2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 11. - 2020.02.11. - Zsúfolt nap lesz a...

Napi horoszkóp 2020. február 11. – 2020.02.11. – Zsúfolt nap lesz a kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A nehéz hétfő után rád férne egy lazább nap, de az nem a mai lesz. Ugyan kedden nem lesz annyi dolgod, mint tegnap, de lazításra esélyed sincs. De ne aggódj, mert a hét vége felé már csökken a teendők száma és nehézsége is. Már csak a mai és holnapi napot kell kibírnod valahogy, a csütörtök és a péntek könnyebbnek ígérkezik.

Bika (04.21. – 05.21)

A kedd sem egyszerűnek ígérkezik. Nehezen indul a reggel, nagyon elfáradtál tegnap. Kezd a napot egy nagy bögre kávéval és egy frissítő zuhannyal. Ha kollégáiddal összefogtok, akkor senki és semmi nem állhat az utatokba. Munkára fel!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egy kicsit könnyebbnek tűnik számodra a mai nap, de csak tűnik. Méghozzá azért, mert kedden olyan feladatokat kapsz, amelyek tényleg a te asztalod. Egy kollégád segítségre szorul majd, ne utasítsd el, mert te is kerülhetsz még hasonló helyzetbe.

Rák (06.22. – 07.22.)

Zsúfolásig vagy a teendőkkel, méghozzá, nemcsak a munkahelyeden, hanem otthon is. Ha teheted, az otthoni teendőkben kérj segítséget, de a munkahelyeden ne ez járjon az eszedben. Különben ma semmi nem fog sikerülni. Egyszerre egy dologra koncentrálj, abból nem lehet baj.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedd van, de neked már a hétvégén jár az eszed. Ez azonban nem jó dolog, mert nagy hibát ejthetsz a munkádban. Tervezhetsz előre, de jobban teszed, ha munkaidőn kívül teszed mindezt. A főnököd sem rajongana érte, ha tudná, hogy nem figyelsz a munkádra kellőképpen.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A kedd a hét második munkanapja, de te úgy érzed, mintha már péntek lenne. Fáradtnak érzed magad, a hétfő szinte minden erődet leszívta. Igyál kávét vagy menj ki egy kicsit a friss levegőre, jót fog tenni. Ha végképp úgy érzed, hogy a mai teljesítményed a nullával egyenlő, akkor mondd, hogy rosszul érzed magad és menj haza.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nehezen ébredsz ma reggel, valószínűleg a nehéz tegnapi munkanap okozza. Vegyél egy frissítő zuhanyt, igyál kávét és csak ezután indulj munkába. A párod már várni fog rád, amikor hazaérsz, másra pedig nincs is szükséged egy ilyen kemény nap után.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kicsit fáradtnak érzed magad és úgy tűnik, mintha egy kis nátha le akarna dönteni a lábadról. Ha teheted, inkább ne menj dolgozni, igyekezz kikúrálni magad. A héten még sok feladat vár rád, ami mind halaszthatatlan. Vegyél vitaminokat és igyál sok folyadékot, talán megelőzheted a nagyobb bajt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Fordulatos kedd vár rád, rengeteg a munka, amit nem halogathatsz. Ma mindent el kell végezned, amit csak lehet, mert különben feltorlódik előtted és még szombaton is munkával kell töltened a napot. Inkább az otthoni feladatokat tedd félre, hisz abban párod biztosan a segítségedre lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Könnyen ébredsz, mégis nehéz nap vár rád. Tele vagy energiával, így száz százalékon pörögsz, ez pedig teljesítményeden is meglátszik. Otthon is lesz időd egy kis házimunkára. Túlzásba azonban ne ess, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy a szerda nem megy majd ilyen egyszerűen.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nagyon nyűgösen ébredsz reggel, pedig időben lefeküdtél aludni tegnap. Lehet, hogy többet szunyókáltál a megszokottnál, így ez az oka a nehéz ébredésnek. Egy bögre kávé és a friss levegő majd felébreszt, így semmi nem szabhat határt teljesítményednek.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nehezen indul a nap, pont mint a hétfő. Ma azonban egy fokkal könnyebb dolgod lesz, hisz nem vár annyi munka, mint a hét első napján. Koncentrálj a munkádra, így időben hazamehetsz, sőt, még egy könnyű vacsorát is összeüthetsz, mire a család vagy a párod haza érkezik.

Ezek is érdekelhetnek