2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 20. (2020.12.20.) - Ünnepi készülődés

Napi horoszkóp 2020. december 20. (2020.12.20.) – Ünnepi készülődés

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Vasárnap meghitt hangulatba kerülsz, szívesen feldíszítenéd a karácsonyfát is. Nem is muszáj halogatnod, hisz egy-két nap ide vagy oda nem számít. Így talán a család többi tagja is ünnepi hangulatba kerül. Elkezdhetitek a mézeskalács vagy a bejgli sütést, nagyon jó családi program a készülődés.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap a párodnak mehetnékje támad, azonban fel kell készülnötök a rengeteg emberre. Ha már mindent beszereztetek, akkor kerüljétek el a bevásárlóközpontokat. Inkább tervezzetek közös családi programot, jó hangolódás lesz az ünnepre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ha még nem vetted meg a karácsonyfát, ma megteheted, de mást ne vásárolj. Mindenhol nagy a tömeg, holnap kora reggel pedig még lehetőséged lesz elkerülni azt. Ha holnap dolgoznod kell, akkor pedig még ma osszátok meg otthon a feladatokat, hogy minden idejében elkészüljön.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Vasárnap alkalmas az idő arra, hogy még karácsony előtt találkozz a barátaiddal. Ők is örülni fognak neked, hisz már rég nem voltatok együtt sehol. A vásárlást ma felejtsd el, semmi türelmed a tömeghez és a tülekedő emberekhez.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ez az utolsó vasárnap karácsony előtt, te pedig eldöntheted, mit szeretnél ma csinálni. Jobb lenne, ha a vásárlást kihagynád, ha nincs türelmed az emberekhez. Inkább egy közös családi programra lenne szükségetek, ma ez lehet a legjobb időtöltés.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Vasárnap számolnod kell azzal, hogy még rengetegen fognak vásárolni, hisz már csak négy nap van karácsonyig. Indulj el korábban, így talán még elkerülheted a tömeget. Ezt követően pedig már csak az otthoni teendőkre kell koncentrálnod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Vasárnap már teljes gőzzel készülődhetsz a karácsonyra. Csomagold be az ajándékokat, süss bejglit vagy mézeskalácsot. Rögtön dupla adaggal is készíthetsz, mert különben az ünnepekre egy szem sem fog maradni. Vidám lesz ez a mai nap, főleg, ha a páros is csatlakozik hozzád.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Vasárnap nagyon jókedvűen ébredsz, magabiztos és ellenállhatatlan vagy. Környezeted minden javaslatodat elfogadja, így nyugodtan tervezz bármilyen programot, mindenki szívesen csatlakozik majd hozzád. A karácsonyi előkészületekről se feledkezz meg. Ha ma nem is vásárolsz, akkor legalább a tervek legyenek készek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Anyagi helyzeted miatt egy kicsit pánikba esel. Készíts költségvetési tervet arról, mire költöttél eddig és milyen kiadások várnak még. Légy következetes, meglátod, nem is állsz annyira rosszul, mint azt először gondoltad. Mindenre megvan a kellő összeg és még marad is. Ne aggódj!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Vasárnap mozdulj ki a négy fal közül. Mindegy, hogy a pároddal terveztek közös programot vagy a barátokkal lógnál inkább, a lényeg, hogy mindezt ne otthon tedd. Annak ellenére, hogy rengeteg feladat vár rád otthon, te társaságra vágysz. Ne is aggódj, mert van még időd megcsinálni mindent.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Vasárnap szíved szerint csak lustálkodnál, de párodnak nagyszabású tervei vannak a mai napra. Viszont, ha nem tartasz vele, akkor biztosan megsértődik. Vagy mond meg neki, hogy pihenésre vágysz vagy szedd össze magad és tarts vele. Jobban tennéd, ha az utóbbit választanád.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Vasárnap nagyon jó a hangulatod. Sajnos az idén elmaradnak a karácsonyi vásárok, de ettől függetlenül néhány bódéban kaphatsz még forralt bort vagy forró csokit, ami fokozhatja a karácsonyi hangulatodat. Ha mára halasztottad a vásárlást, akkor sikeres napot zárhatsz.

Ezek is érdekelhetnek