2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 23. - 2020.08.23. - Aktív vasárnap

Napi horoszkóp 2020. augusztus 23. – 2020.08.23. – Aktív vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Családod ma rád zúdítja minden kívánságát, hisz végre te is köztük vagy, így mindent egyszerre akarnak megosztani veled. Hallgasd meg őket, aztán irány a szórakozás. Bárki tervét valósítjátok meg ma, garantált a vidám és rendkívül szórakoztató nap.

Bika (04.21. – 05.21)

Az ünnepi vasárnapon meglepheted egy kis kiruccanással kedvesedet, mert már régen voltatok csak ketten. Nagyon boldoggá teszed őt ezzel, hisz végre kiszabadulhattok a mindennapokból. Bárhova tervezted a programot, garantált a siker és a romantikus hangulat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Már most feszült vagy a holnapi munkanap miatt. Most viszont, csak vasárnap van, ráadásul a hosszú hétvége utolsó napja, használd ki. A munka holnap is ott lesz, ma szórakozz és pihenj. Párod vagy a barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád.

Rák (06.22. – 07.22.)

Az ünnepi vasárnap csakis a szórakozásé. Nem töltheted az ágyban, végre szedd össze magad és menj el valahova. Persze, ha eddig nem tetted. Amúgy a lényeg az, hogy te érezd jól magad, nem az, hogy mit gondolnak mások. A párodat viszont, se így, se úgy ne hanyagold el, mert abból csak vita lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A munkád nagyon fontos számodra, de általában többet vállalsz, mint amit teljesíteni bírsz. Az ünnepi hétvégén végre a családoddal voltál, ne rontsd el ezt épp ma. A munka holnap is megvár, a mai nap még pihenjetek és szórakozzatok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hagyd a maguk útján folyni a dolgokat. Ne törődj ma semmivel, így is túlterhelted magad a héten. Pihenj, menj kirándulni vagy strandra. Ha az idő nem engedi, akkor sem maradj otthon, egy szelet süti vagy fagyi egy cukrászdában is lehet jó program.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Az ünnepi vasárnapon meglepheted egy finom ebéddel a családot, de ha nincs kedved ehhez, akkor vegyétek nyakatokba a várost vagy bármelyik kirándulóhelyet. Légy ma aktív, mert nem valószínű, hogy mostanában lesz erre lehetőséged.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma szükséged lesz a türelmedre, mert ellenkező esetben valakivel hatalmas vitába fogsz keveredni. Ez a valaki pedig a legnagyobb valószínűséggel is valamelyik családtagod lesz az. Az ünnepi hétvége utolsó napján erre semmi szükség, inkább töltsétek nyugalomban és szórakoztatóan a napot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma kellemes napot tervezel, de nagyon vigyáznod kell az értékeidre és persze magadra. A járványhelyzet fokozódik, az egészség pedig, mindennél fontosabb. Vasárnap csak olyan helyre menj, ahol nincs tömeg és elengedheted magad.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma rendkívül fontos lenne, hogy visszavegyél a tempóból, vasárnap van és te sosem pihensz rendesen. A házi munka nem pihenés. Töltsd a napot a családoddal és kirándulj vagy tégy bármit, ami pihentet. Holnap így is-úgy is munkanap lesz, ráérsz holnap hajtani.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma nagyon jó hírt fogsz kapni, ami az egész napodat feldobja majd. Meg akarod osztani örömödet másokkal is. A délután fantasztikus egy grillpartihoz. Családoddal, barátaiddal jól fogtok szórakozni, persze nem szabad túlzásba esned, mert holnap nehezen fogsz felkelni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nagyon kellemes napot tölthetsz kedveseddel, persze csak akkor, ha nem házi munkát akarsz végezni és végeztetni vele. Az ünnepi hétvége utolsó napján inkább koncentráljatok egymásra, főleg, ha aktívan pihentetek az elmúlt napokban. A mai nap teljen a romantika jegyében.

Ezek is érdekelhetnek