2022 július 2 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 10. (2020.12.10.) - Szerencsés csütörtök

Napi horoszkóp 2020. december 10. (2020.12.10.) – Szerencsés csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagy valószínűséggel a csütörtök lesz a hét egyik legjobb napja. Jó hangulatban leszel, optimistán tekintesz a világra. Többen is lesznek körülötted, akik megerősítenek majd ebben a jó érzésben és abban, hogy mindig számíthatsz rájuk. Ez a nagy valóban fantasztikus lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Ez a nap igazán izgalmas lesz számodra, mert olyan ember léphet be az életedbe, akire azonnal felfigyelsz. Az illető ellenállhatatlannak tűnik számodra, de ez az érzés megmagyarázhatatlan. Ha van kapcsolatod, akkor dönts megfontoltan, ne kapkodj el semmit. Ha nincs, akkor hagyd, hogy behálózzanak az érzések.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön minden és mindenki ragyog számodra. Most már pozitívan látsz mindent és el sem tudod képzelni, hogy rosszabbra forduljanak a dolgok. Minden rosszban van valami jó és te most bizony megláthatod. Persze ideje volt, hiszen mostanában nagyon is pesszimista voltál.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ezen a csütörtökön bizony semmi okod nem lesz a panaszra. Optimista vagy és kisugárzásoddal mindenkit az ujjad köré csavarsz. Bármibe szeretnél belekezdeni, akkor itt a lehetőség, nincs miért tovább halogatnod a dolgot. Ma ugyanis bárkit meg tudsz győzni, legyen szó bármiről.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön semmi kedved dolgozni, inkább az egész napot az ágyban töltenéd. Persze nem azért, mert rosszul érzed magad, inkább csak elfáradtál egy kicsit. Nem könnyű ez a hét, úgyhogy, ha megoldható, ma tényleg ne dolgozz, de találkozz egy barátoddal és beszélgessetek. Jót fog tenni, majd meglátod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön nem akarod kitenni a lábadat a lakásból. Inkább otthon maradnál és a lakásodat díszítenéd. Ha teheted, vegyél ki egy szabadnapot és borítsd karácsonyi fényekben otthonod. Ettől sokkal jobban fogod magad érezni és holnap már több kedved lehet a munkához is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön lehet a nagy találkozás napja. Valaki olyan léphet be az életedbe, aki csak úgy sugárzik, tele van energiával és szeretettel. Az elmúlt hetek és napok szomorúsága a múlté lesz, mert az illetőből energiát és jó kedvet nyerhetsz. Arra is ráébredsz, hogy a boldogságon néha apró dolgokon múlik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön jó híreket kaphatsz, ez pedig feldobja a napod. Valami olyan következik be az életedben, ami pozitív irányba terel mindent. Jól alakulnak a dolgaid és mindenki elfogadja majd a véleményedet és támogatásáról biztosít.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön olyan pozitív lesz a kisugárzásod, hogy ez valakinek szemet is szúr. Talán már régóta neked is tetszik az illető, ami nem is baj, ha éppen nincsen senkid. Elcsábulhatsz akkor is, ha van valakid, de természetesen csak a nézéseddel. Egy kis flört még nem árt, de itt véget is kell érnie annak, ami el sem kezdődött. Feltéve, ha boldog a párkapcsolatod. Ha nem, akkor kezedben a döntés joga.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön kifejezetten jó napod lesz. Pozitív híreket kapsz vagy éppen olcsóbban jutsz hozzá valamihez, amire már régóta vágysz. Ettől a hangulatod is jobb lesz és a munka is jobban megy majd. Már nagyon közel van a karácsony, még ma beszerezheted az ajándékokat is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön jó napod lesz és nagyon jó formában leszel. Éppen ezért minden megbeszélést mára kell időzítened, így letudhatod az egész heti tárgyalásokat. Mindennel gördülékenyen haladsz és csak ki kell mondanod, hogy mit szeretnél, mindent teljesítenek. Te vagy a legszerencsésebb a mai napon.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön jó érzés kerít hatalmába, amire meg is van az okod. Ugyanakkor valaki nagyon is bosszanthat téged. Ne törődj vele, kerüld el vagy küld el, de csak óvatosan, ne bántsd meg. Ne hagyd, hogy elrontsa a hangulatod. Légy kedves, de határozott, akkor mindennel végezhetsz és elégedett lehetsz a nap végén.

Ezek is érdekelhetnek