2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 23. - 2020.02.23. - Fordulatos vasárnap

Napi horoszkóp 2020. február 23. – 2020.02.23. – Fordulatos vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A vasárnap nagyon fontos információkat tartogat számodra. Mostantól úgy érezheted, hogy bármire képes vagy, így bármit képes vagy megvalósítani. Ez pedig valóban így is van. Érdemes élned a kínálkozó lehetőségekkel.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Energikusabbnak érezheted magad vasárnap, mint a hét bármelyik napján. Mostantól még nagyobb kedvvel és lelkesedéssel teszel a céljaid megvalósításának érdekében. De nem maradtál le semmiről, sőt a vasárnap csupán valami új kezdete. Szóval, ma inkább lazíts és készítsd fel a lelkedet a következő hetekre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma nagyon fontos lenne, hogy kimozdulj otthonról, ne a négy fal között töltsd a vasárnapot. Fontos találkozásban lehet részed, ami nem feltétlenül csak párkapcsolati jellegű lesz. Megismerkedhetsz új emberekkel is, akiknek a későbbiekben számíthatsz a támogatására. Ne felejts el telefonszámot vagy névjegyet cserélni, nagy hasznod lehet belőle a jövőben.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

A hét utolsó napján sem feltétlenül érzed magad jobban, mint az elmúlt napokban. Könnyen lehet, hogy bujkál benned valami, de ez is előfordulhat, hogy csak valaki nagyon bosszantó számodra. Egy olyan valaki, aki kertelés nélkül kimond mindent és egy csöppet sem érdekli, ha véleményével megbánt másokat, így téged is. Nem kell elfogadnod durva stílusát, parancsolj megálljt az illetőnek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Nagyon aktívnak érzed magad a hét utolsó napján. Szinte tombol benned az erő és az energia. Ha kedved tartja, bármilyen fizikai munkába is belekezdhetsz, de mozoghatsz és sportolhatsz is valamit, amivel még inkább fokozod a jó hangulatodat. A környezeted, a családod is szívesen veled tart majd, így fantasztikus családi nap kerekedhet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Vasárnap már energikusabbnak érezheted magad. Érdemes azon is elgondolkodnod, hogy mibe fektesd ezt a plusz energiát. Mindössze másfél hónapod lesz arra, hogy kitalálj és elindíts valami újat. Mindenképpen hosszú távban érdemes gondolkodnod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma érdemes a családi nézeteltérésekre előre felkészülnöd. Csupán arra kell készen állnod, hogy minden helyzetben higgadt maradj és tiszta fejjel gondolkozz. Ne veszítsd el a türelmedet, így harmóniát és békét teremthetsz szeretteid között.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Már ma érezheted a változást, sokkal nyugodtabban beszélgetsz majd a többiekkel. S ez még csak a kezdet. Mostantól mindenkivel könnyebben megtalálhatod a közös hangot, de ehhez nagyon következetesnek is kell lenned. Légy türelmes, így jobban alakulhat a mai nap, mint azt gondoltad.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Vasárnap keresed a helyed és egy kicsit lassúnak is érzed magad. Nincs miért aggódnod, nem válsz erőtlenné és nehézkessé sem, sőt igazán csak mostantól tudod hasznosítani azt a sok energiát, amit eddig gyűjtögettél. Nem kell tovább várnod, élj a lehetőségekkel.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Céltudatosabbá, erősebbé válhatsz vasárnap, de arra mindenképpen figyelj, hogy ez a plusz energia semmiképp ne csapjon át rivalizálásba. Hajlamosabb lehetsz másokhoz mérni magad és mindenben felvenni a versenyt a többiek. Bizonyítanod semmit nem kell, mindenki tudja, mire vagy képes.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Vasárnap érdemes egy kicsit előre tervezned. Merre haladnál tovább, mit szeretnél megvalósítani és mi az, ami most a leginkább foglalkoztat? A tervezésre nem kell túl sok időt szánnod, a párod, a család is vágyik ma a figyelmedre. Szóval, ha nagyjából körvonalaztad a jövőt, akkor koncentrálj végre a jelenre is.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Vasárnap kettős érzések keríthetnek hatalmukba. Egyrészt kimozdulnál otthonról és találkoznál a barátaiddal, másrészt inkább csak bekuckóznál a pároddal. Valójában megvalósíthatod mind a kettőt: hívd meg délután a legjobb barátokat magadhoz és beszélgessetek egy igazán jót.

Ezek is érdekelhetnek