2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 22. - 2020.02.22. - Szerelmes szombat

Napi horoszkóp 2020. február 22. – 2020.02.22. – Szerelmes szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Elönt a szenvedély a mai napon. De ezek az erőteljes érzelmek türelmetlenségbe és nyugtalanságba is átcsaphatnak. Ne lepődj meg, ha most kicsit szélsőséges a viselkedésed, a hangulatod. A környezetednek azonban tudnia kell, hogy nem velük van problémád, ez egy ilyen nap.

Bika (04.21. – 05.21)

A szombat különleges nap lehet a számodra. Ha még keresed a párodat, mindenképpen legyél nyitott, mert könnyen előfordulhat, hogy épp most találkozol életed szerelmével. Ma kevés egy kedves pillantás is. Egy buli is jó alkalom lehet arra, hogy találkozzatok és telefonszámot cseréljetek.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton a párod türelmetlenebb, ingerlékenyebb lehet, mint eddig bármikor. Ne haragudj rá, inkább öleld át és igyekezz megnyugtatni őt. Nagyon boldoggá teszed, ha megértően viselkedsz vele, bármi is frusztrálja most őt. Így elkerülheted a vitákat és békében töltetitek a mai napot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton még a szokottnál is érzékenyebben reagálsz mindenre. Próbáld felismerni, hogy most te vagy az, aki a bolhából is elefántot csinál. Jót tenne neked egy forró, relaxáló fürdő vagy egy hosszú séta. Kérd meg a párodat, hogy ő is csatlakozzon hozzád, így pillanatok alatt megnyugszik majd a lelked.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton a párodtól kaphatsz kritikát, ami egyáltalán nem esik jól neked. Sértődés helyett azonban inkább kérdezz vissza, miért gondolja és mondja rólad mindezt. Hallgasd meg őt, hisz lehet, hogy van igazság abban, amit mond. A hétvége ne duzzogással teljen, hanem mély beszélgetésekkel, szenvedéllyel.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton egy kicsit türelmetlenebb lehetsz a környezeteddel. Túlzottan is körülményesnek érezheted őket. Jobban fogod érezni magad, ha ma egész nap a békére és a nyugalomra törekszel. Szeretetteljes nap lehet a mai, csak rajtad múlik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Érzelmes és érzékeny hangulatba kerülsz szombaton, ami azzal is járhat, hogy könnyebben megsértődsz. A duzzogás helyett inkább mondd ki, ami a szívedet nyomja. A szeretteid és párod is szívesen meghallgat és segít neked.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton érzelmes nap elé nézel. Nem kell mindjárt rossz dologra gondolnod, ma kifejezetten szenvedélyes és szerelmes nap áll előtted. Ha valamilyen oknál fogva elmaradt a Valentin-napi romantika, most bepótolhatjátok. Ha pedig nincs párod, akkor indulj útnak, irány az éjszaka, jól végződhet számodra az este.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma kifejezetten türelmetlennek érzed magad. Nem is nagyon találod a helyedet. Nagyon jól tennéd, ha kirándulnál vagy mozognál egy kicsit és levezetnéd a felgyülemlett energiát. Szenvedélyes éjszakát tölthetsz el a pároddal, ha délután kipihened magad egy kicsit.

Bak (12.22. – 01.20.)

A szombati napot mindenképpen nagyobb baráti társasággal kellene töltened. Szükséged van a vidám hangulatra és a kikapcsolódásra. Gyűjtsd be az elismeréseket, a bókokat, hisz sokat és keményen dolgoztál azért, hogy sikeres lehess.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma úgy érzed, a család túlzottan is visszafog téged és nem teheted azt, amit igazán szeretnél. Lehet, hogy egy kicsit valóban megkötik a kezedet, de csak azért teszik, mert veled szeretnének lenni. Tegyél eleget a kívánságuknak, tölts velük néhány órát, később úgyis azt teheted, amit csak a szíved diktál.

Halak (02.20. – 03.20.)

Különleges meglepetést tartogat számodra a szombat. Párod vagy valaki, aki közel áll hozzád, olyasvalamivel lep meg, amivel örömkönnyeket csal a szemedbe. Ne sírj, inkább nevess együtt az illetővel, a szombat nem a szomorúság napja. Még egy jó buli vagy egy szenvedélyes és romantikus este is belefér a mai napba.

Ezek is érdekelhetnek