2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 28. (2020.12.28.) - Egy bohókás hétfő

Napi horoszkóp 2020. december 28. (2020.12.28.) – Egy bohókás hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn úgy érezheted, elérkezett az ideje, hogy számvetést készíts az idei évről. Nyugodtan megteheted, de ne agyalj ezen egész nap. A mai nap a vidámságé, légy bohókás, vicces és töltsd a pároddal vagy a gyerekekkel a napot.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha hétfőn nem dolgozol, akkor azt teheted, amit a szíved diktál. Vedd elő a humorod és tréfáld meg a többieket, arra azonban vigyázz, hogy senkit ne sérts meg. Korántsem biztos, hogy mindenki érti a tréfát vagy vevő a humorodra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn tedd félre a szigorúságot és a visszafogottságot, légy könnyed és laza. Mikor engedted meg magadnak utoljára, hogy olyan önfeledten szórakozz és nevess? Talán fel nem is emlékszel rá. Fontos, hogy engedd el magad, neked is megjár a móka és a szórakozás.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn már azon töröd a fejed, hogy vajon idén milyen lesz az év utolsó napja. A szilveszteri buli ugyan kilőve, de ettől függetlenül a családoddal is szórakozhatsz jól. Ne keseredj el azonnal, a járvány kicsit változtat a megszokott dolgokon, de ebben nincs semmi rossz. Sok új tapasztalatra tehetsz szert.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hét első napján egy cseppet sem fárasztanak a családi programok. Sőt, kifejezetten vágysz a párod vagy a gyermekeid társaságára. Mindenki fogékony a szórakozásra, csináljatok valami olyasmit, ami szórakoztat és kikapcsol. Ha nincs kedvetek kimozdulni, akkor lehet ez társasjáték, de egy rövid séta is jót tesz a nagy karácsonyi ebédek, vacsorák után.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn rendkívül felszabadultnak érzed magad. Megéri a barátokkal közös programot tervezned. Az időjárás nem akadályozhat meg, mozdulj ki otthonról, nincs kifogás. Egy meglepő találkozást is hozhat a mai nap, talán rád talál az igaz szerelem is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn, ha teheted, akkor töltsd a lehető legtöbb időt a friss levegőn. A karácsonyi habzsolás után szentelj egy kis figyelmet az emésztésedre is. Jót tennél a szervezeteddel, ha ma csak könnyű ételeket és italokat fogyasztanál, valamint tartanád a mértéket is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hétfő a párodé és a szerelemé. Ha párkapcsolatban élsz és nem kell dolgozni menned, akkor a pároddal a napot. Azonban, ha még nem találtad meg az igazit, akkor mindenképpen mozdulj ki otthonról, meg kell adnod az esélyt a nagy találkozásnak, ugyanis ma bármi megtörténhet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hét első napján érdemes lenne amolyan év végi számvetést készítened. Le is írhatod, úgy könnyebben átlátod, hogy mi minden történt veled idén. Milyen célokat tűztél ki egy évvel ezelőtt? Mit tudtál ezekből megvalósítani? Lesz olyan, amiért bizony büszke lehetsz magadra.

Bak (12.22. – 01.20.)

A karácsony ráébresztett arra, hogy érdemesebb a jelenben élni, mint rágódni a múlton, amely megváltoztathatatlan. Már nagyon készülsz a szilveszterre, bár sajnos az idén nem lehet bulizni. Ma viszont még találkozhatsz a barátaiddal és hidd el, ez sem lesz rosszabb, mint egy év végi parti.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn hajlamos lehetsz a jövődről álmodozni, de ez ne vegye el az egész napod. Tervezhetsz ugyan egy kicsit előre, de ne merülj el nagyon a gondolataidban, mert a párod vagy a gyerekeid jogosan háborodnak fel azon, ha nem foglalkozol velük. Ha dolgoznod kell, akkor pedig a munkádra is elég figyelmet kell fordítanod, mert nem így az év végén már nem szabad hibáznod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha a két ünnep között nem kell dolgoznod, akkor a legjobb ötlet a barátokkal tölteni a hétfőt. Különösen igaz ez akkor, ha a karácsony a családi látogatásokról szólt. Szükséged van a kikapcsolódásra, a lazításra és persze a baráti beszélgetésekre. Az előírásokat azonban mindenhol tartsátok be.

Ezek is érdekelhetnek