2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 29. (2020.12.29.) - Egy csodálatos kedd

Napi horoszkóp 2020. december 29. (2020.12.29.) – Egy csodálatos kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden jó nap elé nézel még akkor is, ha dolgoznod kell. Bár az emberek kissé türelmetlenek lehetnek, te mosolyogva fogadod még a panaszokat is. A karácsony feltöltött türelemmel és boldogsággal és ezt most semmi és senki nem ronthatja el.

Bika (04.21. – 05.21)

A barátokkal töltött nap igazi kincs. Bepótolhatjátok a karácsonyi kimaradást, ma azt tehettek, amit csak akartok. Menjetek el sétálni, kirándulni, most ne tartson vissza benneteket az se, ha az idő nem túl jó. A társaság mindenért kárpótolni fog, de a szabályokat tartsátok be és nyolcra érjetek haza.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha kedden nem kell dolgozni menned, akkor semmi más dolgod nincs, mit lustálkodni. Nem feltétlen muszáj ágyban maradnod, akár egy barátokkal töltött nap is adhat elég energiát a holnapi munkanapra, ha idén még be kell menned a munkahelyedre. De ne felejtsétek el, hogy nyolcra haza kell értenek.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha ma dolgoznod kell, próbálj meg nyugodt maradni, ugyanis lesznek, akik megpróbálnak kihozni a sodrodból. Ne hagyd, hogy sikerüljön nekik, nem ér annyit az egész. A délutánt és az estét már családoddal vagy szerelmeddel töltheted. Nehéz ez a karácsony-újév körüli időszak, de ez minden évben így van.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A keddi nap a nyugalom és a romantika jegyében telhet. Ha nincs párod és esetleg egyedül vagy otthon, akkor lustálkodj nyugodtan, megérdemled a pihenést. Viszont, ha többen vagytok akár egy közös program feldobhatja a napotokat. Bár nincs sok lehetőség, ti megtaláljatok a legjobb programot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem meglepő, ha nagyon unod az otthon létet. Ha a karácsony előtt elmaradtál a munkával, akkor ma nyugodtan dolgozhatsz is egy kicsit. Azért ne vesd bele magad túlságosan a dolgokba, a párod ugyanis szeretné veled tölteni az estét. Egy finom vacsora jó kezdete lesz egy romantikus éjszakának.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden minden lehetőséged megvan arra, hogy a barátaiddal töltsd a napot. Mindenki túl van már a karácsonyozáson, így jöhet a baráti időtöltés. Ha dolgozol, ez megoldható délután is, de tudod, este nyolcig haza kell érni mindenkinek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden nem lesz könnyű napod, ha dolgoznod kell. A két ünnep között mindig nyüzsgés van, éppen úgy, ahogy előtte. Most nagy türelemmel kell lenned, már nincs sok hátra az évből. Nem volt könnyű az elmúlt időszak és még nem lehet tudni, meddig kell elviselnünk ezt a helyzetet a vírus miatt. Jövőre már jobbak lesznek a kilátásaid, ez teljesen biztos.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha nem kell dolgozni menned, akkor végre tovább ágyban maradhatsz a pároddal, aminek mindketten örültök, hisz ritkán lehettek kettesben, zavartalanul. Az ebédet könnyen beszerezhetitek, csak a telefont kell felemelned. Ez a nap rólatok szól, használjátok ki!

Bak (12.22. – 01.20.)

Karácsonykor sem pihented ki magad rendesen, így ha ma nem kell dolgoznod, akkor ne habozz! Aludj ameddig csak szeretnél és tégy azt, amit csak akarsz. Ez a nap csakis rólad szól. A családod is megérti majd, hogy szükséged van az énidőre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden, ha teheted, maradj minél tovább az ágyban. A tegnapi nap fárasztó lehetett számodra, van mit kipihenned. Ne törődj semmivel, a házimunka is megvár, csak lustálkodj. Úgyis ritkán van ilyen nap, amikor azt teheted, amit csak akarsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden nyugodtan pihenhetsz, ha nem kell dolgoznod. Karácsonykor sem te voltál az, aki a lábát lógatta, tehát, most te következel. Ebédet is inkább csak rendelj, ne töltsd az időt a konyhában. Ha a párod is otthon van, biztosan örülni fog, ha mellette leszel egész nap.

Ezek is érdekelhetnek