2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 27. (2020.12.27.) - Ünnep utáni pihenés

Napi horoszkóp 2020. december 27. (2020.12.27.) – Ünnep utáni pihenés

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap felszabadultnak és energikusnak érzed magad. Nyugodtan belevághatsz, amibe csak szeretnél, minden sikerrel zárul majd. Azért ne vidd túlzásba a dolgokat, mert ma még van lehetőséged a pihenésre is. Ha holnap dolgozni kell menned, akkor feküdj le időben, mert a karácsony rohamot nem tudod elkerülni.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap csak dőlj hátra és hagyd, hogy elárasszon a béke és a nyugalom. Ne kezdj bele semmibe, nem érdemes, mert nem úgy sülne el, ahogy szeretnéd. A mai nap a lazításé és a pihenésé, amit nem mellesleg meg is érdemelsz az ünnepi hajtás után.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap ne erőltess semmit, egyszerűen csak sodródj az árral. Mondj igent a programokra, amikre meghívnak, de, ha nincs kedved, akkor zárkózz be és maradj otthon pihenni. Egyikkel sem lőhetsz mellé és ma te vagy a legfontosabb.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagy valószínűséggel maradt elég étel és édesség az ünnepekről, így ma ne csinálj semmit, nehogy kárba vesszen a sok finomság. Talán nem is baj, hisz végre lesz időd pihenni. Ma fő a nyugalom, senki nem fog zavarni, élvezd a csendet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vége a karácsonynak, már nincs sok hátra az évből és te valakinek valamit nagyon be akarsz bizonyítani. Ne fecséreld erre az idődet és az energiádat, mert nem fog menni. Halaszd a dolgot inkább másik időpontra, ma inkább maradj otthon és pihenj.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A karácsonynak vége, ma igyekszel úgy intézni a napod, hogy találkozhass egy rég nem látott barátoddal. Mindkettőtök számára áldás lesz ez a találka, hiszen ez az ismerősöd mindig feldobja a hangulatod. Fárasztó napokon vagy túl, jól jön most a kikapcsolódás.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Elszálltak az ünnepek és nehezen viseled el környezeted, mert mindenkinek mehetnékje támad. Te nyugodtan maradj otthon és pihenj vagy akár aludj egész nap, senki nem fog megsértődni, ha nem tartasz vele. Ez a vasárnap legyen csak a tiéd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Véget ért a karácsony, te pedig nem tudod megoldani mások problémáját és talán nem is akarod. A mai napot szánd a pihenésre, hisz az ünnep alatt sem vitted túlzásba. Foglalkozz végre magaddal és azzal, amire valóban vágysz, legyen az bármi.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Alig ért véget a karácsony, te máris nagy rohanásban vagy. A két ünnep között azonban érdemes lenne lazábbra venned a dolgokat, hátra dőlni és pihenni. Nincs semmi okod arra, hogy elkapkodd a dolgokat, légy türelemmel. Sokkal többre mész, ha alapos vagy.

Bak (12.22. – 01.20.)

A vasárnap nem is lehetne szebb. Sétálj vagy túrázz a pároddal és beszéljétek meg azt, amire a karácsonyi rohanásban nem jutott idő. Ez a nap sokkal egyszerűbb és nyugodtabb lesz, mint amire ébredéskor számítottál.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap van, vége az ünnepeknek, pihend ki a fáradalmaidat és engedd ki a gőzt. Akár az egész napot átaludhatod még akkor is, ha másoknak ez nem tetszik. Tudatosan válaszd a pihenést, az ünnepek után sem árt egy kis lazítás.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vége az ünnepeknek, jön a következő kihívás. Mindenképpen el szeretnél magyarázni valamit valakinek, de az illető egyáltalán nem fogékony erre. Ha sokadszorra sem megy a dolog, akkor inkább add fel, lesz még rá lehetőséged, hogy megértesd magad vele. A nyugalmad többet ér, minthogy feleslegesen felidegesítsd magad.

Ezek is érdekelhetnek