2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 25. (2020.12.25.) - Visszafogott karácsony

Napi horoszkóp 2020. december 25. (2020.12.25.) – Visszafogott karácsony

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A karácsony első napja meglepően jól sikerül. A szokásos feszültség helyett az egyetértés, az egymásra figyelés uralkodik el a szeretteid körében. Fontos, hogy mindenkire jusson elég idő. Akire pedig mégsem, arra ott lesz még a holnap. A járvány miatt amúgy sem lehettek túl sokan, jobb az elővigyázatosság.

Bika (04.21. – 05.21)

Lehet, hogy nem mindenki élvezi ma úgy a karácsonyt, ahogy te. Légy rájuk egy kicsit tekintettel, talán nekik is vannak jó ötleteik, amelyek még a te hangulatodat is fokozhatják. Este egy közös családi vacsora méltó lezárása lesz a karácsony első napjának. Vigyázzatok egymásra, ne legyetek túl sokan!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A karácsonyi összejövetelek nem arra valók, hogy protekciót vagy támogatást szerezz, esetleg intézkedj valamilyen ügyben. Az ünnepnek a szeretetről, a játékosságról, a békéről kell szólnia, nem pedig pénzről, üzletről vagy akár politikáról. Főleg idén, amikor meg van kötve a kezünk a járvány miatt. Csak azokkal találkozz, akiket szeretsz, a többiek ráérnek.

Rák (06.22. – 07.22.)

Miért ne lehetne ma minden nagyon egyszerű? Erre kell törekedned, nem kell mindent túl bonyolítanod. Karácsonykor is sokkal többet ér az egyszerűség, amely ma a lehető legjobb megoldás minden tekintetben. Kevés vendég, néhány finom falat, az ajándék pedig ti magatoknak egymásnak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szeretnéd, ha a mai lenne a legvarázslatosabb nap a gyermekeid és a szeretteid számára. Az ünnepi hangulatot azonban elronthatják a zajos játékok vagy vendégek. Próbáld megtalálni az aranyközéputat, hogy mindenki, beleértve téged is a legjobban érezhesse magát. A járvány miatt amúgy sem zsúfolhatod túl a lakásod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Karácsony első napján a szeretet a legfontosabb dolog, amivel körülveheted magad. Nem is kell ma máshoz menned vagy meghívnod magadhoz, most csak azokkal légy, akiket őszintén szeretsz. Kötelességből nem kell kedveskedned senkivel. Az ajándék az, ha valóban azokkal lehetsz, akiket szeretsz és akik nem fognak megsérteni, ha például valami nem úgy sikerül, ahogy szeretted volna.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Előfordulhat, hogy a gondos előkészítés ellenére elfelejtettél valamit. Ez fel is bosszanthat téged, de nem kell nagyon dühösnek lenned, mert minden pótolható. Lépj túl ezen és a lehető legegyszerűbb módon rendezd ezt a nehézséget. Szeretteid nem akadnak fenn egy apró bakin.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Mi lenne ma számodra a legnagyobb meglepetés és mi lenne az, aminek a leginkább örülnél? Amiről tegnap még azt hitted, hogy nem lehet a tiéd, ma a birtokodba kerülhet. Különösen igaz ez, ha valóban hasznos tárgyakról van szó. A legnagyobb ajándék a járvány idején, ha együtt lehettek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Előfordulhat, hogy egyáltalán nem vagy karácsonyi hangulatban. Ha nincs gyermeked, akkor ez nem is fontos, lehet egy bohókás, kicsit furcsa karácsony is az idei. Viszont, ha mindenképpen ünnepi hangulatba kell kerülnöd, akkor idézd fel gyermekkorod legszebb karácsonyait, segíteni fog.

Bak (12.22. – 01.20.)

Karácsony napján leginkább azzal vagy elfoglalva, hogy mindenkinek csodás karácsonya legyen. Most viszont lehet, hogy inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy neked az legyen. Hidd el, a családod sem fog megsértődni, ha egy kicsit magaddal is törődsz végre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Karácsony első napján egész nap játszhatsz a gyermekeiddel vagy a szeretteiddel szórakozhatsz. Ez most a lehető legjobb program, amire szükséged van. Este pedig megérkezik a család többi tagja vagy talán ti mentek látogatóba. Végül is a lényeg, ha napokra beosztva, de mindenkivel közösen ünnepelhess.

Halak (02.20. – 03.20.)

Az álmaid és vágyaid nagyon fontosak, nem szabad lemondanod róluk. A legjobb, ha nem osztod meg olyanokkal, akik egyáltalán nem tisztelik azokat. Bárki be akarja bizonyítani, hogy semmi értelme, akkor inkább ne is beszélj az illetővel. Karácsony napján nincs szükség vitára, csak a szeretetre.

Ezek is érdekelhetnek