2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 28. - 2020.08.28. - A kapcsolatfrissítés napja

Napi horoszkóp 2020. augusztus 28. – 2020.08.28. – A kapcsolatfrissítés napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Péntek reggel furcsa érzés kerít hatalmába, mindez pedig, álmaidnak köszönhető. Egész nap feldúlt lehetsz emiatt, pedig nem kellene. Ne foglalkozz vele, ne akard megfejteni, nem biztos, hogy van bármilyen üzenete az álmodnak. Gondolj arra, hogy a hétvégéd tökéletes lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma kifejezetten jó a hangulatod, így ma ismerkedhetsz, flörtölhetsz, egyszerűen sugárzol. A munkahelyedre nincs kedved bemenni, de bírd ki a mai napot, már itt a hétvége. Este bármi megtörténhet, légy nyitott, mert egy olyan ismeretségre tehetsz szert, ami egész életedben elkísérhet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Péntekhez képest energikus vagy. Jól alakul a napod, ha dolgozol akkor is, ha nem, akkor meg pláne. Minden feladatoddal gyorsan és hatékonyan végzel, de arra vigyázz, hogy ne légy felületes. Ugye, te sem akarod elölről kezdeni mindent? A hétvégi programot kitalálhatod otthon is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon vártad a mai napot, mert valaki felkeltette a figyelmedet. Ne halogasd a találkát, ma este ejtsd meg a dolgot. Légy visszafogott, ismerd meg az illetőt jobban, véletlenül se kapkodj el semmit. Van elég időd, nem kell sietni sehova. Lassan járj, tovább érsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hét előző napjaihoz képest energikusabb leszel, ezt valószínűleg a hétvége közelsége okozza. Türelmetlenül várod, hogy véget érjen a mai nap, de nagyon figyelj arra, amit csinálsz, mert egy komolyabb hiba megakadályozhat a nyugodtan töltött hétvégében.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken kifejezetten jó kedved lesz és ebben nemcsak a hétvégének van szerepe. Jó híreket kaphatsz, de ma fontos feladatokat kell elvégezned. Minden a teljesítményedtől függ, így ma koncentrálj a munkádra. A hétvége már a kedved szerint alakul, de addig még aludnod kell egyet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken új információk birtokába juthatsz. Nem biztos, hogy elnyeri tetszésedet, de ne ítélj elsőre. Meg fogod szokni az újabb változást, ez az időszak most erről szól. Sőt, ha képes vagy elfogadni, akkor néhány nap múlva tisztán látsz majd mindent.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken megismerkedhetsz néhány emberrel vagy megújíthatod régi barátságaid. Lényeges dolgokat beszélhettek meg vagy pontot tehettek egy régi ügyre, így a kapcsolatotok is helyrejöhet. Vacsorázzatok együtt vagy üljetek be valahova, ma mindent tisztázhattok egymással.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken egy kicsit feszült vagy, de ezt el kell engedned és előre kell tekintened. Ha tudsz, ne menj ma dolgozni és pihenj. Nem vagy képes száz százalékban a munkádra figyelni, így ha dolgoznod kell, nem lesz egyszerű napod. A hétvégén kipihenheted magad, de ezt a napot még túl kell élned.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken nehezen kelsz fel, hisz lehet, hogy nem is aludtál jól. Álmaid összezavarják gondolataidat, de így a napod is nagyon nehéz lesz. Napközben visszatérhet jó hangulatod, ha összeszeded magad. Ezek csak álmok, nem feltétlenül kell, hogy jelentsenek valamit.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken rendezheted pénzügyeidet, de mindezt csakis figyelmesen és higgadtan. A kapkodás soha nem jár semmi jóval. Alaposan gondolj át mindent, kérj tanácsot egy barátodtól. Új céljaidat lehetnek, végre elindulhatsz a megvalósítás útján.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken igazán magabiztos és határozott leszel. Jó hangulatban vagy, mindenki rád figyel, pozitív kisugárzásoddal vonzod a tekinteteket. Ma mindenki szívesen dolgozik együtt veled, a munka gördülékenyen halad. Ez még téged is meglep, hisz a péntek nem szokott ilyen könnyen menni.

Ezek is érdekelhetnek