2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 26. (2020.12.26.) - Döntsd el, mit akarsz!

Napi horoszkóp 2020. december 26. (2020.12.26.) – Döntsd el, mit akarsz!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Karácsony másnapja már egy kicsit lazább, mint az előző kettő. Egy közös program még közelebb hozhat téged a családodhoz. Ehhez azonban meg kell egyeznetek egy olyan programban, ami mindenkinek megfelel. Karácsony van, így az egyetértés is nagyobb lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Karácsony másnapján már fáradt vagy, nem viseled jól az elvárásokat és bármilyen kicsi igényt is hatalmas követelésnek élsz meg. Ma mindenkit arra kell biztatnod, hogy ő maga valósítsa meg kéréseit, hisz nem te vagy az, akinek mindig mindent meg kell csinálnia.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Karácsony másnapján mindenkinek meg kell engedned, hogy maga döntse el, hogyan szeretne szórakozni. Ilyenkor a többiek már unatkozhatnak és te is kifogyhatsz az ötletekből. Mindenki döntse el maga, hogy mit szeretne csinálni, így még egy közös program kitalálása és megvalósítása is könnyebben megy majd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Karácsony másnapja nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy kibékülj valakivel. Ma elengedheted a haragodat és megszabadulhatsz a félelmeidtől, amelyek miatt eddig képtelen voltál megbocsátani. A karácsonyi békekötések megváltoztathatják a következő hónapokat vagy akár éveket is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Karácsony másnapján egy váratlan találkozás borzolja a kedélyedet. Az is lehet, hogy nem mindenkiről tudtad előre, hogy találkozni fogsz vele és lehet, hogy fel sem voltál készülve minderre. Ma fontos, hogy rugalmas és nyugodt maradj, hiszen mégis csak karácsony van.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem tudod, mit válaszolhatnál egy illető kérdésére. Talán nem is kell azt megválaszolnod. Legalábbis nem ma. A kérdező fél is türelmes lesz, te nyugodtan gondolkozhatsz, sőt még elhalaszthatod a válaszadást akár az új évre is, csak rajtad múlik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Karácsony másnapján eldöntheted, hogy a csendet és a nyugalmat választod vagy a családi összejövetelt, ami persze az idén nem lehet túl nagy. Bárhogy is határozol, nincs rossz döntés, a mai nap boldogsággal tölt el. Ez este sem fog változni, amikor végre magadra zárhatod az ajtót a pároddal együtt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Mivel is szeretnéd tölteni a karácsony nyújtotta szabadságot? Legyen az nassolás, nagy beszélgetések vagy játék a gyerekekkel, esetleg romantika a pároddal, most nem tudsz rossz döntést hozni. Bármit is választasz, a mai nap boldogan telik majd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Karácsony másnapján képtelen vagy ellenállni a süteményeknek. Azokra sem tudsz nemet mondani, amiket te készítettél és arra sem, amit mások kínálnak neked. Miért is kellene elutasítanod a finomságokat? Kóstolgass csak nyugodtan, a sütemények pedig megédesítik a napod is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Karácsony másnapján csak úgy ömlik rád mások panaszáradata, amelyeket természetesen nem neked kell megoldanod. Az emberek általában ilyenkor amúgy sem megoldást vagy tanácsokat várnak, hanem csak azt szeretnék, ha valaki meghallgatná őket. Ezzel teheted a legtöbbet, ami tőled telik és mindenki elégedett lehet majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Az ünnepi kavalkád közben megfeledkezhetsz valakiről, akivel nagyon szerettél volna találkozni, hisz nagyon fontos számodra. Még lehetőséged van megszervezni a találkozót, a két ünnep között bőven lesz időtök egymásra, így nem kell jövőre halasztanotok a beszélgetést.

Halak (02.20. – 03.20.)

A karácsony másnapja meghozza számodra a békét, amire vágytál. Most arra kellene tudatosan megfigyelned, mi minden okoz békét és örömet a lelkedben. A tegnapi nap a családé volt, a mai pedig csak a tiéd és talán a párodé, megérdemlitek a romantikát.

Ezek is érdekelhetnek