2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 10. - 2020.02.10. - Nehezen indul a hétfő

Napi horoszkóp 2020. február 10. – 2020.02.10. – Nehezen indul a hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn nagyon feszült vagy, nem mennek úgy a dolgok, ahogy azt eltervezted. Ha döcögősen is, de megoldod a mai napra kitűzött feladatokat, bár néhány kávéra szükséged lesz hozzá. Alig várod, hogy hazaérj, és semmi mást ne kelljen csinálnod. Csak koncentrálj, figyelj oda a munkádra, így még túlóra nélkül is befejezheted azt.

Bika (04.21. – 05.21)

Sajnos a mai nap semmilyen jó dolgot nem tartogat a számodra. Mint mindennap munkába mész, aztán haza. Azonban nem szabad megfeledkezned bokros teendőidről sem, hisz otthon felhalmozódtak előtted a feladatok. Hétfőn csak azt csináld meg, amit nagyon muszáj, a többit oszd el a hétre, így sokkal könnyebb lesz majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szükséged lenne egy nagy beszélgetésre egy olyan baráttal, aki mindent tud rólad és segíthet neked meghozni egy nehéz döntést. Azonban ne feledkezz meg az ésszerűségről sem. Bármit is diktál a szíved, ne hagyd, hogy elhomályosítsa a valóságot. Türelmesen és nyugodtan gondold át a dolgokat, így tudni fogod, mit tegyél.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon vártad már, hogy újra találkozz egy régi jó baráttal, de sajnos le kell mondanod. Most kezdtél bele egy új projektbe, nem engedheted ki a kezed közül a dolgokat. Egy pillanatra sem lazíthat, ugyanis itt a soha vissza nem térő lehetőség, hogy feljebb kerülj a ranglétrán. Még az idén elérheted kitűzött célod, ha kellően türelmes leszel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn szigorú önfegyelemre és türelemre lesz szükséged, mert minden lehetséges probléma a nyakadba szakad. Neked viszont ez nem jelenthet gondot, ennél nehezebb helyzetben is voltál már és azt is megoldottad valahogy. Ez most sem lesz másképp, csak logikus gondolkodásra van szükségeltetik hozzá.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hétfő egyáltalán nem lesz egyszerű számodra. Feszült vagy és türelmetlen, pedig ezzel nem jutsz semmire. Igyekezz megnyugodni, szedd össze a gondolataidat, különben a kukába dobhatod a mai munkádat, mert semmit sem ér.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn egy apró hiba óriási bonyodalmat fog okozni a munkahelyeden. Ma ugyan nem te leszel az, aki megmenti a helyzetet, de nagy segítségére lehetsz az illetőnek. A sikeres problémamegoldás után a dicséret sem marad el. Este koccinthatsz a pároddal, osztozni fog veled a sikeredben.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn tényleg feszegeted a határaidat. Nem szándékosan ugyan, de kiborítod környezetedet is. A kollégáid isszák meg rossz hangulatod és türelmetlenséged levét. Ha teheted, menj előbb haza és aludj egy nagyot, holnap ezzel a hozzáállással ugyanis semmire sem jutsz majd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Talán a változó időjárás teszi, de hétfőn egyáltalán nem leszel önmagad. Semmihez nincs energiád, az elmúlt hét és a rengeteg munka kiszívta belőled az életkedvet is. Ha megteheted inkább hagyd ki a mai munkanapot és maradj otthon. Ha nem, akkor vonulj félre, így befejezheted a mai napi munkádat.

Bak (12.22. – 01.20.)

Rendkívül kimerültnek érzed magad, pedig még csak most kezdődik a hét. Próbáld meg összeszedni magad, menni fog. A türelem rózsát terem. Fontos lehet, hogy magadra találj, hisz találkozni fogsz valakivel, akit nagyon régen nem láttál. Ez rögtön jókedvre derít, így nem is végződik olyan rosszul a napod, mint amire ébredéskor számítottál.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma úgy érzed, nagy szükséged van a családod és a barátaid támogatására, mert egy fontos döntést kell meghoznod, amely nagy mértékben befolyásolja majd a jövődet. Mindent gondolj át töviről hegyire, mérlegeld a dolgokat, csak így hozhatod meg a megfelelő döntést. Ne kapkodj el semmit, ez nem az a helyzet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nehéz nap lesz a mai számodra. Temérdek feladat vár rád, azt sem tudod, hogy fogod időben befejezni őket. Ne szégyellj segítséget kérni, te is húztad már ki a kollégáidat a slamasztikából. Nem fognak nemet mondani, így időben otthon lehetsz és még egy finom vacsorával is meglepheted a párod.

Ezek is érdekelhetnek