2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 13. - 2020.02.13. - Elsöprő érzelmek napja

Napi horoszkóp 2020. február 13. – 2020.02.13. – Elsöprő érzelmek napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön ne lepődj meg, ha nem igazán találod a helyedet. Feszültebb és idegesebb lehetsz a megszokottnál. Senki nem tehet a hangulatodról, ezért ne kezdj vitába, veszekedésbe senkivel. Szánj magadra egy kis időt és igyekezz rájönni, mi folyik a lelkedben.

Bika (04.21. – 05.21)

Kimerültnek, fáradtnak érezheted magad ma. Igyekezz minél többet pihenni, a legjobb az lenne, ha dolgozni sem mennél be. Ha nem engedheted meg magadnak a szabadságot, akkor dolgozz inkább egyedül és maradj ki a körülötted zajló eseményekből.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kicsit nehézkesnek, lassúnak érzed magad ma.El kell fogadnod, hogy ez egy ilyen nap, mást nem tehetsz. Az időt nem tudod sürgetni, sőt, magadat sem. Minél feszültebb és idegesebb leszel, annál nehezebben jutsz majd a feladataid végére. “Lassan jársz, tovább érsz” – van valami igazság ebben a mondásban, ugye?

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön valaki durva igazságot vághat a szemedbe. Megsértődhetsz ugyan, de okosabban tennéd, ha elgondolkodnál azon, amit hallottál. Bizony van igazság az állításban. El kell fogadnod a kritikát, így kiértékelheted magadat és fejlődhetsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai napon nagyon feledékeny lehetsz. Elhagyhatod a fontos dolgokat és holmikat, amikor leteszed, aztán sehol sem találod. Csütörtökön jobban tennéd, ha felírnál magadnak mindent, ugyanis így nem feledkezhetsz meg a fontos dolgokról, valamint pontosan tudni fogod, mi az, amit ma mindenképpen meg kell valósítanod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Megterhelő lehet számodra a csütörtöki nap. Legalábbis érzelmileg. Még a pároddal is összeszólalkozhatsz reggel, ez pedig nyomasztani fog egész nap. Ma ne ragaszkodj az igazadhoz, küldj neki szerelmes üzeneteket, hisz közeledik a Valentin-nap. Ezzel feloldhatod a feszültséget kettőtök között és ő is megnyugszik, mire hazaér.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem mondhatni, hogy ma topon leszel. Azt érzed, hogy valami új vár rád, azt azonban nem tudhatod, mi lesz az. A kiszámíthatatlanság pedig nagyon is nyomaszt téged. Ne aggódj, hamarosan választ kapsz majd minden kérésedre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap feszültségéből igazából kimaradsz, ez azonban még nem jelenti, hogy egyáltalán nem is hat rád a többiek hangulata. Pontosan tudod, hogy mi folyik körülötted. Ma te vagy az, akinek ma lelket kell öntenie a többiekbe. Hidd el, menni fog!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön nem feltétlenül kell firtatnod az igazságot. Olykor sokkal jobb, ha fogalmad sincs, hogy miről van szó. Ma akkor érezheted jól magad, ha becsukod a szemed és a füled, valamint csak a munkádra koncentrálsz. Az a legjobb, ha nem tudsz mindenről.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma hajlamos lehetsz nagyon kritikusan beszélni másokkal. Ez pedig ellenszenvet válthat ki a többiekből, hisz nm mindenki szereti hallani az igazságot. Őszinte vagy, de nem mindegy, hogyan fogalmazod meg a véleményedet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Jól tennéd, ha ma csakis magadra figyelnél. A tested is jeleket küldhet, hogy valami nem stimmel veled. Igyekezz megfejteni a tünetek jelentését. A ló túloldalára azonban ne ess át, ne keress komoly betegségeket magadon, nem ekkora a baj.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai napon valaki nagy hatással lehet rád. Figyelmes és türelmes lesz veled, ezen pedig el is érzékenyülhetsz. Szinte hihetetlen számodra, hogy valaki kíváncsi az érzelmeidre, gondolataidra és csakis rád kíváncsi. Ebből még lehet valami, de ne siesd el a dolgokat!

Ezek is érdekelhetnek