2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 12. - 2020.02.12. - A pletyka napja

Napi horoszkóp 2020. február 12. – 2020.02.12. – A pletyka napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán erőt kell venned magadon. Bármilyen információt is hallasz, azt mindenképpen meg kell tartanod magadnak. Nem pletykálhatsz és nem mondhatod el senkinek a bizalmas információkat, hiszen nem véletlenül bízták rád azokat. Le kell küzdened magadban az érzést, hogy el akarod mondani. Ma ezt nem teheted meg!

Bika (04.21. – 05.21)

Eljött a nap, amikor végre kellene találnod magadnak valamilyen új hobbit, tevékenységet, ami igazán feltölti a lelkedet. Ma nem vagy a topon, ez pedig a hét további részében sem fog változik. Ha nem akarsz teljesen kiábrándulni az életedből és persze saját magadból, már ma érdemes lenne valamit újítani.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Jól tennéd, ha ma kerülnéd a pletykás helyzeteket. Nem tudhatod, hogy ki mond valóban igazat, és ki ferdíti el és szépíti meg a valóságot. Bármit is hallasz, azt tartsd meg magadnak. Ez a nap legnagyobb kihívása. A hallgatás ma aranyat ér, igyekezz befogni a szádat.

Rák (06.22. – 07.22.)

Bárki bármit mond neked szerdán, legyél vele távolságtartó, illetve kezeld fenntartással a mondandóját, amiből egyáltalán nem könnyű kiszűrni az igazságot. Sokan és rengeteget pletykálkodhatnak körülötted. Ahelyett, hogy csatlakoznál, inkább kerülj el mindenkit, aki kibeszéli a többieket. Ma le kell győznöd minden kíváncsiságodat!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma több olyan ember is lehet körülötted, akik megértenek és támogatnak téged. Az önzetlenségüket nagyon meghatónak érzed. Legyél nekik hálás, köszönd meg a segítséget, és biztosítsd őket arról, hogy rád mindig számíthatnak. Ennél többet azonban nem kell mondanod, ugyanis a falnak is füle van.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egyáltalán nem vagy az a pletykás típus, de ma hajlamos lehetsz olyan információkat kikotyogni, amivel magadnak ártasz a leginkább. A legjobb az lenne, ha csak a munkára és a feladataidra koncentrálnál. Csukd be a füled és véletlenül se halld meg, hogy miről beszélnek a többiek. Később rá fogsz jönni, mennyire jó, hogy csendben maradtál.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán jobb a hangulatod, mint az előző napokban volt. Élvezed a munkádat és a többiek is sok mindenben segítségedre lesznek. Mégis legyél óvatos és visszafogott, mert nem tudhatod, a többiek mennyire megbízhatók. Korántsem biztos, hogy csak jókat mondanak rólad. Légy óvatos!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma úgy érzed, nem mindenki egyenes veled a családban. A megérzéseid az esetek többségében nagyon jól működnek, ebben a kérdésben azonban hajlamos lehetsz a túlzásra. Ne gyárts összeesküvés-elméleteket, hiszen ennyire biztosan nem lehet rossz a helyzet. Ha jól belegondolsz, rájöhetsz, hogy bizony félreértettél jó néhány dolgot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nem mindenkivel találod meg a közös hangot. Egyre türelmetlenebbnek érzed magad, mert bármit is mondasz, azt a környezeted sajnos támadásnak érzi. Valószínűleg nem a mondandód témájával van baj, inkább a stílusod lehet sértő a többiek számára. Változtatnod kellene egy kicsit, hidd el, nyitott fülekre találsz majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán rugalmasan kellene gondolkodnod, ami nem igazán az erősséged. Ugyanakkor ma nagyon sokat tanulhatsz, ha figyelmesen hallgatod a többiek beszélgetéseit. A véleményedet azonban jobb, ha megtartod magadnak, mert nem mindenbe látsz bele teljesen, így nagy galibát is okozhatsz, ha eljár a szád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szerda tökéletes nap lehet a számodra, ha valamilyen ötletet meg kell beszélned valakivel. Bármilyen tárgyalásra, egyeztetésre is kiváló számodra. A gondolataid frissek, összeszedett vagy és pontosan tudod, hogy mit és hogyan akarsz mondani.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egyáltalán nem könnyű tömören és a lényegre törően fogalmaznod szerdán. Hajlamos lehetsz többet beszélni a kelleténél. Figyelned kell a gondolataidra, így nem mondhatsz olyat, amit később majd megbánhatsz.

Ezek is érdekelhetnek