2022 december 5 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 26. - 2020.08.26. - Egy kellemes szerda

Napi horoszkóp 2020. augusztus 26. – 2020.08.26. – Egy kellemes szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Amennyiben halaszthatatlan megbeszélésed lenne valakivel, akkor azt ma meg kell ejtened. Mindenkivel megtalálod a közös hangot, nem kell mindent kétszer elmondanod senkinek. Sőt, a véleményedet is meghallgatják, tanácsaidat megfogadják.

Bika (04.21. – 05.21)

Jó napnak ígérkezik a szerda. Ha dolgoznod kell, akkor hatékony munkát végzel majd, ha pedig szabin vagy, akkor töltsd a napot valamilyen vidám programmal. Ha párod otthon van, akkor ő is szívesen veled tart. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor tégy bármit, amiben örömödet leled.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A szerda tökéletes lehet arra, hogy elfogulatlanul tekints magadra. Ha egyedül akarsz ma lenni, hát legyél és gondold át, mi történt veled az elmúlt időszakban. Sok minden áll még előtted, de ehhez le kell zárnod a múltat.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma igazán jó hatással lenne rád egy vidám ember társasága. Ugye, máris tudod, ki az? Hívd fel, találkozzatok, beszélgessetek és szórakozzatok. Ez az ember visszaadja a hitedet és a hangulatod is javulni fog. Holnap már könnyebb szívvel fogsz felkelni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma elmúlnak az előző napi feszültségek, így te is megkönnyebbülhetsz. Elhagynak a negatív érzelmek és újra rózsaszínben látod majd a világot. Vidámságod nagy hatással lesz a többiekre is, így az egész nap jól alakul. Este üljetek be valahova egy italra és lazítsatok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma meg fogsz könnyebbülni, mert minden a terveid szerint halad. Ne csinálj semmi olyat, ami megerőltető számodra, válassz egy könnyű feladatot. A friss levegő jót tenne, ehhez pedig egy hosszú séta a legjobb. Viszont, ha szabin vagy, akkor tiéd az egész nap, kirándulj és lazíts.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán bizakodó lehetsz, mert látod a jövődet, már nem vagy kétségbeesve, hiszen egyre jobban alakulnak a dolgaid. Pozitív napok következnek, hatalmas fordulat következik be életedbe és nem kell sokáig várnod, a siker itt van az ajtóban, csak ki kell nyitnod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán jó hangulatban leszel, így ha lehetőséged van rá, akkor a napot töltsd a szeretteiddel. Olyan emberrel légy, aki vidám és nem lomboz le, ma nincs szükség arra, hogy valaki lehúzza a hangulatod. Sok bókra és elismerésre számíthatsz, hiszen kisugárzásod ma mindenkit rabul ejt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán az eddigieknél energikusabb leszel. Ha dolgozol, nyiss ablakot, ne a klímát kapcsold be, kell a friss levegő. Ha nem dolgozol, akkor menj ki a szabadba, kirándulj, fuss és élvezd a napsütést. De legalább este sétálj egy nagyot, ha nem bírod a meleget.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha eddig nem voltál túl jó hangulatban, akkor ma már másképp lesz. Nem vagy fáradt és fásult, így minden elintéznivalódat érdemes mára időzítened. Minden gördülékenyen megy majd, a munka és a magánéleted is. Ha szabadságodat töltöd, akkor a mai igazán a te napod lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma már egy fokkal jobb napod lesz, nem érzed magad nyugtalannak és bizonytalannak. A hangulatod még nem lesz az igazi, de az elméd megújul. Sok friss levegőre lenne szükséged, így nyitott ablaknál dolgozz, ha pedig szabin vagy, menj a szabadba.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ki kell használnod a szerdát, mert holnap sokkal nehezebb napod lesz. Ma a munkában is szárnyalsz, ha pedig szabadságon vagy, akkor kifejezetten boldog napod lesz. Menj a szabadba, ne ülj a négy fal között, most az aktív pihenés lesz számodra a legjobb választás.

Ezek is érdekelhetnek