2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 14. (2020.12.14.) - A meglepetések napja

Napi horoszkóp 2020. december 14. (2020.12.14.) – A meglepetések napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a hétfő igazán különleges lesz számodra. Lehet, hogy a párod lep meg ma valamivel, de akár a munkahelyeden is érhet kellemes meglepetés. Akárhogy is lesz, mindenre nyitottnak kell lenned, nincs okod megkérdőjelezni senkit, mert mindenből csak te jöhetsz ki jól.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn nyugtalanabb lehetsz egy kicsit, ugyanis érzed, hogy valami van a levegőben. Fontos változás előtt állsz, ez kétségtelen. Minden a maga rendjében zajlik most az életedben, ezért el kell fogadnod mindent és hagynod kell sodródni magad az árral. Ne aggódj, épp így lesz a jó!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kifejezetten jól indul számodra a hétfő, főleg akkor, ha a hétvégéd is jól telt. Ha kipihented magad, akkor sokkal összeszedettebb leszel, de ettől függetlenül nem biztos, hogy mindennel végezni fogsz, amit mára elterveztél. Aggodalomra azonban nincs ok, holnap is lesz nap.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn feszültebb lehetsz a kelleténél. Úgy érezheted, hogy túl sok a teendő, az idő pedig nagyon kevés arra, hogy mindent befejezz. Vegyél egy nagy levegőt és engedd ki a gőzt, akkor sokkal higgadtabban tudsz majd dolgozni. Elég rugalmas vagy ahhoz, hogy ez működjön.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn váratlan meglepetést tartogat számodra életed szerelme. Talán olyat tesz, amit eddig nem, de csakis jó értelemben. Ez az év más, mint a többi, talán éppen ezért változtat ő is. Pozitív élmények következnek, készülj fel! Minden csodálatos lesz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét első napja meglepő dolgokat hozhat. Összefuthatsz valakivel, akit már rég nem láttál és szívesen beszélgetnél vele. Ha ma nincs időd, cseréljetek telefonszámot, hogy kapcsolatban maradhassatok. Véletlenek nincsenek, úgyhogy az illetőnek nagy szerepe lesz majd a jövődben. Ne hagyd elmenni!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn tele leszel energiával és kiváló ötletekkel. Ezeket érdemes lejegyezned, mert ha most nem is, később bizony nagy szükség lesz arra, hogy emlékezz rájuk. Akár az ünnepi terveket is átgondolhatod ma. Bár a kormány még nem döntött a karácsonyról, a menüt és az ajándékokat már megálmodhatod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn a munkádban érhet váratlan meglepetés. Semmi okod a kétségbeesésre, ugyanis pozitívan érint majd téged. Új feladatok, felettes vagy előléptetés is benne van a pakliban, úgyhogy minden lehetőségre nyitottnak kell lenned. Nagyot léphetsz előre, ha így teszel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn jól nyisd ki a füledet, mert fontos beszélgetések tanúja lehetsz. Minden javaslat, ötlet számít, nyitottnak kell lenned. Fontos információk birtokába kerülhetsz, amiket később a megfelelő helyen és időben felhasználhatsz. Ne szólj semmit, csak hallgass!

Bak (12.22. – 01.20.)

Örömteli fordulatban lehet részed hétfőn. Valószínűleg megoldódik valamilyen probléma, ami már hosszú ideje megkeseríti az életed. Rugalmas hozzáállással minden könnyebben megy majd. Bármi is történik ma, csak a te malmodra hajtja a vizet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nincs abban semmi új, hogy minden változik körülötted. Ez az év erről szól, mást nem tehetünk, alkalmazkodnunk kell. Jól tennéd, ha végiggondolnád az egész hetet és a tennivalóidat. Ne bosszankodj ma semmin, mert előrelépés helyett csak visszafelé sétálsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét első napján nagy örömben lehet részed. Anyagi ügyekben történik változás, lehet, hogy már most megkapod az év végi bónuszod. De az is előfordulhat, hogy jobb áron jutsz hozzá a karácsonyi ajándékokhoz. Akárhogy is lesz, ez a nap sikerrel zárul.

Ezek is érdekelhetnek