2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 1. (2020.12.01.) - Érzelemdús kedd

Napi horoszkóp 2020. december 1. (2020.12.01.) – Érzelemdús kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden fantasztikus napod lehet, mert minden úgy történik, ahogy azt elképzelted. Lelkes vagy és fel vagy dobódva, csak úgy ég a kezed alatt a munka. Inspiráló lehet mindez kollégáid számára is, hisz nem mindegy, kinek mennyi jutalom jár majd az év végén. Csak így tovább!

Bika (04.21. – 05.21)

A hét második napján légy türelmes és megfontolt, ugyanis könnyen vitás helyzetbe keveredhetsz, amelyet nem is tudsz majd olyan egyszerűen lerendezni. Az év végéig feszült szituációk tömkelege vár rád, így szükséged lesz higgadtságodra. Készülj fel, nem lesz könnyű az elkövetkezendő néhány hét.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden visszatér a jó hangulatod, érzelmekkel teli napra számíthatsz. Lesz veszekedés, lesznek számodra rendkívül bosszantó emberek. Ugyanakkor pedig egy szenvedélyes este és éjszaka vár rád, így nem szabad elpazarolnod az összes energiádat. A munkát ugyan el kell végezni, de ma menni fog ez fél gőzzel is.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hét második napján nyitott vagy mindenki felé, de azért ne ess túlzásba, mert nem biztos, hogy a megfelelő személlyel hoz össze a sors. Még vitás helyzetet is produkálhat a nap, de csak rajtad múlik, hogy oldod meg ezt. Itt az idő, hogy a sarkadra állj, nem engedheted, hogy mások irányítsanak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden energikusabb vagy ugyan a megszokottnál, de nem biztos, hogy ez a te malmodra hajtja a vizet. Légy ambiciózus és céltudatos! Ki is találhatnád, mire fordítod a plusz energiákat. Ez a nap alkalmas arra, hogy megtervezd a közeljövő eseményeit.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Még csak kedd van, de neked már most jóval kevesebb energiád van a megszokottnál és a szükségesnél. Ez pedig okozhat némi feszültséget és vitás helyzeteket a munkahelyeden. Kollégáid is bosszantanak, de te inkább igyekezz elkerülni őket. Otthon már nyugalom vár, senki nem akar téged kiakasztani.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem halogathatod tovább, kedden pontot kellene tenned egy rég lezáratlan ügy végére. Nem kell feltétlenül az eszedre hallgatni, lehet, hogy most a szíved mondja meg, mit tegyél. Szenvedélyes estében lehet részed, ha végre eldöntöd, mit szeretnél valójában.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A kedd nem a te napod lesz, ugyanis valaki szándékosan az idegeidre megy. Két lehetőséged van. Vagy helyreteszed az illetőt vagy ráhagyod a dolgot. Egy nagy vita ma nem jönne túl jól, hisz amúgy sincs kedved senkihez. Maradj ki belőle, ennél jobb megoldás úgy sem létezik.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden meglepő dolgokat érezhetsz meg előre valamit. Valaki, akire sokat gondolsz, fel is fog hívni vagy küld egy üzenetet, de az is előfordulhat, hogy összefutsz vele az utcán. Az már csak rajtatok múlik, mit hoztok ki a sors kínálta lehetőségből.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden könnyen megfázhatsz, hisz nagyon hűvös a reggel, sőt az egész nap is. Jól öltözz fel, mert te sem örülnél most egy betegségnek. Ne játssz a tűzzel, mert nagyon rosszul is járhatsz. Főleg a mostani helyzetben nem lenne egyszerű dolgod, az alapellátás sincs éppen a topon.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Azt még nem lehet biztosan tudni, hogy veszekedést vagy szerelmet hoz neked a mai nap, de az teljesen biztos, hogy rendkívül szenvedélyes nap vár rád. Csak rajtad múlik, hogyan éled meg mindezt. Jobban teszed, ha utóbbira törekszel és megleped párod valamivel.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nagyon energikus vagy, ez pedig a továbbiakban sem lesz másképp. Nem lehet okod panaszra, hisz minden a terveid szerint alakul. Az év végéhez közeledve összeszeded minden erődet és energiád, így biztosan kitartasz már az idén.

Ezek is érdekelhetnek