2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 19. (2020.12.19.) - Jól alakul a szombat is

Napi horoszkóp 2020. december 19. (2020.12.19.) – Jól alakul a szombat is

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem biztos, hogy a mai nap a legalkalmasabb a vásárlásra. Nincs türelmed, sőt az emberekre sem vagy kíváncsi. Halaszd holnapra mindezt, ma pedig bújj össze a pároddal vagy menjetek el kirándulni, sokkal jobb kedved lesz tőle. Vasárnap nagy kedvvel válogathatsz majd az ajándékok között és mindenkinek meg is találod, amit kerestél.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton kellő energiád van az elmaradt ajándékok beszerzésére, valamint a karácsonyi menü alapanyagait is pillanatok alatt megveheted. Még a hosszú sorok sem zavarnak, rendkívül türelmes vagy mindenkivel. Talán már teljesen karácsonyi hangulatba is kerültél.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton kivételesen friss vagy és rendkívül aktív. Minden feladatot pillanatok alatt megoldasz, még segítségre sem lesz szükséged. Ma már becsomagolhatod a karácsonyi ajándékokat is, már csak megfelelő rejtekhelyet kell találnod nekik.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton fantasztikus hangulatban vagy, bármire képesnek érzed magad. Nos, ha valamivel le vagy maradva, ma biztosan utolérheted magad, sőt előre is dolgozhatsz vagy tervezhetsz egy kicsit. Idén mindennel jobban haladsz, mint tavaly és ez nagy örömmel tölt el.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai napot érdemes a pároddal töltened. Az ajándékok beszerzésében is sokat segíthet neked, valamint a karácsonyi menü megtervezése sem utolsó dolog. Délután pedig még marad idő a vásárlásra vagy a romantikára.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton pontosan át kell gondolnod az ünnepi történéseket. Kihez látogattok el, te kit fogsz fogadni és ezután írni egy bevásárlólistát. Így nem kell majd aggódnod, hogy elfelejtettél valamit vagy valakit. Az ajándékokat is vedd számba, hiszen nagyon kínos lenne, ha valaki kimaradna a sorból.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton türelmetlen vagy, mert rengeteg dolgod van. Állíts fel egy sorrendet, csak a legfontosabbakat végezd el, a többit engedd el. Lesz még néhány napod arra, hogy utolérd magad. A karácsonyi készülődés rendkívül kimerítő, ma szánj időt a pihenésre is, mert könnyen beteg lehetsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton hatalmába kerít a karácsonyi hangulat, ami nem csoda, hisz már csak néhány nap van Szentestéig. Ha még nem vettél meg minden ajándékot, még van rá lehetőséged, de a webshopokat most már felejtsd el, mert az ezeken vásárolt ajándék már biztosan nem érkezik meg időben. Nyakadba kell venned a várost, ha nem ma, holnap biztosan.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egyre jobban sürget az idő, hisz már nyakadon a karácsony. Készíts egy listát szeretteid nevével és a nekik szánt ajándékokkal és csak ezután indulj el vásárolni. Sokat segít és időt is spórolsz azzal, ha célirányosan indulsz útnak.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton nagyon energikusnak érzed magad. Legszívesebben elfelejtenéd a karácsonyi készülődést és kimozdulnál. Nos, nyugodtan megteheted ezt, hiszen nagyon jól állsz a feladataiddal, plusz van még néhány napod arra, hogyha valamit elfelejtettél, akkor azt beszerezd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ez a szombat teljesen alkalmas a romantikára. Összhangba kerülhetsz a pároddal, szinte egymás gondolatait is kitaláljátok. Töltsétek kettesben a napot, ha pedig vannak gyerekeitek, akkor pedig bízzátok őket a nagyszülőkre. Nektek is megjár az énidő.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton nagyszerű formában érzed magad, de ha meg akarod ezt tartani, akkor jobb, ha messziről elkerülöd a bevásárlóközpontokat. Nincs elég türelmed az emberekhez és a kígyózó sorokhoz. A holnapi nap talán alkalmasabb lehet az elmaradt ajándékok beszerzésére.

Ezek is érdekelhetnek