2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 20. - 2020.02.20. - A hét legnehezebb napja

Napi horoszkóp 2020. február 20. – 2020.02.20. – A hét legnehezebb napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Igyekezz csütörtökön higgadt maradni. Ha elveszíted a türelmedet, annak ugyanis garantáltan vita és veszekedés lesz a vége. Ez pedig sem neked, sem másnak nem lesz jó. Téged is csak a lelkiismereted furdalna, mert olyasmit mondtál, amit valójában nem akartál, csupán a düh beszélt belőled.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Nem kifejezetten vagy a legjobb passzban csütörtökön. Sőt, könnyen lehet, hogy bujkál benned a megfázás, a betegség. Jelents beteget, inkább maradj otthon és pihend ki magad, ha nem, legalább a munkahelyeden kerüld a feszültséget. Sétálj egy kicsit a friss levegőn, jót fog tenni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Csütörtökön igazán nem lehet okod a panaszra. Nagyszerű napod lesz ma, igazán jól alakul minden. Könnyednek és rendkívül felszabadultnak érezheted magad. Arra azért oda kell figyelned, hogy csakis annyit beszélj, amennyit feltétlenül szükséges. Ma hajlamos lehetsz órákon át csacsogni a többiekkel és kikotyogni olyasmit, amit nem lenne szabad.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma ki kellene szellőztetni a fejedet. Csütörtökön ugyanis hajlamos lehetsz nagyon sokat agyalni, amellyel bizony teljesen lefárasztod az elmédet és a lelkedet. Következetesnek kell lenned, mert csak úgy érhet véget ez a mai nap viták és ordibálás nélkül.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Csütörtökön a kíváncsiságod nagyon erős lehet, ezért mindenről tudni szeretnél, ami a környezetedben zajlik. Van azonban, ami egyáltalán nem tartozik rád. Maradj ki a vitás helyzetekből, ezzel mind magadnak, mind pedig a környezetednek szívességet tehetsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Mindig vannak és lesznek is a környezetedben, akik másként gondolkodnak, másként fogalmaznak, mint te. Ezen nem érdemes bosszankodnod, hiszen épp ettől színes a világ. Barátkozz meg a gondolattal, hogy senki nincs ellened csak azért, mert más a véleménye, mint a tiéd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Csütörtökön lehetnek néhányan, akik téged okolnak bizonyos dolgokért. Nem szabad megsértődnöd ezeken a megjegyzéseken, fogadd őket inkább építő kritikaként. Néhány nap múlva pontosan érteni fogod, hogy mit és miért mondtak neked.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Sokkal többet tudsz a többieknél, hiszen tájékozottabb vagy, mint ők. Csütörtökön egyenesen tilos meggondolatlanul fogalmaznod. Ma ne te legyél az, aki tájékoztatja a többieket a dolgokról. Ez ugyanis nem a te feladatod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Csütörtökön könnyedén kimaradhatsz minden konfliktusból. Szóval, csukd be a füled és ne foglalkozz semmivel, csak a munkáddal. Kényszert érezhetsz arra, hogy elmond a véleményed, de ma jobb, ha csak kívülről szemléled az eseményeket. Sőt, tanácsot se adj senkinek!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Csütörtökön kifejezetten bosszant, hogy néhányan nem képesek önálló döntéseket hozni a környezetedben. Azonban nem te vagy az, akinek dönteni kell helyettük. Azt viszont nyugodtan elmondhatod, hogy te mit tennél az ő helyében, abból ugyanis nem lehet baj. A megoldást ne add a szájába, csak inspiráld őt a döntésben.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Csütörtökön nagyon izgalmas és inspiráló beszélgetések és megbeszélések várnak rád. Nyitott vagy és befogadó, ma pedig olyan partnerekkel találkozhatsz, akik szintén hozzád hasonlóan gondolkodnak. Önmagában már a találkozás is nagyon sokat dob a hangulatodon, sőt, ma még a véleményed is rendkívül fontos számukra.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ha csütörtökön tanácsra van szükséged, olyan emberek segítségét kérd, akikben valóban megbízol. Akik rád akarják erőltetni az akaratukat, azokat messziről kerüld el. Inkább csak inspirációt és ötleteket szerezz a továbblépéshez, másra ma nincs is szükséged.

Ezek is érdekelhetnek