2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 2. - 2020.02.02. - Szokatlan vasárnap

Napi horoszkóp 2020. február 2. – 2020.02.02. – Szokatlan vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma valami igazán szokatlan dolgot kellene tenned. Olyan dologra gondolj, amit ritkán vagy éppen sosem csinálsz vagy nem próbáltál még. A párod és barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád. A közös program nagy örömet okoz neked ezen a szép vasárnapon.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap el kell engedned minden aggodalmadat. Csak a jelenre koncentrálj, semmi másra. Mikor lazítanál, ha nem hétvégén? Közeledj nyitottan családodhoz vagy a barátaidhoz. Ma ne ragaszkodj saját elgondolásaidhoz, mert abból csakis vita származhat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Mind szellemileg, mind pedig fizikailag is aktívnak érzed magad vasárnap. Azonban, ma jól tennéd, ha nemcsak az elmédet edzenéd, hanem a testedet is. Mozdulj ki, sétálj, kirándulj vagy fuss egy nagyot. A friss levegőn még a gondolkodás is könnyebben fog menni.

Rák (06.22. – 07.22.)

A vasárnap ideális nap arra, hogy átgondold a családi költségvetést. Persze, ne egyedül tedd, hanem a pároddal közösen beszéljétek meg a közeli, illetve a távolabbi terveiteket és a kiadásokat. A számolásra azért véletlenül se menjen rá az egész nap. Mégiscsak ez a hét utolsó pihenőnapja.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha teheted, töltsd a szerelmeddel a mai napot, méghozzá kettesben. Ha vannak gyerekeitek, bízzátok rá őket a nagyszülőkre vagy barátokra. Ne töltsétek négy fal között a vasárnapot, mert az összezártságból csak idegeskedés és konfliktus származhat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap tölts minél több időt a szabadban, ideje lenne feltöltődnöd egy kicsit. Mostanában nagyon keveset mozdultál ki otthonról, csakis dolgozni mentél. Testednek, lelkednek szüksége van a természet energiáira, így hívd fel a barátaidat vagy beszéld meg a pároddal, hogy menjetek el valahova.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma egy különleges programot kellene választanod. Ráadásul olyasmit, amiben csak nagyon ritkán lehet részed, mégis vicces, mulatságos és sokat nevethetsz együtt a többiekkel. Kirándulás, korcsolyázás, hisz műjégpályák vannak, bár nincsenek mínuszok. Mindegy, a lényeg, hogy kikapcsolódj végre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A vasárnapi családi ebéd remek lehetőség lehet arra, hogy tisztázz minden félreértést vagy egyszerűen együtt töltsétek az időt és beszélgessetek egymással egy jót. Lehet, hogy nem sok kedved van hozzá, de aztán rá fogsz jönni, hogy jó döntés volt belemenni abba, hogy együtt töltsd a napot a családoddal.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap mindenképpen ki kell mozdulnod otthonról. Nem töltheted a napot bezárva a négy fal között. Öltözz rétegesen és kirándulj barátaiddal, kollégáiddal vagy a szerelmeddel. Miért ne kezdődhetne meg számodra ma a túraszezon?

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap a pénz köti le minden gondolatod. Számolgathatsz, tervezhetsz egy kicsit előre, de ne menjen rá az egész nap. A nap másik felében sétálj, kocogj, hisz nagyszerű érzés a természetben járni. Bárkit is hívnál magaddal, szívesen csatlakozik hozzád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai napot a családra és a barátokra kéne szánnod. Hívd meg magadhoz a legközelebbi barátokat, főleg, ha épp ma ünnepled a születésnapod. Amellett, hogy jó móka lesz, örömet szerezhetsz a többieknek. Ráadásul, rájössz, hogy rendkívül fontos vagy számukra és mennyire szeretnek téged.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap érdemes kültéri programot szervezned. Semmiképp se maradj a négy fal között. Természetesen addig alhatsz, ameddig csak akarsz, de később a friss levegő és a mozgás feltölti majd szervezeted. Ne engedj a kísértésnek, ne maradj egész nap az ágyban!

Ezek is érdekelhetnek