2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 1. - 2020.02.01. - Az újratervezés napja

Napi horoszkóp 2020. február 1. – 2020.02.01. – Az újratervezés napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ezen a szombaton érdemes a barátokkal töltened az időt. A közös beszélgetések és programok nagyon jót tesznek a testednek és a lelkednek is. Ha bármiben segítségre lenne szükséged, nyugodtan mondd el nekik. Szívesen meghallgatnak és a maguk módján támogatnak is. Ma nem létezik olyan téma, amelyet ne dobhatnál be.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton rengeteget töprengsz a jövőn. Tény és való, hogy nagy változás előtt állsz. Érdemes már ma elgondolkodnod azon, hogy mit szeretnél valójában. Arra azonban figyelned kell, hogy ne bonyolódj bele semmi olyasmibe, ami még egyáltalán nem aktuális.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyon jó kedvvel ébredsz. Végre újra a régi önmagad lehetsz. Tényleg azt csinálhatod, amihez csak kedved van. Legyen az egy nagy társas összejövetel vagy egy könyv olvasása. Nem fogsz unatkozni és az estéd is fantasztikusan fog alakulni, te pedig még csak nem is sejted.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton könnyen előfordulhat, hogy egy kicsit túlköltekezel. Aggodalomra azonban semmi okod, de azért szánj egy kis időt arra, hogy átszámold a pénzed. Ugyanis, azt nem árt tudnod, hogy mennyiből gazdálkodhatsz még. Illetve, hogy milyen kiadások várnak még rád fizetésig.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma párodban felébresztheted a féltékenységet. Sőt, nagyon úgy tűnik, hogy nem is alaptalanul érez így. Nyugtasd meg őt, hogy nincs miért aggódnia. Szervezz közös programot, menjetek el ebédelni vagy vacsorázni valahova. A romantika megoldás lehet arra, hogy eloszlasd kétségeit.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Rendkívül fontos, hogy szombaton minél többet pihenj. Teheted ezt aktív és passzív formában is. Töltsd a szabadban a napot, kirándulj, de öltözz rétegesen, nehogy megfázz. Mivel rengeteget dolgoztál a héten, lehet, hogy nincs kedved kimozdulni. Akkor viszont aludj, filmezz és rendelj magadnak valami finomat, ne töltsd a konyhában az időt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vajon mivel töltenéd a szombati napot? Igazából mindegy, a lényeg az, hogy örömödet leld benne. A párod vagy a barátaid is szívesen veled tartanak, rendkívül vidám és önfeledt nap lehet a mai. Csak kövesd a szíved hangját!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton fárasztanak a családi problémák. Kapcsolódj ki és csak magadra figyelj! Egész héten másokra koncentráltál, a magánéleted pedig háttérbe szorult. Ma változtathatsz ezen. Ha családod igényt tart rád, töltsd velük a délelőttöt, de a délután csakis a tiéd legyen.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Jókedved szombaton is töretlen. Találkozz a barátaiddal, csináljatok valamit közösen. Kiránduljatok, üljetek be valahova, beszélgessetek vagy menjetek el moziba. A lényeg, hogy együtt töltsétek a napot, már úgyis régen volt ilyen. Lazíts, megérdemled a kemény munkahét után.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton ne a munkán vagy a pénzügyeiden járjon az agyad. Ideje kikapcsolódnod végre, hiszen mégiscsak hétvége van. Hívd fel a barátaidat, ők partnerek lesznek bármiben. Este pedig menjetek el szórakozni, engedd ki a fáradt gőzt. Holnap lesz elég időd pihenni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ragyogó hétvége vár rád. A szombat csakis a te napod. Ha most ünnepled a születésnapodat, akkor csodálatos meglepetésekre számíthatsz mind a barátaidtól, mind pedig a párodtól. Még az is lehet, hogy összebeszéltek egymással. Ma a buli és a szórakozás napja van, használd ki!

Halak (02.20. – 03.20.)

Békés és harmonikus nap lehet ez a szombat. Tedd félre a gondolatokat, amik most nyomasztják a lelked, foglalkozz inkább a pároddal, a családoddal vagy a barátaiddal. Vidáman és boldogan telhet a mai nap, csakis rajtad múlik, hogy állsz hozzá.

Ezek is érdekelhetnek