2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 18. (2020.12.18.) - Egy jó kis péntek

Napi horoszkóp 2020. december 18. (2020.12.18.) – Egy jó kis péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Még ma nyugodtan kimozdulhatsz munka után, találkozhatsz a barátaiddal, talán most utoljára karácsony előtt, mert mindenki rohan és kapkod ilyenkor. Holnap azonban már neki kell látnod a dolgaidnak, mert sok minden van még, ami nem készült el. Karácsonyi dekoráció, ajándékok és az ünnepi menü sem teljes még.

Bika (04.21. – 05.21)

Jó napnak ígérkezik a péntek. Lehet, hogy most kapod meg az év végi bónuszt vagy a 13. havi fizetésed. A lényeg, hogy mindenképpen pénz áll a házhoz. Arra azonban vigyázz, hogy ne szórd el azonnal, mert van még, amire biztosan költened kell az ünnepek előtt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken minden nagyon nehezen megy neked. Környezeted mindenben kifogásokat keres és rendkívül érzékeny. A párod is nyűgösebb a megszokottnál. Ma csak egy kis megértésre és ölelésre van szüksége. Neked is lehet rossz hangulatod, most ő van így ezzel.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap kimerítő lesz számodra. Senki sem lesz vevő a humorodra, különösen a párod nem. Légy visszafogott és nagyon kedves, hisz neki inkább az ölelésedre van szüksége, mint a humorodra. Ne is menj vásárolni sem, inkább töltsétek együtt az estét és tervezzetek. Listával holnap könnyebben boldogultok majd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha tegnap nem vásároltál, akkor ma érdemes körülnézned egy kicsit ajándékfronton. Ma sokkal türelmesebben és megfontoltabban vásárolhatsz és hasznos dolgokra költöd majd a pénzed. Van még jó néhány dolog, amit nem szereztél be, de aggodalomra semmi ok, minden meglesz időben.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vészesen közeledik a karácsony. Ha ma munka után belefér az idődbe, vásárolhatsz is egy-két dolgot. Azonban nem az ajándékokat érdemes ma megvenned, inkább koncentrálj a dekorációra, a csomagolópapírokra és szalagokra. A többi maradjon a hétvégére.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A rengeteg munkád miatt alig jut időd a családodra. Mivel ma van a hét utolsó munkanapja, akár túlórázhatsz is, de a hétvégét és az ünnepeket szenteld a családodnak, különben mindenki megorrol majd rád. Erre pedig végképp nincs szükséged.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Sok a munka és az év végi rohanás teljesen kikészít. Figyelned kell azonban magadra, mert nem lenne jó, ha pont az ünnepekre betegednél meg. Jobb elébe menni a dolgoknak, ma mindenképpen egyél gyümölcsöt, hogy bevidd a megfelelő vitamin mennyiséget. Így egészségesen és boldogan telhet majd a karácsony.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken munka után még rengeteg dolgod van, de ne akarj még a mai nap mindennel végezni. Párod is segítségedre lehet holnaptól, így minden lemaradást be is pótolhatsz. Egy-két ajándék még beszerzésre vár és az ünnepi menüt is kitalálhatjátok együtt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken jó híreket kaphatsz a pénzügyeid felől. Lehet, hogy épp ma tudod meg, mekkora lesz az év végi bónuszod. Jól fog jönni egy kis plusz bevétel, amire eddig csak titkon számítottál. A karácsonyi ajándékokat pedig már holnap sikerül beszerezned, persze csak, ha eddig nem jártál sikerrel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken már vidámabban ébredsz, mint a hét többi napján. Főleg akkor, ha karácsony előtt már szabadságon leszel, de a teendőidet sajnos felhalmoztad magad előtt. Van még néhány napod arra, hogy behozd a lemaradásodat. Ha összeszeded magad, sikerülni fog, nincs miért aggódnod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken hajlamos vagy mindent borúsan látni. Szinte sehol sem tartasz az ünnepi előkészületekkel, de nem kell aggódnod. Még van egy kis időd, főleg, ha szabadságon leszel már idén. Így több nap is a rendelkezésedre áll még, hogy minden tervedet megvalósítsd és beszerezd, amire szükséged van.

Ezek is érdekelhetnek