2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 5. (2020.12.05.) - Szenvedélyes szombat

Napi horoszkóp 2020. december 5. (2020.12.05.) – Szenvedélyes szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton harmóniába kerülsz magaddal és a lelked is megnyugvásra lel. A közös élmények összehoznak a családdal, a barátokkal és persze a pároddal. Ha tehetitek, akkor az egész napot töltsétek kettesben. Ki is mozdulhattok egy kicsit, de jól öltözzetek fel, mert könnyedén megfázhattok. Ma végre ráérsz, nem kell rohannod sehova. Ez a nap a lazításé, a pihenésé és kettőtöké.

Bika (04.21. – 05.21)

Ez a szombat egy igazi családi nap lehet, ha te is úgy akarod. Kezdetben lehet, hogy inkább egyedül maradnál, de aztán rájössz, hogy szeretteid közelsége mindennél többet ér. Hívd fel, akit csak szeretnél, örülni fog annak hogy hallja a hangod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ez a szombat egy ötletekkel teli nap, ami kifejezetten jól jön így az ünnepek előtt. Annak érdekében, hogy ne felejts el semmit, mindent jegyezz le, hiszen nem muszáj azonnal mindent megvenni. Lesznek még leárazások karácsony előtt, sokat spórolhatsz, ha türelmesen vársz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton akkor teszel a legjobban, ha pihensz. Igen, ennyi a dolgod mára, ha megoldható. Aludj amennyit csak bírsz, lazíts és ne is menj sehova, mert most könnyen összeszedhetsz egy kis megfázást. Jól fűtsetek be otthon, olvass, hallgass zenét. Egy tökéletes napot tölthetsz a pároddal, ha ő is veled tart.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A szombati napot a pároddal kellene töltened, persze csak akkor, ha nem muszáj bemenned dolgozni. Semmi dolgotok nincs, csak egymásra figyelni és megbeszélni mindent. Nagy lépést tehettek előre, de ehhez türelmesnek kell lennetek és nyugodtan végighallgatni a másikat, majd együtt ötletelni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton a legfontosabb dolog, amit tenned kell az a pihenés. Igen, jól látod, a pihenés. Sajnos a nappalok rövidek, az éjszakák hosszúak és a kijárási korlátozás miatt sem vagyunk szabadok. Napközben nyugodtan sétálhatsz is egy kicsit, de ne menj túl közel senkihez. Ha otthon maradsz, akkor lazíts, nézz filmet vagy olvass. Egyszerűen csak tedd, amit szeretnél.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nagy valószínűséggel sok dolgod van ma, mégsem lenne muszáj mindent megcsinálnod, főleg nem egyedül. Ha segítséget kérsz, akkor gyorsabban végezhetsz, ha nem, akkor valami biztosan meggátolja, hogy a végére érj a feladatoknak. Ha nyitott maradsz, akkor a jó hangulatodat is meg tudod őrizni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ezen a szombaton bizony megtervezheted az év hátralévő részét. Közel vannak az ünnepek és egyelőre fogalmunk sincs, hogy együtt tölthetjük-e a karácsonyt szeretteinkkel. Ha mást nem is teszel, akkor írd össze a karácsonyi ajándékok listáját, de a vásárlással még várj egy kicsit, lesznek még olcsóbbak is dolgok.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton leginkább a szerelmeddel szeretnél lenni. Szükséged van a közelségére, a megértésére, az ölelésére, mert csak vele érzed magad biztonságban. Ma még gondolkodnotok sem kell, csak hallgassatok a megérzéseitekre és tegyétek, amit tennetek kell. Jól fogjátok érezni magatokat.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nehéz héten vagy túl, így nem is csoda, ha nem szeretnél mást, csak pihenni. Sok minden vár rád a jövő héten is, éppen ezért testileg és lelkileg is fel kell készülnöd. Indul az év végi hajtás, amikor egy perced sem lesz magadra, így most kell kihasználnod az időt, amikor lazíthatsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szombat a te napod lehet, amit meg is érdemelsz egy húzós hét után. Ha szeretsz főzni, akkor az is pihentető lehet számodra, de egy jó könyv vagy film is kiszakít egy kicsit a hétköznapokból. Ha párod is otthon van, csatlakozhat hozzád és akkor még szebb élményben lehet részed.

Halak (02.20. – 03.20.)

Rendkívül pörgős és nehéz hét áll a hátad mögött, amit kétségtelenül ki kell pihenni, mert az év hátralévő része sem lesz túlságosan egyszerű. Ha a párod is otthon van, akkor töltsd vele az egész napot, úgyis régen volt már ilyen. Megérdemlitek a romantikát, ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget.

Ezek is érdekelhetnek