2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 24. - 2020.02.24. - A félreértések napja

Napi horoszkóp 2020. február 24. – 2020.02.24. – A félreértések napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Finoman szólva sem állítható, hogy hétfőn jó formában leszel. Az legalább pozitív hír, hogy a munkádhoz, a karrieredhez kapsz mostantól egy nagyobb lökést. Ma csak végezd úgy a munkád, ahogy szoktad és ne várd, hogy bárki is elismerje az erőfeszítéseidet. Az is meglesz, de még nem ma.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn nem lesz könnyű megértetni magadat. Valójában különösebb erőfeszítéseket sem kéne tenned rá, ehelyett inkább nézd át a terveidet és a határidős feladatokat ismét. Ma olyasmit vehetsz észre, ami korábban elkerülhette a figyelmedet. Ezzel pedig, tudtodon kívül sok felesleges kört spórolhatsz magadnak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Rendkívül mozgalmas napra számíthatsz hétfőn. Ne lepődj meg, ha egyre több régi emlék és még több régi ismerős vagy kolléga kerül elő a semmiből. Valószínűleg van még velük valami dolgod, ugyanis nincsenek véletlenek.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem úgy indul számodra a hét és a hétfő, ahogy azt szeretnéd. Sokan sokfélét mondanak neked, ami kicsit össze is zavarhat téged és azt sem tudod, hogyan kéne kihámoznod a rengeteg információ közül az igazságot. Ne agyalj most ezen, idővel kitisztul előtted a kép, légy még egy kis türelemmel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn a háttérben kell maradnod, bármennyire is szereted, ma nem körülötted forog a világ. Úgy végezd a munkád, mintha ott se lennél, csak csendben és nyugodtan. Ma sokkal jobban jársz, ha nem hívod fel a többiek figyelmét magadra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét első napja olyan múltbéli eseményeket hoz elő, amire nem készültél fel vagy amiről azt gondoltad, hogy már régen lezártad. Nos, nagyon úgy tűnik, ezt a problémát inkább csak a szőnyeg alá söpörted megoldás helyett. Fogd fel a találkozást új lehetőségnek, amikor végre tisztázhatod a múltbeli félreértéseket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma légy nagyon körültekintő, válogasd meg, kinek szavazol bizalmat és kinek adsz a véleményére. Hétfőn rengeteg információ és pletyka is megtalál majd, amelyeknek egyáltalán nem kéne hitelt adnod. Másoknak továbbadni pedig főleg nem, ugyanis a végén te járhatsz pórul.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hét első napján valamilyen múltbéli eseményt kell a helyére tenned. Szerencsére van még időd mindent nagyon alaposan átgondolni. Ne kapkodj és ne siess el semmit. Ez a beszélgetés várhat szerdáig, ugyanis partnered ma nem alkalmas egy komoly beszélgetésre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nem lesz könnyű számodra a hétfő, ha családi vonatkozású problémákat kell megoldanod. Sajnos félreértésekre, vitákra kell számítanod, ezért jobban is teszed, ha most inkább ráhagyod arra, aki kezdeményezi mindezt. Ma úgyis csak elbeszélnétek egymás mellett, néhány nap múlva világosabban láttok mindketten és felül emelkedhettek a gondokon.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn türelmetlenebbé válhatsz, vagy ami még kevésbé jellemző rád, egyre inkább érdekelni kezdenek a különböző pletykák. Maradj megbízható, szavahihető és titoktartó típus, aki mindig is voltál. Semmiképp ne engedj semmilyen kísértésnek és ne foglalkozz mások magánéletével, mert semmi közöd hozzá.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha pénzügyi tanácsra lenne szükséged, akkor mindenképpen várj a döntéssel még néhány napot. A hétfő ugyanis nem az a nap, amikor használható javaslatokat kapsz, de az is lehet, úgy megpörget a szakértő, hogy azt sem tudod, merre van az előre. Ne dőlj be az “okos” tanácsoknak, aludj még néhányat az ügyre.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét első napján nagyon sokat gondolsz a múltra, amivel addig semmi baj sincs, amíg nem ragadsz bele az emlékezésbe. Arra azonban, oda kell figyelned, hogy csak a szép emlékekre koncentrálj, a többi ugyanis most többi csak felkavarná a lelkedet.

Ezek is érdekelhetnek