2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 12. (2020.12.12.) - Egy szeszélyes szombat

Napi horoszkóp 2020. december 12. (2020.12.12.) – Egy szeszélyes szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton összefuthatsz egy régi ismerőssel. A váratlan helyzettel az első pillanatban nem tudsz mit kezdeni, sőt, az is lehet, hogy zavarba jössz. Néhány szó után viszont elengeded magad és a hangulatod is feldobódik. Az élet most szembesít a múltaddal, de ennek köszönhetően végre tisztán láthatsz majd.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton otthonodban adódhatnak váratlan helyzetek. Előfordulhat, hogy valami olyan romlik el, amire nagy szükséged lenne, de akár a családod is meglepetéssel szolgálhat. Bárhogy is alakul, állj pozitívan a dologhoz, ez a nap nem a káoszról szól. Minden rendben lesz, előbb, mint gondolnád.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton akkor tennél a legjobban, ha ki sem mozdulnál. Túl sokan lehetnek az utcán, káosz alakulhat ki a közlekedésben, te pedig nem vagy éppen türelmes. Ha mégis muszáj elmenned otthonról, akkor érdemes óvatosan és körültekintően közlekedned, nehogy valamilyen baj érjen.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ez a szombat egy egészen jó nap lehet számodra. Ha teheted, menj ki a szabadba és töltsd ott a napot. Rád fér a mozgás és az is, hogy kiszellőztesd a fejed egy ilyen nehéz hét után. Estére megnyugszol és egy igazán izgalmas éjszakában lehet részed, mert a párod közben kitalál valamilyen meglepetést neked.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ez a hét korántsem volt egyszerű és sajnos a szombat sem lesz sokkal egyszerűbb. Olyan dolgok történhetnek, amikre nem lehet felkészülni, de ne neked akkor is higgadtnak kell maradnod. Akkor cselekszel okosan, ha megőrzöd a higgadtságodat, ellenkező esetben hatalmas veszekedés kerekedhet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton kipihenheted az egész hetet, ami korántsem volt könnyű számodra. Végre foglalkozhatsz csak magaddal, ami már nagyon rád fér. Természetesen mindezt meg kell beszélned szeretteiddel, nehogy sértődés legyen a vége. Csak el kell mondanod, hogy egy kis magányra vágysz, meg fogják érteni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton oda kell figyelned a többiekre, amellett, hogy magaddal is foglalkozol egy kicsit. Jól be tudod osztani az idődet, ezért pedig a végén mindenki hálás lesz. A boldogság apró dolgokon múlik, mindenkinek örömöt okozhatsz egy kis meglepetéssel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton nem szabad a szívedre venned semmit, mert valójában senki nem akar megbántani. Az élet most váratlan helyzetek elé állíthat. Nem feltétlenül lesz nagy az egyet értés a családban, sőt, az is könnyen lehet, hogy minden a feje tetejére áll. Ma viszont elnézőnek és nagyvonalúnak kell lenned, csak így oldhatod a feszültséget.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton végre megkönnyebbülhetsz a húzós hét után.Túl jutsz a nehézségeken és nagy örömmel tölt el. Most kell nyitottnak lenned minden kínálkozó lehetőségre, mert nagyot szakíthatsz. Jelenleg nem hozhatsz rossz döntést, most neked áll a zászló.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton fontos lenne, hogy pihenj, de ez nem jelenti azt, hogy egész nap ágyban kellene lenned. Az aktív pihenés is lehet jó, sőt, levezetheted a feszültségedet. Ugyanakkor figyelmesnek is kell lenned, mert a legrosszabb pillanatban érhet kellemetlen meglepetés.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ahogy a hét többi napja, úgy a szombat sem lesz zökkenőmentes. Valószínűleg minden terved felborul és teljesen mást kell csinálnod, mint amit eredetileg elterveztél. Ne bánkódj semmin, mindennek oka van, így csakis a hozzáállásodon múlik, meg tudod-e oldani a dolgokat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton szerencsének érezheted magad, mivel téged elkerülnek a rázós helyzetek. Tele vagy energiával, éppen ezért nem lenne okos döntés, ha a négy fal között töltenéd az egész napot. Persze öltözz rétegesen, ha kimozdulsz, az időjárás ilyenkor már rendkívül szeszélyes. A felesleges energiáidat levezetheted egy kis mozgással.

Ezek is érdekelhetnek