2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 31. (2020.12.31.) - Ez a Szilveszter egy kicsit...

Napi horoszkóp 2020. december 31. (2020.12.31.) – Ez a Szilveszter egy kicsit más

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Bár a koronavírus-járvány nem engedi, hogy idén úgy szórakozhassunk, ahogy szilveszterkor szokás, azért még érezheted magad jól. Szeretteid vagy barátaid társaságban elbúcsúztathatod ezt az évet, ami nem volt nehézségektől mentes. A vakcina talán megoldást nyújt mindenre és jövőre ismét visszatérhetünk a rendes kerékvágásba.

Bika (04.21. – 05.21)

Eljött az év vége, egy korszak ismét lezárult. A járvány sajnos még velünk van, de ez nem tarthat vissza attól, hogy jól szórakozz. Összegyűlhettek otthon vagy a barátaidnál, de ne legyetek sokan. Ez nem egy hagyományos szilveszter, de ettől függetlenül jó lesz, hidd el.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az év utolsó napján elengedünk mindent, ami fájdalmat, ami nehézséget okozott és várjuk az újat, a szebbet a jobbat. A járványnak talán véget vet a vakcina, de ma ne gondolj erre. Érezd jól magad a szeretteid vagy barátaid társaságában, ideje kiengedni a fáradt gőzt.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szilveszter napja a bulizásról szól még akkor is, ha most a szórakozóhelyek zárva vannak és a létszám is korlátozva van. Jó hangulat lehet a családoddal vagy éppen néhány barátoddal, akikre mindig számíthatsz. Ez nem lesz másként jövőre sem, ma viszont engedjétek el az év minden nehézségét.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Elérkezett december 31, ennek az évnek is vége. Idén nem lesznek hatalmas bulik és még nagyobb társaságok, de ettől függetlenül jól érzed majd magad. Nehéz időszakon vagyunk túl, aminek sajnos még nincs vége, de ma kiengedheted a fáradt gőzt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az idei szilveszter szolidan telik majd, már ami a létszámot illeti. Idén nem lesz nagy buli a szórakozóhelyeken, nem lesznek hatalmas tűzijátékok, de ettől függetlenül is méltón búcsúzhatsz az óévtől. Szeretteid vagy barátaid körében jól érzed majd magad.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hosszú volt ez év, érzésre mégis gyorsan eltelt. A koronavírus-járvány még itt van és pusztít. Bár nem lehetsz együtt mindenkivel az év utolsó napján, akivel szeretnél, de legjobb barátaiddal vagy szeretteiddel is ugyanolyan jól érezheted magad.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ez a szilveszter kicsit más lesz, mint az eddig megszokottak, mégis érezheted magad jól. Nem kell több száz, ismeretlen emberrel bulizni ahhoz, hogy igazán jó legyen a hangulat. Megteheted ezt barátaiddal és szeretteiddel is, az előírásoknak megfelelően.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szilveszter napján jó szokás szerint elengedjük az óévet és nekivágunk valami újnak, legyen az bármi. A járvány ugyan most nem engedi, hogy nagy társaságban, szórakozóhelyen tegyük meg ezt, de néhány baráttal vagy szeretteinkkel is ünnepelhetünk.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ugyan ma szilveszter napja van, de a koronavírus-járvány miatt nem ünnepelhetünk úgy, ahogyan ezt eddig megszoktuk. Azért ne keseredj el, ha bulizós vagy, mert tíz emberrel is lehet kiválóan köszönteni az új esztendőt. Családod vagy néhány barátod társaságában is jól fogsz mulatni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Elérkezett az év utolsó napja, a hagyományos szilveszteri buliknak azonban semmi esélye. Kisebb társaságban ugyan ünnepelhetsz, de vigyázzatok egymásra. Ha nem bírod túlságosan az alkoholt, akkor ne ess túlzásba, mert holnap fejfájással kezdheted az újévet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Sajnos ez a szilveszter nem a nagy bulik napja, hiszen a koronavírus-járvány miatt elővigyázatosnak kell lennünk. Ez azonban nem lehet akadálya annak, hogy szeretteink vagy néhány barátunk társaságában köszöntsük az újévet. Hívhatsz vendégeket vagy mehetsz te is egy baráthoz, de ne legyetek többen tíz embernél, ez nagyon fontos.

Ezek is érdekelhetnek