2022 május 17 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 3. (2020.12.03.) - Sikeres csütörtök

Napi horoszkóp 2020. december 3. (2020.12.03.) – Sikeres csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a csütörtök fontos lesz számodra. Komoly és fárasztó erőfeszítéseidnek meg lehet a gyümölcse. Az ünneplésre mindenképpen van okod, akár magánéleti, akár munkaügyi a siker. A mai napon helyére kerülnek a dolgok, tehát megállapíthatod, hogy a kemény munka és odafigyelés nagyon is kifizetődő volt számodra.

Bika (04.21. – 05.21)

A mai napon egy fantasztikus lehetőség kopogtat az ajtódon, amit nem szabad elengedned. Ha most nem lépsz és nem cselekszel, akkor integethetsz neki. Ez lehet egy hosszú távú elkötelezettség is, amelyet azért érdemes átgondolnod, de ez lehet életed nagy lehetősége, amit nem szalaszthatsz el.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön egy nagyon izgalmas nap elé nézel, ugyanakkor rendkívül figyelmesnek is kell lenned. Olyan információ birtokába kerülsz, amely cselekvésre ösztönöz majd. Azonban ehhez szükség van arra, hogy a hír el is jusson hozzád. Járj nyitott szemmel és füllel!

Rák (06.22. – 07.22.)

Ezen a csütörtökön egy teljesen új dolog lép be az életedbe, amely szinte a szenvedélyeddé válik. Sokkal izgalmasabbá és érdekesebbé teszi majd az életed, ezért nincs is min gondolkodnod, bele is vágsz azonnal a változtatásokba. Emiatt azonban nem hanyagolhatod el eddigi életed és persze szeretteidet sem.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön úgy érzed, hogy valami egyáltalán nem stimmel. Arra azonban még nem jöttél rá, hogy mi nem tetszik neked. A sors azonban segítőkész és elárulja neked, mi is az, amin változtatnod kellene. Bele is foghatsz azonnal, nincs miért halogatnod a dolgot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az idő csak múlik, te pedig lehet, hogy olyan emberre fecsérled az idődet, akire nem kellene. Itt az ideje, hogy tovább lépj. Valaki amúgy is érdeklődik irántad, eddig azonban nem tulajdonítottál ennek nagy jelentőséget. Ma azonban érdemes fontolóra venned lehetőségeid, mert ez a valaki fontos része lesz majd a jövődnek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ez a csütörtök különös izgalmasan alakul majd. Valaki egy érdekes ötlettel áll elő, te pedig azonnal cselekedni szeretnél. Okod nagy valószínűséggel nincs a gyanakvásra, de nem érdemes elkapkodni a lépéseket. Könnyen előfordulhat, hogy ez még korántsem minden, a sors tartogat számodra egy jobb lehetőséget is, amit csak ki kell várni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ezen a csütörtökön kifejezetten olyan dologra vágysz, ami egyáltalán nem szokványos. Úgy érzed azonnal cselekedned kell. Miért is ne tennéd? Iktass be a programodba bármit, amihez csak kedved van, még akkor is, ha a feje tetejére is állítasz mindent. Ma semmi nem állíthat meg.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön egy jó hírt kapsz, amely pénzügyi fronton érkezik. Kiaknázhatod lehetőségeidet, de mindezt jobb óvatosan tenned. Meg kell győződnöd arról, hogy nem kidobod a pénzt az ablakon. Jövőbeli terveid elindítására elég összeghez juthatsz, de vigyázz, mindet jól kell felhasználnod a siker érdekében.

Bak (12.22. – 01.20.)

Izgalmas híreket kapsz, ami cselekvésre ösztönöz majd. Ennek köszönhetően mozgalmas időszak előtt állsz. Tele vagy energiával, ez pedig a sikered kulcsa lehet. A helyzeted most irigylésre méltó, éppen ezért nem is tanácsos felvágnod ezzel mások előtt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Körülötted mindig történik valami, sosem unatkozol és ez ma sincs másként. Életed egy kissé kaotikus ugyan, de számodra ez nagyon izgalmas. Mindig nézd a dolgok jó oldalát, jobb a pozitív megközelítés, ezt ne feledd. Jó nap lesz a mai, ebben biztos lehetsz!

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön elmélyítheted ismerteidet egy olyan technikai dologban, aminek később nagy hasznát fogod venni. Légy nyitott, mert fontos dolgokat tanulhatsz, amelyeknek segítségével könnyebben eligazodhatsz bizonyos területeken. Vágj csak bele, élvezni fogod!

Ezek is érdekelhetnek