2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 21. - 2020.02.21. - Vitákkal tarkított péntek

Napi horoszkóp 2020. február 21. – 2020.02.21. – Vitákkal tarkított péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénteken könnyen előfordulhat, hogy a párod olyasmivel lep meg téged, amivel könnyeket csal a szemedbe. Az örömkönnyeket azonban nem kell szégyellned, nyugodtan engedd ki őket. Ha még keresed a társadat, akkor olyasmi történhet ma veled, amire még csak nem is számítottál.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Párodnak ma nagy szüksége lehet rád, így ne okozz neki csalódást. Akár meg is lepheted valami aprósággal, hogy javíts a hangulatán. Ha nem teszel valami hasonlót, akkor zokon fogja venni és könnyen hatalmas veszekedés lehet a vége.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Pénteken kedved lesz sétálni a pároddal. Nagyon jó ötlet, de nagyon figyelj oda magadra. Könnyen megfázhatsz és, ha lebetegszel, akkor csak hosszú kúrát követően tudsz kilábalni belőle és felépülni újra. Te is tudod, hogy a megelőzés mindig sokkal egyszerűbb, mint kezelni a bajt.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma nem igazán találod a helyedet. Valójában bármilyen apróságon képes vagy megsértődni, mindent hajlamos lehetsz félreérteni és félremagyarázni. Mielőtt konfliktus robbanna ki a párod és közted, gondold át az érzéseidet. Be fogod látni, hogy túl reagálod a dolgokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Pénteken nagyon megfontoltnak kellene lenned a családoddal. Akaratod ellenére ugyanis, könnyen megbánthatod őket. Erre ők is érzékenyen reagálhatnak, ebből pedig semmi jó nem sülhet ki. Ma mindegy, hogy mit mondanak a többiek, te akkor is maradj nyitott a közeledésükre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Pénteken résen kell lenned, ellenkező esetben ugyanis egy konfliktus közepén találhatod magad. Ma még a környezeted is borzalja a kedélyeket, de ne engedd, hogy provokáljanak. Csak magaddal foglalkozz, minden megjegyzést engedj el a füled mellett.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma úgy érzed, meg kellene lepned a párod valami aprósággal, de nem kell túlzásba esned. Ő nem várja el, hogy elhalmozd ajándékokkal, neki csak rád van szüksége. Ha mindenképpen ragaszkodsz terveidhez, akkor inkább vidd el vacsorázni és töltsetek el együtt egy romantikus éjszakát.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A hét utolsó munkanapján váratlan és igencsak kellemetlen „támadás” érhet. Résen kell lenned és lehetőségekhez mérten ne reagálj az illető közeledésére. A legjobb, ha mosolyogva megköszönöd az építő kritikát, ezzel pedig elejét veheted a konfliktusoknak. Ha visszavágsz, az csak olaj lesz a tűzre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Mindig is lesznek körülötted olyanok, akik nem értenek veled egyet, akik csak kritizálnak, akiknek valójában soha nem is tudnál megfelelni. Ne adj a véleményükre, de ne is kommentáld azokat. Pusztán köszönd meg az „értékes információkat”, hiszen ezzel csírájában fojthatod el a vitás helyzeteket.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma te lehetsz a békebíró, ehhez azonban nagyon tudatosnak és diplomatikusnak kell lenned. Maradj pártatlan a konfliktusokban vagy szemléld minél távolabbról az eseményeket. Inkább igyekezz a párodra fordítani az energiát.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma nagyon is hajlamos lehetsz a jövőn merengeni. Természetesen okos gondolat a jövőbeli céljaid kitűzése, de nem a mai napon. Ma inkább a párodra kellene koncentrálnod, hisz egész héten nem láttátok egymást. Nem vagy kifejezetten romantikus típus, de ma meglephetnéd őt egy aprósággal. Hidd el, boldoggá teszed vele.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma a közlekedésben legyél rendkívül figyelmes. Ha nem teszed, durva vitába keveredhetsz, mert például figyelmetlenül lépsz az úttestre vagy vezetés közben kavarognak el a gondolataid, így kis híján balesetet is okozhatsz. Nagyon vigyázz, mert te is súlyosan megsérülhetsz!

Ezek is érdekelhetnek