2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 14. - 2020.02.14. - Valentin-nap

Napi horoszkóp 2020. február 14. – 2020.02.14. – Valentin-nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hosszúnak ígérkezik ez a péntek, de szerencsére nemcsak a munka miatt. Valentin napja van, te pedig igyekszel meglepni a párod valamivel. Akár elmentek valahova, akár otthon töltitek ezt a romantikus estét, biztos lehetsz benne, hogy minden nagyon jól alakul majd.

Bika (04.21. – 05.21)

Nem igazán kedveled az ilyen csinált, amerikai ünnepeket, de azért megleped valamivel a párod. Legyen az egy közös vacsora vagy egy romantikus hétvége valamikor a közeljövőben, boldoggá teszed őt vele.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem rajongsz különösebben a Valentin-napért, a párod viszont annál inkább. Ne okozz neki csalódást! Ha ajándékot nem is veszel, menjetek el vacsizni vagy rendeljetek valamit, a lényeg, hogy kettesben töltsétek a péntek estét. Nem fogjátok megbánni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Sem te, sem a párod nem vagytok oda a Valentin-napért, az azonban feldobja a hangulatotokat, hogy kettesben tölthetitek az egész estét. Nem muszáj kimozdulnotok sem, hazafelé vegyél vacsorát vagy rendeljetek, bármit is csináltok ma, jól fogjátok érezni magatokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Utálod a Valentin-napot, főleg, ha most nincs párod. Ne törődj semmivel, ez is csak egy péntek este. Menj el bulizni vagy találj magadnak otthon programot, ma azt tehetsz, amit csak akarsz. Ez akkor is igaz, ha van párod, ma megtehettek bármit, a lényeg, hogy együtt tegyétek.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A Valentin-nap nem tölt el nagy örömmel, főleg, ha egyedül vagy. Vannak rokonaid, barátaid, bárki szívesen tölti veled a péntek estét. Ha van párod, akkor lepd meg egy apró ajándékkal vagy menjetek el vacsorázni, megérdemlitek a kényeztetést.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem töltesz el túl sok időt a kedveseddel mostanában. Valentin-nap van, legalább ma szakadj el a munkádtól előbb és vidd el vacsorázni őt. Ő sem hálátlan, sőt, boldogsággal tölti majd el, hogy gondoltál rá. A péntek este a romantikáé, ami mellesleg rátok fér.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Már reggel romantikus hangulatban ébredsz. Megígérteted pároddal, hogy ő is időben hazaér ma. Azonban, ne haragudj meg rá, ha késik egy kicsit, nem biztos, hogy az ő hibája. Ne rontsd el veszekedéssel ezt az estét. Egyetek valami finomat, nem muszáj elmennetek otthonról, csak élvezzétek egymás társaságát.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Holnap is dolgozol, így nem dob fel a Valentin-nap ténye. A romantika azonban a te életedből sem hiányozhat. Ha nincs párod, akkor menj el valahova, ez lehet a nagy találkozás napja. Ha pedig van, akkor tudod, mi a dolgod. Ez az este csak a tiétek, használjátok ki!

Bak (12.22. – 01.20.)

A Valentin-nap a romantika jegyében telik, de ehhez te és a párod is kelletek. Kapcsoljatok ki végre, menjetek el valahova, ki kell szakadnotok a hétköznapokból. Egy finom vacsora, virág, csokoládé vagy mozi, mind jó választás. Élvezzétek egymás társaságát!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma nagyon elfoglalt vagy, el is feledkezel arról, milyen nap van ma. Szerencsére egy kollégád figyelmeztet arra, hogy ne menj haza üres kézzel. Ha nincs időd ajándékot venni, foglalj egy asztalt valahol és menjetek el kedveseddel egy romantikus vacsorára. A folytatás pedig már csak rajtatok múlik.

Halak (02.20. – 03.20.)

Odavagy mindenért, ami romantikus. A Valentin-nap j alkalom arra, hogy elkényeztesd párodat, aminek természetesen ő is örülni fog. Beszéljétek meg, mihez van kedvetek, a lényeg, hogy együtt legyetek. A péntek este jó kezdete lehet egy csodálatos hétvégének.

Ezek is érdekelhetnek