ki kell engedned a gőzt, erre pedig kifejezetten alkalmas a hosszú hétvége szombatja. Bármilyen őrültségen töröd a fejed, vágj bele!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma igazán eredményes napod lesz, mindegy, hogy a munkahelyeden vagy, vagy esetleg otthon. Minden úgy sikerül, ahogy azt előre eltervezted. A hosszú hétvége első napján csinálj bármit, amihez csak kedved, de a holnapi napon hagyd, hogy a többiek döntsenek. Így mindenkinek teljesülnek a kívánságai.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma az eddiginél is fontosabb számodra a munkád annak ellenére is, hogy szabadnapos vagy. Kedveseddel ezért vitába keveredsz, aki már nehezen tolerálja munkamániádat. Elmondod neki, miért olyan fontos ez számodra, ettől egy kicsit meg is enyhül majd. Az estét töltsétek kettesben, hogy romantikázhassatok és közelebb kerüljetek egymáshoz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Tanácsot kell kérned egy illetőtől, aki konkrétan az ellenséged. Most azonban ez változhat. Az ünnepi hétvégén rendeződhet a viszonyotok, erre pedig egy közös program lehet a legjobb megoldás. Hagyd, hogy sodorjon az ár, most jobban sülnek el a dolgok, mint gondolnád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerelmi életedben nagy mozgolódás támad, de jól vigyázz, mindig az a biztos, ami van. Egy fellángolásért nem érdemes mindent eldobnod. A hétvége alkalmas lesz arra, hogy átgondold az életed, de csak ma. Az ünnepi hétvége vasárnapján már sokkal aktívabb lehetsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai napot érdemes kapcsolatépítésre használnod, ugyanis ma minden mozdulatodat siker koronázza. Az ünnepi hétvégén új barátság vagy egy szerelem is születhet, te pedig, nem vagy semminek az elrontója. Sodródj az árral, nem kell mindig mindent előre eltervezni, a spontán dolgok sokkal jobban sikerülnek.

Ezek is érdekelhetnek