2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 16. - 2020.02.16. - Minden a feje tetejére...

Napi horoszkóp 2020. február 16. – 2020.02.16. – Minden a feje tetejére áll

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerencsésnek érezheted magad vasárnap, mert téged közvetlenül viszonylag jól érzed magad. A környezeted viselkedése azonban nagyon is bosszanthat téged. Próbáld kívülről szemlélni a többieket és a dolgokat. Türelemből is példát mutathatsz ma mindenkinek.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap jól tennéd, ha minél többet pihennél. Ellenkező esetben csak tovább nő a feszültség benned, ami sem neked, sem a párkapcsolatodnak, sőt, a környezetednek sem tesz jót. Légy minél rugalmasabb, ne ragaszkodj ma semmilyen elgondolásodhoz sem. Töltsd a napot a pároddal, egy közös program kifejezetten jót tesz majd a kapcsolatotoknak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma valójában az lenne a legokosabb ötlet, ha ki sem mozdulnál otthonról. Ha mindenképpen muszáj útra kelned, akkor legyél nagyon óvatos és körültekintő a közlekedésben. Vigyázz magadra, mert könnyen baleset érhet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Bölcsen tennéd, ha a vasárnapot otthon töltenéd a családdal vagy a pároddal. Kerüld el a boltokat, sőt, a webshopokat is. Különben olyan dolgokat vehetsz, amikre egyáltalán nincs szükséged. Ha nem vagy elég elővigyázatos, akkor még be is csaphatnak téged.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap nagyon türelmesnek kell lenned, főleg a pároddal. A nehézségeket azonban a higgadtsággal el is kerülheted. Ne haragudj a párodra semmiért, ezúttal nincs rá okod. Rossz hangulatod miatt ne bonyolódj bele a vitákba.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap sokan lehetnek most körülötted olyanok, akik türelmetlenebbek, ingerlékenyebbek a szokásosnál. Higgadtságodat nem szabad elveszítened, most leginkább nyugalomra és pihenésre lenne szükséged. Vonulj félre, ha máshogy nem megy, de ne bonyolódj bele semmibe.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap az elégedetlenkedéssel felbosszantod a párodat. Légy türelmes vele és persze magaddal is. A párod véleménye rengeteget számít neked, hallgasd meg őt és fogadd el tanácsait, hisz ő csakis jót akar neked és mindezt hatalmas szeretettel teszi.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap egyáltalán nem leszel a topon. Talán több munka szakadt a nyakadba, mint ahogy azt a hét elején vártad. Ha utol szeretnéd érni magad, akkor kérj segítséget a párodtól vagy a családodtól, nem kell mindent egyedül csinálnod. Fel kell állítanod egy fontossági sorrendet, amely nagyban megkönnyítheti a munkátokat. Mindennel végezhetsz még ma, de ne felejtsd el megköszönni a segítséget.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nem mindegy, hogy ma hogyan fogalmazol. Ami számodra világos és egyértelmű, nem biztos, hogy a többieknek is az lesz. Ne bosszantsd fel magad ezen, hisz nem arról van szó, hogy nem is akarnak megérteni téged. Maradj higgadt és fogalmazz egyértelműbben!

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma hajlamos lehetsz túl sokat költeni. A leárazások lázba hoznak téged, úgy érzed, ilyen olcsón máskor nem is vásárolhatsz. Természetesen van ebben valami, de ez nem jelenti azt, hogy eszeveszett pénzköltésbe kell kezdened. Jól gondold meg, mit vásárolsz, meg fogod bánni, ha minden pénzedet olyan dolgokra költöd, amiket soha nem fogsz használni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap könnyen kimondhatsz olyat, amivel mélyen megbántod a párodat. Sőt, a pillanat hevében úgy érezheted, hogy a szakítás az egyetlen jó megoldás. Felejtsd el! Haragból soha ne hozz döntéseket, mert holnap biztosan meg fogod bánni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kimerültnek érezheted magad vasárnap. Ha teheted, pihenj és lazíts egész nap. Jó lenne, ha otthon maradnál vagy esetleg a pároddal sétálnátok ebéd után egy nagyot. A tömeg, a zajos helyek ma nem a te hangulatodhoz valók. A mai napnak a nyugalomról kell szólnia.

Ezek is érdekelhetnek