2022 június 30 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 9. - 2020.08.09. - Egy kitűnő vasárnap

Napi horoszkóp 2020. augusztus 9. – 2020.08.09. – Egy kitűnő vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma semmi kedved emberek közé menni, mert meg akarod őrizni nyugalmadat. Mégis a szép idő azt mondja, hogy mozdulj ki. A strandon is lehet heverészni, olvasni vagy aludni és mégsem otthon vagy. Hidd el jót fog tenni, ha nem ágyban töltöd az egész napot. Mindenkinek kell a friss levegő.

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnap nem lesz túl nyugodt, de csakis a szó legjobb értelmében. Családod vagy barátaid társaságában bármilyen ötletet és programot megvalósíthattok. Ma még az idő sem lehet akadály, még akkor sem, ha várható eső vagy zápor. Jó szórakozást!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap rendkívül nyugodt vagy, nyakadba is veheted a várost és kedvedre válogathatsz, ha vásárolni szeretnél. Egy baráti program délután pedig méltó lezárása lehet a napnak. Menjetek strandra, sétálni, kirándulni, ez a nap a tiétek.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma otthonod lehet a nyugalom szigete. Senki sem ideges, azonban mindenki nagyon fáradt. Ne keljetek korán, egy kései ebéd miatt pedig nem fogtok éhen halni. Délután viszont, mozduljatok ki egy kicsit, néhány óra a strandon fantasztikus lehet, már, ha az idő engedi.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma rendkívül nyugodt vagy, úgy érzed, végre kipihenheted magad. Szükséged is van rá, hisz fel kell készülnöd a jövő hétre. Válassz aktív vagy passzív pihenést, amelyik neked jobban megfelel, a lényeg, hogy teljes mértékben kikapcsolódj. Holnap újult erővel vetheted bele magad a munkába.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai nap csak a tiéd és kedvesedé. Használjátok ki, hogy kettesben lehettek, reggelizettek együtt, aztán akár a nyakatokba is vehetitek a várost vagy menjetek el strandra, kirándulni. A lényeg, hogy ne maradjatok otthon. Hazafelé vigyetek egy kis vacsorát magatoknak, ne fecséreljétek az időt a konyhában.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Úgy gondolod, hogy a lakás úszik, főznöd is kellene valamit, de ma ez sem hoz ki a sodrodból. A teendők megvárnak, ma inkább töltsd a napot a szeretteiddel, pároddal vagy a barátaiddal. Egy forró nyári napon strandoljatok, kiránduljatok vagy tegyétek, amihez csak kedvetek van.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap bármire kapható vagy, hiszen minden munkát elvégeztél a héten, a munkahelyeden és otthon is. A nyári forróságban a legjobb ötlet a vízpart, de ha ehhez nincs kedved, akkor kirándulj, de semmiképp ne ülj otthon a négy fal között.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Romantikus és nyugodt napot tölthetsz ma kedveseddel. Nem muszáj kimozdulnotok sem, de, ha mégis a szabadba vágytok, ne felejtsétek otthon házi kedvenceteket sem, ha van. A friss levegő megmozgathatja agyatokat, így a következő hétvégére tervezhettek is közös programokat.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma úgy is dönthetsz, hogy még visszabújsz az ágyba, hisz nincs szükség a korán kelésre. Minden úgy megy, ahogy azt te szeretnéd, így végre megnyugodhatsz. Ha valaki kirándulni vagy strandra hív, ne utasítsd vissza az ajánlatot, kiváló napod lesz a társaságában.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott vagy. Semmi dolgod nincs a mai napon, de összeüthettek egy finom ebédet vagy vacsorát, egy közös étkezés mindig jó program. Ezen kívül az idő sem lehet akadály, menjetek strandra, kiránduljatok, ez egy élménydús vasárnap lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kellemes napot tölthetsz szeretteid körében, ami most nagyon jót fog tenni a lelkednek. Mindenki nyugodt és jó kedvű, így ma összedughatjátok a fejeteket, akkor találhattok egy olyan közös programot, ami örökre emlékezetes marad számotokra. Egy finom vacsora tökéletes lezárása lehet a napnak.

Ezek is érdekelhetnek