2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 22. (2020.12.22.) - Már csak két nap...

Napi horoszkóp 2020. december 22. (2020.12.22.) – Már csak két nap…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Minden teendőddel és a munkáddal időben végezhetsz ma és ha valami elmarad, akkor van még két napod. A lényeg, hogy higgadt maradj, mert kapkodással több kárt csinálsz, mint hasznot. Ha kell, kérj segítséget, szeretteid nem fognak nemet mondani.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha kedden nem kell dolgoznod, akkor tiéd a nap. Beszerezhetsz mindent, amit eddig nem sikerült. Ha még munka van, akkor utána is marad ezekre. Jó lenne, ha nem mennél a következő két napban sehova, mert biztosan nagy lesz a tömeg.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden a nyugalom árasztja el lelked. Ha nem kell dolgoznod, akkor koncentrálhatsz az ünnepi készülődésre. nagyjából mindent megvalósíthatsz, amit szeretnél, de ha valami nem sikerül, akkor sem kell aggódnod, hiszen van még két napod az elmaradt dolgok pótlására.

Rák (06.22. – 07.22.)

Feszült hangulatban ébredsz, pedig nincs miért aggódnod. Ha az ajándékokat már megvetted, otthon kell egy kis rendet varázsolni és karácsonyi díszbe öltöztetni otthonod. Lehet, hogy nincs kedved hozzá, de hidd el, ez majd meghozza. Talán még a sütéshez is lesz kedved ma.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden egy kicsit nyugtalan és szétszórt leszel, de ennek ellenére is jól érzed magad, hiszen már a küszöbön vannak az ünnepek. Ha azon szerencsések közé tartozol, akik idén már nem dolgoznak, akkor vegyél egy nagy levegőt és láss neki a készülődésnek.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha van rá lehetőséged és eddig nem tetted, akkor a héten már ne állj munkába. Ha még sincs menekvés, akkor munka után hagyj egy kis időt a pihenésre és csak utána láss neki a teendőidnek. Így higgadt maradhatsz és átjárhat téged a karácsony varázsa. Két nap és a szeretteiddel lehetsz, ha nem is közvetlenül, de az internet közelebb hoz titeket egymáshoz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden még egy kicsit dolgoznod kell, de már nincs sok hátra, tarts ki. Két nap és átadhatod magad a karácsonyi hangulatnak, a szeretteidnek és a nyugalomnak. Ilyenkor mindenki egy kicsit ideges és kapkodós, de ez így a normális.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap még biztosan munkával telik, ha nem a munkahelyen, akkor otthon. Két nap múlva szenteste, így most nincs idő a lazsálásra. Ha szeretnél még segíteni valakinek, akkor itt az ideje, hogy megtedd. Néha elég egyetlen telefonhívás vagy elküldött üzenet, hogy mások ünnepét is szebbé tedd. Jó kapni, de még jobb adni, ezt pedig te pontosan tudod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A türelmed ugyan néhányan próbára tehetik ma, de így sem lesz okod a panaszra. Nagyon rugalmas vagy és egyáltalán nem érdekel, hogy mit művelnek körülötted. Te csak végezd a munkád a megszokott módon, így még idejében hazaérhetsz és ha pedig holnaptól nem dolgozol, átadhatod magad a karácsonynak.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden minden feszültség oldódni látszik. Párod is sokkal kedvesebb hozzád, mint az elmúlt napokban. Közeledik a karácsony, most már itt van a nyakadon és a hangulatod is kezd ünnepi lenni. Lehet, hogy néhány dolog még hátravan, de nem aggódsz emiatt, mert marad időd mindenre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden szerencsés találkozásokban lesz részed. Az ünnep közeledtével kicsit el is érzékenyülsz, mert valaki felbukkanhat a múltadból. Hidd el, megvan az oka, hogy miért éppen most. Ne légy visszautasító, mert csak így nyugszik meg a lelked és csak így léphetsz tovább.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nagyon jól indul számodra a nap. Már csak két nap és szenteste. Az előkészületekkel jól haladsz, de ha van időd, a süteményekkel is foglalkozhatsz, sőt, már a fát is feldíszítheted, hogy ne maradjon minden az utolsó napra. Ha néhány dolgot előre megcsinálsz, akkor te is többet élvezheted a karácsonyt és szeretteid társaságát.

Ezek is érdekelhetnek