2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 21. (2020.12.21.) - Változást hoz a hétfő

Napi horoszkóp 2020. december 21. (2020.12.21.) – Változást hoz a hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ezen a hétfőn új tervek szövődhetnek a fejedben és már most kitűzheted jövő évi céljaidat is. A munkahelyeden is történhet ez-az, de aggódnod nem kell, mert mind előre lendít majd. Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, akkor ezen is változtathatsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Az elmúlt időszakban jól alakultak a dolgaid, de nem kell lebúcsúznod ettől, mert a pozitív széria folytatódik. Ne csak várj az új lehetőségekre, hanem keresd is őket. Könnyen barátkozol és azt is tudod, kiben bízhatsz meg.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn helye van az álmodozásnak a jövődet illetően. Neked is vannak titkos vágyaid, amiket hamarosan megvalósíthatsz. A karácsonynak is köze lesz hozzá és mindent kereknek látsz. Hamarosan eljön a te időd, már csak egy kis türelemre van szükséged hozzá.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn új fejezet kezdődik az életedben, ugyanis ez lesz számodra az év legfontosabb napja. Ma tisztában leszel a céljaiddal és tudni fogod, mit szeretnél megvalósítani jövőre. Érdemes listát készítened, mert most semmi nem szabhat határt. Hagyd, hogy szárnyaljon a képzeleted.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A változások ellen nem tehetsz semmit, csak alkalmazkodhatsz hozzájuk. Az élet olyan lehetőségeket kínál neked, amiket nem szabad visszautasítanod, mert ezek visznek majd előre. A pénzügyeid is jól alakulnak, lehet, hogy megkapod az év végi bónuszt, ami nagyon jól jön, ha még vásároltál meg mindent az ünnepekre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn új kapcsolatokat köthetsz, amiből lehet barátság, ha pedig szingli vagy, akkor kialakulhat egy bimbózó szerelem is. Egészen új lehetőségek nyílnak meg előtted, amiket ki kell használnod, mert most valóban azt csinálhatod majd, amit mindig is szerettél volna.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn jó napod lesz, főleg, ha szabadságon vagy. Ideje karácsonyi köntösbe öltöztetned otthonod, ha ezt eddig még nem tetted meg. Néhány új ünnepi kiegészítő, sőt, a karácsonyfát is feldíszítheted, hiszen már csak három nap van Szentestéig. Ha sütni is szoktál, akkor nem érdemes halogatni, láss neki.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn minden okod meglesz a boldogságra. A közeledő karácsony feldobja a napod, hiszen egészen jól állsz, már csak néhány apróság maradt el, amit még ma be is szerezhetsz. A kreativitásodnak semmi nem szabhat határt, élj ezzel a lehetőséggel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Új fejezet kezdődhet a munkádban, ami örömmel tölt el. Persze ne igyál előre a medve bőrére, de ez nem jelenti azt, hogy rosszul sülne el a dolog. Ma nagyon figyelj az egészségedre is. Ugye, te sem akarsz éppen karácsonyra megbetegedni? Sétálj a friss levegőn és egyél sok gyümölcsöt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn minden vágyad teljesülhet, főleg, ha egyedül vagy. Egy kapcsolat van kilátásban, de akarj kapkodni, hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Van elég önbizalmad, eléred a céljaid, ha türelmes maradsz. Fogadd el a sors ajánlatát, nem fog cserben hagyni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A hétfő az elengedés napja lehet. Nem kell nagy dologra gondolnod, de a karácsonyi készülődés közben sok olyan tárgyat találhatsz, amire nincs szükséged. Ne őrizgesd tovább, szabadulj meg tőlük. Ha nem akarod kidobni, akkor ajándékozd el, de a lényeg, hogy rendet tegyél az életedben, vagyis nemcsak a lakásodban.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ez a hét nagyon jól kezdődik számodra, talán mindez a karácsonynak köszönhető. Ma átgondolhatod a céljaidat, amiket jövőre meg szeretnél valósítani. Írj listát, aztán koncentrálj a karácsonyi készülődésre. Nekiláthatsz a sütisütésnek, a fa feldíszítésének vagy az ajándékok becsomagolásának.

Ezek is érdekelhetnek