2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 24. (2020.12.24.) - Szolid Szenteste

Napi horoszkóp 2020. december 24. (2020.12.24.) – Szolid Szenteste

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem biztos, hogy ma megkapod azt az ajándékot, amire vágytál, de ami késik nem múlik. Biztos lehetsz benne, hogy az idén nagy ajándékot kapsz, úgyhogy ne légy türelmetlen. És tudod, a karácsony a szeretetről szól, nem pedig az ajándékokról és azok méretéről. Arról már nem is beszélve, hogy az a nagy boldogság, ha most, a járvány sem akadályoz benneteket abban, hogy együtt töltsétek a Szentestét.

Bika (04.21. – 05.21)

Mint minden évben, most is máshogy alakul a karácsony. Persze az idén ebben nagy szerepe van a koronavírus-járványnak is, hisz nem tehetünk azt, amit csak szeretnénk. A hangulatod már megvan, ne hagyd, hogy bármi is elrontsa azt. A mai napon ti magatok vagytok az ajándék egymásnak, a többi már mellékes.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Elérkezett Szenteste napja és bár lehet, hogy sok a teendőd, mégis hagynod kel időt a pihenésre. Ha máshogy nem megy, akkor reggel maradj egy kicsit tovább az ágyban. Ma este nem is szeretnél mást, mint együtt lenni szeretteiddel, amit a koronavírus-járvány lehet, hogy meghiúsít. Ha máshogy nem megy, hívd fel őket, a hangodnak is örülni fognak.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szenteste te vagy az, aki koordinálja a karácsonyi készülődést és annak utolsó simításait. Rengeteg ötleted van, hogy mit hogyan kellene csinálni, még akkor is, ha nem igazán vagy karácsonyi hangulatban. Estére azonban hangulatod meg fog változni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai napon megtalálod a módját annak, hogyan végezhetsz mindennel időben, mielőtt még bárki megérkezne. Ha vannak gyermekeid, akkor a nagyszülők szívesen segítenek neked, míg feldíszíted a fát és befejezed az ünnepi menüt. A többi miatt nem kell aggódnod, minden megy majd a maga útján.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szenteste napján álmodozással töltöd a napot, ez pedig nem akadályoz téged semmiben. Közben azért jár a kezed, fát díszítesz, sütsz, főzöl, ajándékot csomagolsz. Álmaid könnyebben válnak valóra, mint eddig bármikor, ezért igazán megéri álmodoznod egész nap. Akivel szeretnél, még találkozni fogsz ma este.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szenteste rögtönözhetnél egy ünnepi beszédet is az ajándékok mellé. Nem kell nagy beszédre gondolnod, csak néhány egyszerű, őszinte és szeretetteljes mondatra, amely tényleg szívből jön. Szeretteid többre értékelik majd, mint a fa alá tett meglepetéseket. A koronavírus sok mindenben akadályoz minket, de a kapcsolattartásnak ma már sok formája van, így mindenkivel hallhatjátok, láthatjátok egymást.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne szenteste. A szeretteid azonban nem a tiszta lakásra és ajándékokra vágynak, hanem a te társaságodra és szeretetedre. Ne kapkodj, csak nyugodtan! Minden jól alakul és időben elkészülsz majd. Az sem probléma, ha kicsit késik a vacsora, senki nem fogja éhesen csapkodni az asztalt emiatt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szenteste van, de még ma, az utolsó pillanatban is segíthetsz valakinek. Bármennyire is szereted őt, most engedd el a kezét és összpontosíts a családodra. Azonban, ha ma egyedül töltöd a szentestét, akkor legyen ez a nyugalom napja, ne keríts nagy feneket semminek. Ha karácsony valamelyik napján összegyűlik a család, az lesz az igazi karácsony.

Bak (12.22. – 01.20.)

Az elmúlt napokban túlvállaltad magad, ezért nem is csoda, ha ma feszült és fáradt vagy. Minden jól alakul majd, inkább aludj tovább reggel vagy dőlj le egy kicsit délután, akkor majd megnyugszik a lelked. A legnagyobb ajándék, ha együtt lehetsz szeretteiddel, a többi mellékes, főleg ebben a járványhelyzetben.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szereted, ha minden tökéletes, de lássuk be, nem lehet az. Karácsonykor a szeretet a legfontosabb és az, hogy együtt lehess azokkal, akikkel szeretsz. Családod sem azt fogja nézni, hogy csillog-e a lakásod vagy kellene-e még néhány dísz a fádra. A karácsony a szeretetről szól, nem a tökéletességről. A tökéletesség abban rejlik, hogy együtt vagytok.

Halak (02.20. – 03.20.)

A legnagyobb boldogság az, ha a család együtt van, főleg most, a koronavírus-járvány idején. Ha nem is lehetsz együtt mindenkivel Szenteste, telefonon vagy az interneten keresztül kívánhattok egymásnak boldog karácsonyt. A fő, hogy mindenki egészséges legyen. Ezen kívül örömöt okoz, ha tetszik, amit adsz, mert ezzel boldogságot okozol másnak és magadnak is.

Ezek is érdekelhetnek