2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 19. - 2020.02.19. - A türelem rózsát terem

Napi horoszkóp 2020. február 19. – 2020.02.19. – A türelem rózsát terem

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán olyan sokan és olyan sokat beszélnek körülötted, hogy úgy érzed be kell fognod a füled, hogy el tudd végezni a munkádat. Ne bosszantsd magad a többiek viselkedésén, teljesen felesleges. Ez egy ilyen nap, ma rendkívül türelmesnek kellene lenned.

Bika (04.21. – 05.21)

A mai nap megterheli a szervezetedet. Figyelned magadra, nehogy lerobbanj, ugyanis sokkal fogékonyabb lehetsz a légúti betegségekre. Biztosan nem szeretnél bekapni semmilyen vírust, bacilust. Kúráld magad, pihenj sokat és egyél sok gyümölcsöt, ilyenkor kell a vitamin.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma kifejezetten kedvet érzel a szellemileg inspiráló beszélgetésekre, amelyhez találsz is megfelelő partnert. Felcsigázhatnak téged a másik fél ötletei, így azonnal bele is fognál azok megvalósításába. A gondolat ugyan nem rossz, de előtte érdemes picit még átrágnod és csiszolgatnod rajta.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán egy nagyon vonzó emberrel hozhat össze a sors. Ha párkapcsolatban élsz, legyél józan, higgadt és megfontolt, nem szabad bedőlnöd a külsőségeknek. Te is pontosan tudod, a fess és megnyerő külső nem mindig takar valódi érzelmeket. Ha még keresed az igazit, adhatsz egy esélyt magadnak, hiszen akár még jól alakulhatnak a dolgok kettőtök között.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán mindenki a határaid feszegeti, így szükséged lesz a türelmedre. Értelmetlen és csúnya vitába keveredhetsz, ha nem vagy kellően óvatos és nyugodt. Ma semmi és senki sem érhet annyit, hogy kibillentsen a nyugalmadból, ráadásul egyáltalán nem valószínű, hogy te jössz ki jól ebből a nézeteltérésből.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma a pénz okozhat neked némi fejtörést. Lehet, hogy olyasmit vennél meg, amire nagyon vágysz a szíved mélyén, de ugyanakkor azt is tudod, hogy nem engedheted meg magadnak. Nagyon erős lehet a csábítás, így nem lesz könnyű ellenállnod. Mégis így kell tenned, különben meg fogod bánni a dolgot.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma csupa olyan emberrel hozhat össze a sors, akik gorombának és nagyon kellemetlennek tűnnek. Ha valaki a nem a megfelelő hangnemben kér tőled valamit, annak nyugodtan mondj nemet. Nem kell mindig mindenkinek a kedvére tenni, egyszer te is megengedheted magadnak, hogy elutasítod a kéréseket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán nagyon óvatosan kellene fogalmaznod, ugyanis akaratlanul is kikotyoghatsz olyasmit, amit egyáltalán nem kellene. Emellett pedig kínos szituációba is kerülhetsz miatta, amit kimagyarázni is nagyon nehéz lenne. Jobb megelőzni a bajt és mindenkinek csak annyit mondani, amennyit feltétlenül szükséges.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma jókedvűnek és lelkesnek érzed magad. Ugyanakkor ma többen is lehetnek, akik szinte szánt szándékkal tönkre akarják tenni a napod. Az ilyen jellegű megjegyzéseket nyugodtan engedd el a füled mellett, nem éri meg időt és energiát pazarolni rájuk. Pontosan a jókedveddel bosszanthatod őket a legjobban.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma sokkal nyitottabban reagálsz mindenféle ötletre, változásra a munkahelyeden, mint eddig bármikor. Ezzel a nyitottsággal másoknál is nyitott fülekre találhatsz. Figyelj oda másokra, ugyanis így a többiektől is visszakapod majd ezt. Csapatban pedig sokkal többre juttok, mint egyedül.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma sokkal jobban érzed magad, mint a hét első két napján. Visszatér a jó hangulatod, lazább is vagy, illetve az ötleteid is sziporkáznak. Munka után tölts minél több időt a szabad levegőn. Érdemes lenne kicsit egyedül vagy a kutyáddal sétálgatni, így rendbe szedheted gondolataidat is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán nagyon jól tennéd, ha nem vásárolnál semmit. A legjobb lenne, ha még pénzt sem vinnél magaddal, vagy csupán annyit, amennyire feltétlenül szükséged van. Hirtelen felindulásból olyasmit is megvehetsz, aminek semmi értelme. Most nem teheted meg, hogy kidobd a pénzt az ablakon.

Ezek is érdekelhetnek