2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. december 7. (2020.12.07.) - Feszült hétfő

Napi horoszkóp 2020. december 7. (2020.12.07.) – Feszült hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn a család veszi el minden gondolatod. Lehetnek újra felmerülő problémák, de az is előfordulhat, hogy nem tudod, kinek mit vegyél karácsonyra. Bármi is bosszant, higgadt viselkedéssel megoldást találhatsz rá. Ha felkapod a vizet, akkor többet mész hátrafelé, mint előre. Ezt tartsd szem előtt!

Bika (04.21. – 05.21)

A hét első napján igazán szerencsés lehetsz, mert téged nem érintenek a viták és a feszült helyzetek. A környezetedben mindenki meglehetősen ingerlékeny, így jól jön majd a humorod. Arra azért figyelj, hogy ne bánts meg senkit, a humor sokszor fegyver is lehet, ha nem figyelsz eléggé.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn rengeteg feladat vár rád, ami frusztráló lesz számodra. Ne akarj többet tenni, mint amit lehet és mint amennyit hiba nélkül teljesíteni tudsz. Inkább legyél egy kicsit lassabb, de pontosabb, minthogy elsiess valamit, aztán kezdhesd elölről az egészet.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hét első napján túlságosan is lobbanékony leszel. Türelmesnek kell lenned, különben párkapcsolatodat is kockáztatod. Ez egy nehéz nap lesz számodra, de mindent túl lehet élni. Most nem is tehetsz mást, csak a türelem lehet a siker kulcsa.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn kissé feszült lehetsz és könnyen felkaphatod a vizet. Ne akarj megbeszélést tartani, inkább halaszd holnapra. Ma minden szituációból csak rosszul jöhetsz ki. Nem érdemes túlreagálnod semmit vagy kiakadni rajta, mert ezzel nem jutsz előrébb.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hétfői nap az elővigyázatosságról szól. Vonatkozik ez a közlekedésre és arra is, hogy kinek mit mondasz. Légy óvatosan, mert a dolgok gyorsan rosszra fordulhatnak. Már nyeregben érzed magad, de elég egyetlen apró hiba és mindennek vége. Ezt te sem akarod, ugye?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn elmerülsz a gondolataidban és csak a jövődön jár az eszed. Már alig van hátra ebből az évből és ez is villámgyorsan elillan. Nem kell pánikolnod, mindent a kezedben tartasz, csak úgy kell tenned, ahogy eddig. Akkor semmi gond nem lehet és eléred a célod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn túlságosan is feszült lesz mindenki körülötted. Jó kedvedet és pozitív hozzáállásodat meg kell őrizned, ugyanis ezzel oldhatod a hangulatot, ami eluralkodik a többieken. Ma te lehetsz az, aki megmentheti a helyzetet. A többiek hálásak lesznek neked, csak légy nagyon kedves.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn egy kissé feszült leszel, de ezt csak a többiek ingerlékenysége okozza. Próbáljátok oldani a hangulatot, mert így nem lehet dolgozni. Keresd a laza emberek társaságát, akkor biztosan eltűnik a stressz és helyébe lép a jó kedv.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn nem leszel túl könnyű helyzetben. Ha szabadságon vagy, akkor szerencséd van, de ha nem, akkor próbálj kivenni egy napot. Ha teheted, akkor dolgozz otthonról. Kezedben a megoldás kulcsa, így nem kell kiborulnod. A bántó szavakat engedd el a füled mellett, így túlélheted ezt a napot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn mindenen jár az agyad, csak a munkán nem. Okos döntés lenne, ha nem mennél be dolgozni vagy otthonról tevékenykednél. Sok lehetőség vár rád, de ehhez nyugodtan kell döntened és átgondolnod a pénzügyi helyzeted. Most minden egyes lépés fontos, hogy előre juthass.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egy biztos, nem ez a hétfő lesz a kedvenc napod. Óvatosnak kell lenned a közlekedésben és nem szabad feleslegesen fecsegned sem. Ne tégy semmi olyat, amivel felbosszanthatsz másokat vagy magadat. Légy nyugodt és türelmes, mert nem szeretsz bocsánatot kérni.

Ezek is érdekelhetnek