2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 16. (2020.12.16.) - Egy nyugodt szerda

Napi horoszkóp 2020. december 16. (2020.12.16.) – Egy nyugodt szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán lehet, hogy a családoddal nem találod meg a közös hangot, nem lesz túl nagy az egyetértés. Nincs azzal semmi baj, ha másként gondoltok bizonyos dolgokat, de ez nem ok arra, hogy feleslegesen vitázzatok. Nyugodtan meg kell beszélni mindent, ezt nem érdemes halogatni.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma már jó kedvűen ébredsz, sokkal jobban érzed magad, mint az elmúlt néhány napban. Pozitívan tekintesz a jövőre, sőt, nagy lehetőségekkel élhetsz még ebben az évben. Légy nyitott és szellőztesd ki a fejed. Ha teheted, menj gyalog a munkába vagy később egy nagyot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán jó passzban leszel, pozitívabban látod a világot és ezzel együtt a jövődet is. Visszatér az optimizmusod, ami közelebb visz majd kitűzött céljaid eléréshez. Jó lenne, ha ezt meg is tartanád, mert a pesszimizmussal csak saját magaddal szúrsz ki.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ez a nap alkalmas arra, hogy mindenkivel kommunikálj. Mindenki megérti, amit mondasz és nyitottak a javaslataidra is. Megértéssel te is sokat elérhetsz, sőt, olyas valamit tapasztalhatsz meg, amit eddig még soha. Ez a hét jól alakul és kedvet kapsz ahhoz is, hogy végre karácsonyi díszbe öltöztesd otthonod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán úgy érzed, hogy valami nincs rendben és ezért nem is haladsz a dolgaiddal. Pontosan nem tudod, mi az, ami zavar, éppen ezért jó lenne, ha el is engednéd ezt az érzést. Bíznod kell magadban, hallgass az ösztöneidre, mert most valóban csalhatatlanok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A szerda egy igazán olyan nap lesz számodra, ami a kedvedre való lesz. Minden a terveid szerint halad majd, egyetlen feladat sem okoz gondot neked. Bármilyen nyüzsgés van körülötted, észre sem veszed, ez pedig nagyon hatékony és precíz munkához vezet. Ma megérdemled a jutalmat és dicséretet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ez a szerda nyugodt és békés lesz számodra, ami már régen nem fordult elő. Nagyon kedvere való, ha teheted a dolgodat anélkül, hogy bármi megzavarna vagy bármilyen akadály gördülne eléd. Ha továbbra is higgadt maradsz, akkor ezen a héten már semmi gondod nem lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán tele leszel energiával, de ilyenkor hajlamos vagy túlpörögni. Azt pedig te is tudod, hogyha túlhajtod a magad, annak nem lesz jó vége. Ne akarj mindent egyszerre csinálni! Sok a teendő így az év vége felé, de nem éri meg lerobbanni miattuk. Meg kell találnod az arany középutat, ne feszegesd a határaidat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán meglepheted valamivel szerelmedet vagy családodat. A karácsonyi ajándékokat is beszerezheted, sőt, néhány dologhoz olcsóbban juthatsz hozzá, mint az először gondoltad. Ugyanakkor ne engedd, hogy valami elcsábítson, semmi olyat ne vegyél, amire valójában semmi szükséged nincs.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma korántsem biztos, hogy mindenkivel megtalálod a közös hangot. De ez nem is baj, hiszen nem kell mindenkivel együtt dolgoznod. Koncentrálj csak a saját vagy a csapatod feladataira, a többit hagyd rá másra. Hazafelé néhány ajándékot vagy az ünnepi menü alapanyagait is beszerezheted, sőt, ha figyelmes vagy, akkor sokat spórolhatsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán nagyon oda kell figyelned arra, hogy kinek mit mondasz. Nem szabad mindenkiben megbíznod, mert az, hogy valaki úgy közeledik hozzád, nem biztos, hogy megbízható személy. Csak azzal foglalkozz, akivel kölcsönösen segítetek egymásnak és biztos lehetsz benne, hogy senkinek nem fecsegi ki a titkaidat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán nagyon fontos, hogy figyelmes légy a pároddal. Vegyél neki valami apró ajándékot vagy főzz egy finom vacsorát. Nem kellenek nagy dolgok ahhoz, hogy boldoggá tedd, neki már az is elég, hogy kettesben tölthettek egy estét. Ez a mai nap pedig erre teljesen alkalmas lesz.

Ezek is érdekelhetnek