2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 4. (2020.12.04.) - Egy zűrös péntek

Napi horoszkóp 2020. december 4. (2020.12.04.) – Egy zűrös péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken kifejezetten óvatosnak kell lenned, főleg akkor, ha nem otthonról dolgozol. A közlekedésben kisebb-nagyobb káosz alakulhat ki, így nagyon fontos, hogy higgadtan és körültekintetően vezess vagy gyalogolj. A legjobb megoldás az lenne, ha elkerülnéd a jól megszokott útvonalat és egy másikat választanál. Ez hazafelére is igaz.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken a legváratlanabb pillanatban történik valami az otthonodban. Ha felkapod a vizet, akkor csakis veszekedés lehet belőle, így jól tennéd, ha türelmes és higgadt maradnál. Semmi nem fog megoldódni, ha kikelsz magadból. Egy kis humorral ezt is meg lehet oldani, nem kell annyira komolyan venni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken feszült lehet a helyzet a munkahelyeden, hiszen már mindenki fáradt és türelmetlenebb. Rendkívül szokatlan dolgokat hozhat a mai nap, neked pedig ez egy cseppet sem lesz ínyedre. A változásokat nem kerülheted el, de ha rugalmasan kezeled a dolgokat, akkor meglátod, hogy mindez nem is olyan rossz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken váratlan fordulat következhet be a munkádban. Egyáltalán nem erre számítottál, éppen ezért rendkívül feldúlt lehetsz. Azonban nem olyan rossz a helyzet, amire rá is fogsz jönni, ha egy kicsit rugalmasan gondolkozol.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ez a péntek a váratlan események napja. Előfordulhat, hogy valaki betoppan az életedbe, de ne vegyél rá mérget, hogy sokáig ott is marad. Ettől függetlenül egy fantasztikus élményben lehet részed. Egy kaland vagy egy barátság kezdete lehet ez, de ne lovald bele magad nagyon. Ez a dolog nem hosszútávú.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken ne határozz hirtelen az anyagi kérdéseket illetően. Könnyen előfordulhat, hogy nem várt kiadás keseríti meg a napodat, de remélhetőleg van némi tartalékod. Ne aggódj, nem kell túl mélyen a zsebedbe nyúlnod, de a dolog nem tűr halasztást.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken nagyon vigyáznod kell arra, kinek, mit mondasz. Sőt, a legjobb az lenne, ha lakatot tennél a szádra és csendben maradnál. Bármilyen jó gondolatod támad inkább írd le és tedd félre. Jól fog jönni a jövő héten, de ma biztosan nem veheted hasznát.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken fordul a kocka és munkádban történik valami, ami először egyáltalán nem tetszik neked. Soha nem szabad elhamarkodottan ítélned, egy kicsit később másként látod majd a helyzetet. Ideje türelmesen és rugalmasan kezelni a helyzetet, akkor te is rádöbbensz, hogy nincs baj.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kétségtelenül te leszel a mai nap nyertese, mert minden vitás szituációból kimaradsz. Ahhoz, hogy ez így is maradjon, ne is akarj segíteni a többieknek, mert csak rosszul jöhetsz ki belőle. Ma nem kell aggódnod semmin, mindenki rendezi majd a saját dolgait, te csak magadra és a munkádra figyelj.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken fontos lenne, hogy figyelj oda egy kicsit magadra. Ebben a helyzetben rendkívül fontos az egészséged megőrzésed. Moss gyakran kezet és ne érintkezz senkivel, kerüld a nagyobb társaságokat, még a munkahelyeden is. Te is tudod, hogy könnyebb megelőzni a bajt, mint orvosolni azt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken visszafogottan kell viselkedned, ellenkező esetben ugyanis olyat mondhatsz, amit nem szeretnél. Ezzel pedig könnyen megbánthatsz valakit. Nagyon nehéz lesz bocsánatot kérned, ha nem tudsz uralkodni magadon, arról már nem is beszélve, hogy az illető lehet, hogy meg fog bocsájtani neked. Maradj higgadt és türelmes, akkor nem lehet baj.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken rendkívüli étvágyad lehet, amit nagyon furcsának találsz. Talán egész nap rágcsálnál valamit, de nem lenne jó, ha mindenfélét összeennél. Gondolkodj el azon, hogy vajon mit szeretnél pótolni az evéssel? Ha nem vigyázol, a kilók villámgyorsan felszaladhatnak rád.

Ezek is érdekelhetnek