2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 4. - 2020.08.04. - Jól folytatódik a hét

Napi horoszkóp 2020. augusztus 4. – 2020.08.04. – Jól folytatódik a hét

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma minden úgy történik, ahogy szeretted volna. Semmi sem akadályoz terveid megvalósításában, úgy érzed, végre egyenesben van az életed. Hamarabb befejezed a munkát is, hogy minél gyorsabban otthon lehess és megoszthasd szeretteiddel a jó híreket.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma egy nagyobb összeghez is hozzájuthatsz, de az is előfordulhat, hogy fizetésemelést kapsz. Bárhogy is alakul, nagyon boldog leszel, hisz ez azt jelenti, hogy jó úton haladsz. Este meg is ünnepelheted a történteket. Egy vacsora és egy kis iszogatás a barátokkal fantasztikus befejezése lehet a mai napnak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szívesen belevágnál valami újba, mert kicsit belefáradtál már a mostani munkádba. Ma nyugodt körülmények között válogathatsz. Nézz körül és akár ülj vissza az iskolapadba, mert ez lehet a jövőd. De ne halogasd túl sokáig a döntést, ugyanis könnyen lemaradhatsz valamiről.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap teljesen alkalmas arra, hogy átgondold terveidet. Ha költözni szeretnél vagy ingatlant vennél, akkor mérlegeld anyagi lehetőségeidet. Számold össze azt is, hogy mennyi hitelre lenne szükséged. Csak ezek után állj neki keresgélni, így nem érhet csalódás.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Barátaid és családtagjaid mindig számítanak rád, de néha úgy érzed, ez egy teher számodra. Nem kell, hogy mindenre te találj megoldást. Vond be őket a dolgokba, így együtt juthattok túl a problémákon. Kezd el ma, ne halogass semmit, mert így könnyebb lesz helyrehozni mindent.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma minden sokkal jobban érdekel, mint a munkád. Össze kell szedned magad, mert különben megcsúszol minden feladatoddal, ennek pedig a főnököd egyáltalán nem fog örülni. Szervezz egy estét barátaiddal, így egy kicsit kiszakadhatsz a hétköznapokból.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma folyamatosan párkapcsolatodon gondolkozol. Így van ez akkor is, ha éppen nincs is senkid. Ugyanis felteszed magadban a kérdést: Vajon mit csinálok rosszul? Nos, lehet, hogy ebben a helyzetben nem te vagy a hibás. Egy mélyenszántó beszélgetés a legjobb barátoddal azonban választ adhat kérdéseidre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma újra magabiztos lehetsz, mert megoldódtak otthoni gondjait. Ezentúl koncentrálhatsz a jövődre, párod mindenben melletted áll. Közvetlen környezeted is lehiggadt már, mindenki abszolút nyugodt, így a munkahelyedre is öröm lesz bemenni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma rendkívül optimistán ébredsz, jó hangulat uralkodik mind az otthonodban, mind pedig a munkahelyeden. Már rég volt ilyen időszak az életedben. Este vegyél egy forró fürdőt, akár gyertyát is gyújthatsz. Bár meleg van, ne állj ellent a lazításnak, egy meleg vizes fürdő igenis jó hatással lesz rád.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma minden feszültség megszűnik körülötted, a munkahelyeden és az otthonodban is nyugalom lesz. Jól tetted, hogy kimaradtál a vitás helyzetekből, mert így nem kell bocsánatot kérned senkitől. Viszont, ha valaki tőled kér elnézést, akkor tudod, mit kell tenned.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma az a munkatársad áll ki melletted, akire abszolút nem számítanál. Itt az ideje, hogy beszélgess vele egy kicsit, így közelebbről is megismerheted. Munka után menjetek el együtt valahova, beszélgessetek, rá fogsz jönni, hogy ő nem is olyan ember, mint amilyennek gondoltad.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma szótlanabb vagy, mint máskor, ez azonban nem azt jelenti, hogy bármi baj lenne veled. Mindenkinek vannak olyan időszakai, amikor jobban szeretne egyedül lenni, mint társaságban. A magány néha gyógyír mindenre. Pihenj le vagy sétálj egy nagyot, jót fog tenni.

Ezek is érdekelhetnek