2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 17. - 2020.02.17. - Erősen indul a hét

Napi horoszkóp 2020. február 17. – 2020.02.17. – Erősen indul a hét

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Rendkívül hatékonyan indul a heted. Hétfőn még magadnak is meglepetést okozol, hiszen sok mindennek a végére érsz. A munkád eredménye is hamarosan meglehet. Rájössz, nem hiába küzdesz nap mint nap, hiszen elismerik azt, amit csinálsz. Ez még csak a kezdete egy igazán sikeres időszaknak.

Bika (04.21. – 05.21)

Nem is indulhatna jobban a hétfő, ezzel pedig az egész heted. Ma végre elmúlik az elmúlt napok feszültsége és a jó hangulatod is visszatér. Még a munkádhoz is van kedved, sőt, nyugalomra találsz a feladatokban. Ha esetleg a pároddal a hétvégén összeszólalkoztatok, akkor jól tennéd, ha este őt is kibékítenéd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hétfő nagyin is munkás napnak ígérkezik. Reggel talán kicsit elkeseredsz, hogy mennyi feladat vár rád, de végül rájössz, hogy sokkal hatékonyabban dolgozol, ha csak a munkádra koncentrálsz. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki elterelje a figyelmedet, mert ma akár két napi feladattal is végezhetsz, ezzel megkönnyítve a hét többi munkanapját.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha van olyan kollégád, akivel nem igazán találod a megfelelő hangnemet, akkor érdemes lenne ma beszélgetned vele. Ugyanis hétfőn nemcsak nagyon összeszedetten kommunikálsz, de az ő reakcióira is nyitottabban reagálsz majd.Könnyedén elsimíthatjátok az ellentéteket egymás között.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az elmúlt napok feszültségét hétfőn végre a hátad mögött tudhatod. Hatékonyság, megfontoltság és szorgalom jellemzi a mai napod. Végre a lelked is megnyugodhat, s teheted a dolgodat a saját kedved szerint. Ha bárkivel is hajba kaptál a hétvégén, ma kifejezetten jó lenne békülést kezdeményezned. Persze csakis akkor, ha nem érzed magad hibásnak a dologban.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyszerű napnak ígérkezik a hétfő. Természetesen csak akkor, ha nem sértődsz meg mások megjegyzésein, vagy nem húzod fel magad azon, hogy a többiek nem a munkájukkal foglalkoznak. Te csak a saját dolgodra koncentrálj, így igazán nagyszerű napot zárhatsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Már nagyon meg kéne beszélned valamit egy ismerőssel, ezért te már ma a szerdát várod. A bolygók szerint azonban nem kéne várnod, hanem még ma érdemes lenne felhívni és egyeztetni a találkozót. A mai nap ugyanis sokkal alkalmasabb az őszinte beszélgetésre, mint a hét többi napja.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hétfő ideális nap bármilyen fontos megbeszélnivalóra. Ha teheted, mára szervezz minden olyan programot, találkozót, ahol kommunikálnod kell. Tanulásra, vizsgákra is ideális a hét első napja. Használd ki a kínálkozó lehetőséget, meglátod, nyitott fülekre és megértésre találsz ma.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon ritkán indul ennyire jól a heted, mint ezen a hétfői napon. Már ma nagyon sok dicséretet zsebelhetsz be, amivel nyugtázhatod, hogy a korábbi hetek erőfeszítései nem voltak hiábavalóak. Végre beér mindannak a gyümölcse, amelyért az elmúlt hetekben, hónapokban keményen megdolgoztál.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn minden a terveid szerint alakul, ezért nem lehet okod a panaszra. Nem mostanában érezted magad ennyire jól, mint ma. Élj a lehetőségekkel, amelyekből erőt is meríthetsz magadnak a hét további napjaira is. Ma mindent sokkal pontosabban és tisztábban is fogsz látni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Lehetséges, hogy észre sem veszed, hogy mennyi jó dolog történik veled hétfőn, hiszen nem indul túl látványosan a heted. Mégis fontos nap a mai, igyekezz észrevenni az apróbb sikereket is. Ma minden a maga rendje és módja szerint halad, ezt pedig te nagyon is élvezed.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn hajlamos lehetsz kritikusan és élesen fogalmazni, pedig ez nagyon nem jellemző rád. Légy ma rendkívül megfontolt és mindenképpen gondold át, mit és hogyan mondasz a többieknek. Azt is nagyon jól tennéd, ha az előtted álló napokat terveznéd meg ma. Nem lesz egyszerű helytállnod az elkövetkezendő napokban, de vagy annyira felkészült és erős, hogy mindent meg tudsz oldani.

Ezek is érdekelhetnek