2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 11. (2020.12.11.) - Változatos péntek

Napi horoszkóp 2020. december 11. (2020.12.11.) – Változatos péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a péntek biztosan nem lesz a kedvenc napod a héten. Még abban az esetben sem, ha kimaradsz a vitákból, feszült helyzetekből. Érzed és pontosan látni is fogod, hogy a többiek idegesek, éppen ezért csak olyan emberekkel próbálj kommunikálni, akik nyugodtak, türelmesek, esetleg vidámak. Vannak bőven körülötted, úgyhogy nem lesz nehéz választani.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken különösen óvatosnak kell lenned és még jobban figyelned kell az egészségedre. Sok lesz a munka, a feladat, ez pedig feszültséget szülhet benned. Nem a mai nap az, amikor feszegetned kell a határaidat, mert erre mos rámehet az egészséged. Maradj higgadt, akkor semmi baj nem érhet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A péntek egyáltalán nem lesz könnyű nap. Bárkivel vitába keveredhetsz, ugyanis nem fog tetszeni, hogy nem értenek veled egyet. Semmi gond azzal, ha valaki más állásponton van, mint te, nem kell ezért kíméletlennek lenned. Inkább hagyd rá az illetőre az egészet, ma nem nyerhetsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma egyáltalán nem haladsz előre, ha többet jár a szád, mint a kezed. Senkit nem kell meggyőznöd az igazadról, hiszen mindenki támogat, de az eredmény elérése érdekében szükség van a pozitív hozzáállásodra is. Ne erőltess semmit, mindenki tudja, mi a dolga. Sikeres nap lehet, de csak akkor, ha te is úgy akarod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken bizony lakatot kell tenned a szádra, mert ellenkező esetben olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket később biztosan meg fogsz bánni. Nem lesz könnyű csendben maradnod, rengeteg önuralomra lesz szükséged, de képes leszel rá. Nyugodtnak kell maradnod. Ne aggódj, képes vagy rá!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken viták lehetnek a munkahelyeden és a családban is. Bárhol történhet valamilyen váratlan dolog, amit akármilyen nehezedre is esik, de a helyén kell kezelned. A nyugalmad lehet a kulcsa annak, hogy semmi ne billentsen ki az egyensúlyodból. Menni fog, hiszen az élet csupa kihívás, amit eddig is sikerült megugranod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A péntek egy feszült napnak ígérkezik, te mégis a szerencsések közé tartozol, mert kimaradsz a vitákból. Persze érezni fogod, hogy a hangulat nem az igazi, de most ebbe nem kell beleavatkoznod. Bőven elég, ha nyugodt maradsz, mert ezzel jó hatással lehetsz a többiekre is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken a délelőtti órákban még nem találod a helyed, de délután már újra önmagad lehetsz. Visszatér az energiád, a jó kedved, ezzel pedig a többiek hangulatát is nagyban javíthatod. Ha befejezted a munkát, megtervezheted a hétvégét is, persze csak a lehetőségekhez mérten.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A pénteken túl kell élni. Ez nem tűnik jó hírnek. Nem is az, hiszen lesznek nehéz feladatok és egy kicsit érzékenyebben is reagálsz, mint ahogy kellene. Hiába viseled nehezen a dolgokat, a durva szavakat kerüld el, inkább engedj el mindent a füled mellett. Nem érdemes visszavágni vagy megsértődni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken már rendkívül fáradt vagy, ami egyáltalán nem meglepő egy ilyen kemény hét után. Még ennek ellenére is rá tudsz hangolódni a munkára és délutánra a kedved is jobb lesz. Ha tudatosan kerülöd a feszült helyzeteket, akkor nagy lendülettel vetheted bele magad a hétvégébe.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken körültekintőnek kell lenned, különösen a közlekedést illetően. Váratlan események történhetnek ma, amik akadályozhatnak, de csak akkor, ha lélekben feladod. Maradj türelmes és nyugodt, akkor minden feladat időben elkészül és önfeledten élvezheted a hétvége minden pillanatát.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken a munkád lesz az, ami feszültséget kelt benned. Úgy érezheted, hogy kicsúszol az időből és túlóráznod kell, hogy mindent befejezhess. Kérj segítséget, ha módodban áll, több szem ugyanis többet lát és csapatban gyorsabban haladhattok. Nyugodt hétvégére számíthatsz, ha így teszel.

Ezek is érdekelhetnek