2022 július 2 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 6. (2020.12.06.) - Tökéletes vasárnap

Napi horoszkóp 2020. december 6. (2020.12.06.) – Tökéletes vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha vasárnap el kell menned otthonról, akkor légy nagyon körültekintő és elővigyázatos. Egyre többen lesznek az utcákon, utakon az ünnepek közeledtével, ezt szem előtt kell tartani. Ma mindenkivel úgy viselkedj, ahogy te szeretnéd, hogy veled viselkedjenek. Jó érzés lesz, hidd el.

Bika (04.21. – 05.21)

Karácsony már itt van a nyakunkon, pedig csak most kezdődött az év. Azt még nem tudjuk, hogyan telnek majd az ünnepek, éppen ezért érdemes átgondolnod ezt az évet. Mik voltak a terveid? Mit értél el? És persze, mit szeretnél majd jövőre. Mi az, amit vársz 2021-től? Ez egy merengős vasárnap és egyáltalán nem is lesz rossz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A vasárnap még jobb lehet, ha a szombatod is jól alakult. Sokan támogatnak és szeretnek téged, mindezt önzetlenül. Jó érzés ez, főleg így karácsony előtt, nem igaz? Ma fontos tapasztalatokat szerezhetsz és még fontosabb felismeréseket tehetsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ez a vasárnap rendkívül pozitív lesz számodra. Előfordulhat, hogy visszakapsz egy régi tartozást, amiről már lemondtál, de az is lehet, hogy olcsóbban jutsz hozzá egy-egy karácsonyi ajándékhoz. Bárhogy is legyen, hálás leszel érte és még holnap is jó kedved lehet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap nem hozod éppen a legjobb formádat, ez pedig nagyon nem jó dolog. Hajlamos vagy fecsegni ilyenkor, ami miatt nagy bajba kerülhetsz. Tudod, ne szólj szám, nem fáj fejem! Inkább töltsd a napot a pároddal, szeretteiddel, így lesz a legjobb a hét utolsó napja.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap lehet, hogy inkább egyedül lennél, de ehelyett tegyél egy sétát és máris kedvet kapsz a társasághoz. Ha kiszellőzteted a fejed, másként látod majd a dolgokat. Sokat adhatsz ma a szeretteidnek, de ennél sokkal többet kapsz majd vissza.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ez a vasárnap lehet az alkotásé. Advent második vasárnapja és persze Mikulás napja van, ami ösztönző lehet számodra. Akár saját kezűleg is készíthetsz ajándékot szeretteidnek, ugyanis most rengeteg ötlet jár a fejedben. Használd ki, mert hihetetlen dolgokat hozhatsz létre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nem biztos, hogy a vasárnapod úgy alakul, ahogyan azt előre eltervezted. Ugyanakkor, ha nyugodt és türelmes maradsz, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Minden rosszalló megjegyzést engedj el a füled mellett, hiszen másnak is lehet rossz napja, de nem kell, hogy te a részese legyél annak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap egy kifejezetten harmonikus nap lehet. Vendégül láthatod szeretteidet vagy barátaidat is, de el kell kerülnöd azokat, akik esetleg fertőzöttek lehetnek. Nem feltétlenül kell személyesen találkoznotok, ugyanis az interneten keresztül ma már együtt is ebédelhettek. Jó móka lesz, próbáld ki!

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap nem leszel a topon, kissé frusztráltnak és idegesnek érzed magad. Mindenki nagyon kedves és figyelmes lesz veled, éppen ezért nem tudod, hogy mi okozza ezt a feszültséget. Menj és sétálj egy nagyot, így kieresztheted a fáradt gőzt, majd megnyugodva csatlakozhatsz a többiekhez.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap nem fogsz unatkozni. Páros szeretné veled tölteni a napot, így akár az ebédet is megfőzhetitek együtt. Fellobbannak az érzelmek köztetek és újra úgy érezheted magad, mint az első napon. Figyeltek egymásra és magadról is sok új dolgot tudhatsz meg.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap légy nagyon kedves mindenkivel, mert így ugyanazt fogod visszakapni is. Minél többet adsz, annál többet fogsz kapni és ez az egyik legjobb érzés a világon. Ez egy nagyon szép nap lehet, csak rajtad múlik, hogyan állsz hozzá. Tegyél meg mindent és jó kedved holnap is elkísér.

Ezek is érdekelhetnek