2022 július 2 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 15. (2020.12.15.) - Aggodalommal teli kedd

Napi horoszkóp 2020. december 15. (2020.12.15.) – Aggodalommal teli kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagy feszültség gyűlik össze benned a pénzügyeid miatt. Lehet, hogy valaki tartozik neked és késik a pénz visszaadásával, ez pedig az ünnepek előtt rendkívül frusztráló. Írj egy listát az ajándékokról, az ünnepi menüről, így tudni fogod, körülbelül mennyi pénzre van szükséged. Visszakapod a pénzed, ebben biztos lehetsz, az illető csak néhány napot fog csúszni.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden bár jól érezhetnéd magad, de az anyagiak miatt egy kissé feszült leszel. A változások a közelben vannak és az ünnepek is villámgyorsan közelednek. Fontos a pozitív hozzáállás, mert csak így maradhatsz felkészült és vészelheted át a rázós időszakot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Úgy érzed, egyre jobban alakulnak körülötted a dolgok és ebben nem is tévedsz. Ugyanakkor nem szabad előre innod a medve bőrére, mert ez az év még nem ért véget. A további sikerek garantáltak, de csak akkor, ha két lábbal maradsz a földön. Koncentrálj a saját feladataidra, más dolgod nincs is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden az öledbe pottyannak a megoldások, csak figyelmesnek kell lenned. Ha nyitott maradsz, akkor semmi nem okozhat nagy problémát és meg sem kell erőltetned magad ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. Ritka az ilyen alkalom, ezért nem szabad elszalasztanod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ez a kedd kissé szürke és semleges lesz számodra. A bolygók kitörő lehetőségeket jeleznek, de egyelőre ma még biztosan nem történik semmi. Éppen ezért nincs is miért aggódnod, érezd jól magad és légy türelmes. Eluralkodhat rajtad a béke és harmónia, ez pedig a legjobb, ami most történhet veled.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Könnyen előfordulhat, hogy ma valaki állandóan kritizál és zavar a munkában. Nyilvánvaló, hogy szavai nem esnek jól, de emiatt nem kell elszomorodnod. Akkor teszel a legjobban, ha nem foglalkozol vele és minden szót elengedsz a füled mellett. Jobban bosszantja majd az illetőt, ha nem szólsz hozzá, hiszen nem éri el a célját.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden viszonylag jó napod lesz, de nem feszültségmentes. Szükséged lesz a türelmedre, mert néhányan fejfájást okozhatnak neked. Sajnos leginkább a családod megy most az agyadra, de ha higgadt maradsz, akkor vita nélkül megtalálhatod a megoldást a problémákra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden egészen szerencsésnek érezheted magad, mert most minden téged támogat. Ma minden úgy lesz, ahogy azt te szeretnéd, ezért pedig mosolyoghatsz egész nap. Pozitív híreket is kaphatsz ma, amik előrevetítik a jövődet. A pénzügyeid is sínen vannak, ezért nincs miért aggódnod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Minden megbeszélést érdemes mára időzítened, mert most szárnyalsz. Meggyőző, kommunikatív és határozott vagy, ami sokkal egyszerűbbé tesz mindent. Ugyanakkor az is fontos, hogy nyitott fülekre találsz, többen elfogadják javaslataidat és biztosítanak a támogatásukról is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden minden gondolatod a jövőd körül forog. Úgy érzed, semmi sem biztos a jelen helyzetben, csak a kiszámíthatatlanság. Természetesen van némi igazad, de azt ne feledd, az életed a te kezedben van. Hamarosan megtapasztalod, hogy nem minden olyan negatív, mint ahogy azt gondolod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ez a kedd a tervezés napja lehet számodra, ugyanis nagyon hatékonyan dolgozol. Éppen ezért lesz időd elgondolkodni a karácsonyi ajándékokon és az ünnepi menün. Váratlan találkozásban is részed lehet, ami elbizonytalaníthat a párkapcsolatodat illetően. Viszont, ha még szingli vagy, akkor élj a lehetőséggel!

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden nagy előrelépést tehetsz a karrieredben, de csakis akkor, ha pontosan tudod, mik a céljaid. Mi az, amit szeretnél elérni? Ha mindezt letisztáztad magaddal, akkor egyeztethetsz főnökeiddel. Ezt a lehetőséget most vétek lenne kihagynod, mert nem mostanában adódik ismét ilyen.

Ezek is érdekelhetnek